Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt
Multi Motion
Multi Motion
Hoofdbord en voetbord

Dusk hoofdbord

Dawn hoofdbord

Dusk voetenbord

Dawn voetenbord


Potensets

Hout eiken

Hout zwart

Hairpin antraciet

Hairpin warm aluminium

Ronde poot met voet zwart

M line Multi Motion

Wanneer u een goede nachtrust wilt, moet u kijken naar verschillende factoren die daaraan bijdragen. Een goede bedbodem is bijvoorbeeld belangrijk. Daarom zijn de bedbodems van M line zowel functioneel als elegant. U ervaart uitstekende veerkracht over de gehele breedte van de bodem. Bovendien komt u compleet tot rust dankzij de diverse indrukwekkende technieken die verwerkt zijn in de bedbodems. M line introduceert de Multi Motion. Deze unieke bedbodem is ontwikkeld met vernieuwde techniek. De Multi Motion ondersteunt de hybride technologie van het matras op de best mogelijke manier. Goed slapen begint immers met de juiste techniek. Wanneer u wilt genieten van een goede nachtrust, dan is de bedbodem Multi Motion van M line zeker een aanrader.

 

Techniek van de Multi Motion

Deze indrukwekkende bedbodem van M line is ontworpen om de eigenschappen van uw huidige matras te versterken. Zo blinkt de Multi Motion uit in goede ventilatie en uitstekende drukverdeling. Bovendien heeft deze bedbodem een grote verscheidenheid aan opties en accessoires. Hierdoor kunt u de Multi Motion naar uw wens selecteren. Of u nou voor robuust, klassiek of modern gaat: het is allemaal mogelijk met deze bedbodem van M line. Daarnaast is de bedbodem tevens een hoogwaardige en comfortabele basis voor alle Slow Motion matrassen van M line. Dankzij de nieuwe ontwikkelingen in techniek, constructie en design is de Multi Motion de perfecte oplossing voor een goede nachtrust.

Zo bestaat deze bedbodem van M line uit een ultraslank aluminium frame met een grote draagkracht. Verder is de bodem opgebouwd uit verende latten met daarop een mini pocketvering. Deze pocketvering bestaat uit zeven zones. Door middel van de ergonomische schouderzone krijgen uw schouders en rug precies de juiste ondersteuning. Deze indrukwekkende technieken resulteren in een ongeëvenaard ligcomfort. Daarnaast is de Multi Motion van M line voorzien van antislip. Ten slotte heeft het aan de onder- en bovenzijde een 3D spiegel gestoffeerd oppervlak. Dat zorgt voor uitstekende ventilatie.

 

Bedbodem met stijlvol design

De techniek is niet het enige dat zo uniek is aan de M line Multi Motion bedbodems. Zo is het tevens mogelijk om de bedbodem volledig naar eigen voorkeur samen te stellen. U heeft onder andere keuze uit een tal van modieuze stoffen en kleuren. Met de vernieuwde bedbodems en de verschillende accessoires creëert u binnen een handomdraai uw favoriete sfeer in de slaapkamer. Het hoofd- en voetbord zijn bijvoorbeeld in twee modellen verkrijgbaar. Ga bijvoorbeeld voor de M line Multi Motion in model Dusk met rechte hoeken of model Dawn met ronde hoeken. Bovendien is het zelfs mogelijk om ledikantzijden tussen het hoofd- en voetbord te plaatsen. Hierdoor ziet het systeem eruit alsof het een volledig gestoffeerd ledikant is. Uiteraard kunt u niet alleen keuzes maken met betrekking tot het hoofd- en voetbord. Zo kunt u ook het design van de poten bepalen.

De poten van de Multi Motion worden altijd gemonteerd op stalen hoeken. Dit garandeert een stabiele stand op de vloer. Daarnaast zorgt de in hoogte verstelbare koppelpoot bij een tweepersoons opstelling ervoor dat u kunt kiezen voor zowel vier of acht poten onder de bodem. Daarnaast maakt u een keuze uit uit diverse moderne poten:. Bijvoorbeeld voor hairpin of een massieve houten poot in verschillende stijlen. Dus wanneer u op zoek bent naar een bedbodem die u naar smaak kunt samenstellen en die bestaat uit van uitstekende slaaptechnieken, dan is de Multi Motion bedbodem van M line zeker iets voor u. Zoekt u een voortreffelijke inlegbodem? Probeer dan de M line Multi Motion inlegbodem.

Reviews
Gemiddelde uit 47 Reviews
8,2
8,3
8,3
8,3
Bekijk 47 Reviews

Favoriet van Marlou van Rhijn

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten