Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt

Boxsprings van M line

De M line Boxspring, een geïntegreerd slaapsysteem

M line introduceert 2 boxsprings die zijn uitgerust met een hybride techniek, dezelfde techniek die u van de matrassen kent. Het resultaat? Een samenwerking tussen boxspring en matras die perfecte ondersteuning, voortreffelijke drukverdeling en ventilatie naar een nog hoger niveau tilt. Comfort dat zich niet alleen ’s nachts terugbetaalt, maar ook overdag.

Voor zowel de lichamelijke als de geestelijke gezondheid is een goede nachtrust van cruciaal belang. Om een uitgeruste nacht te hebben, heeft u in eerste instantie een degelijk bed nodig. U kunt wel stellen dat een goed bed de basis vormt voor de algehele gezondheid. M line begrijpt dat als geen ander. Daarom zijn de boxsprings van M line speciaal ontworpen om u optimaal te ondersteunen. Hierdoor ervaart u een gevoel van luxe en comfort. De boxsprings van M line geven u namelijk slaapcomfort zoals u dat nog nooit eerder heeft ervaren. Het geheim van deze bijzondere boxsprings zit onder andere in het geïntegreerd slaapsysteem.

 

M line Boxsprings met geïntegreerd slaapsysteem

M line laat u graag kennismaken met twee collecties boxsprings die zijn uitgerust met een unieke, hybride techniek. Deze techniek kent u wellicht al van de bekende M line matrassen. Een M line boxspring heeft namelijk een geïntegreerd slaapsysteem. Het resultaat hiervan? Een uitstekende samenwerking tussen boxspring en matras die perfecte ondersteuning geeft, voortreffelijke drukverdeling heeft en ventilatie naar een nog hoger niveau tilt. Kortom, een nieuw niveau slaapcomfort dat zich niet alleen ’s nachts terugbetaalt, maar ook overdag. Zoiets aangenaams als de M line boxsprings wilt u toch niet mislopen?

 

Boxsprings ter versterking van de matrassen

De M line boxsprings zijn ontworpen om de unieke eigenschappen van de M line Slow Motion matrassen te versterken. In tegenstelling tot de gewone boxsprings zijn de M line boxsprings uitgerust met een hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim. Dit zachte, stevige schuim vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam. Bovendien ventileert deze schuimlaag erg goed dankzij de open celstructuur. Net als de matrassen blinken de M line boxsprings uit in ondersteuning, drukverdeling en ventilatie. Dit zijn alle aspecten die belangrijk zijn wanneer u op zoek bent een goed bed zodat u weer heerlijk kunt slapen.

Wilt u het beste resultaat bereiken met de M line boxsprings? Combineer in dat geval een boxspring met een van de voortreffelijke matrassen van M line. Een meegestoffeerd Slow Motion matras geeft uw M line boxspring een extra luxe uitstraling. Bovendien draagt zo’n matras tevens bij aan uw slaapcomfort. De M line boxsprings versterken de matrassen dus ook op deze manier. Het slaapcomfort wordt naar een nog hoger niveau getild met de combinatie van een M line boxspring en M line matras. Wanneer u voor een Slow Motion Hybrid matras kiest, kunt u deze zelfs mee laten stofferen. 

 

Zo kiest u de meest geschikte M line boxspring

M line heeft twee collecties boxsprings waar u uit kunt kiezen. Het is belangrijk dat u een bed koopt dat praktisch perfect is voor uw lichaam. Daarom moet u rekening houden met een aantal belangrijke factoren voordat u een M line boxspring uitzoekt. Zo is het belangrijk dat de boxspring en het matras volledig bij uw slaaphouding en uw lichaam passen. Op die manier komt u gegarandeerd volledig tot rust wanneer u gaat slapen. Uiteraard heeft niet iedereen dezelfde wensen of voorkeuren. Daarom kunt u bij M line uit twee verschillende mogelijkheden kiezen.

 

M line Intense

Deze boxspring is uitgerust met een moderne, hybride techniek. Tegelijkertijd is de klassieke luxe uitstraling van de traditionele boxspring in stand gehouden. U heeft als het ware het beste van beide werelden met deze boxspring. De combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim zullen zeker voor een prettige nachtrust zorgen. Bovendien kunt u ook nog eens genieten van de prachtige uitstraling die de klassieke boxsprings hadden. Wanneer u kiest voor een M line Intense boxspring, kunt u deze geheel op smaak aanpassen. Daarnaast zijn de boxsprings uit deze collectie zowel vlak als elektrisch verstelbaar te bestellen.

 

M line Superior

Wanneer u voor ultiem comfort wilt gaan, is een boxspring uit de M line Superior collectie zeker een aanrader. De boxsprings uit deze collectie hebben een slank design en geven u nog steeds topcomfort. U vraagt zich wellicht af hoe dit mogelijk is. Het geheim van deze collectie zit in het revolutionaire frame met mini pocketveren. Een M line Superior boxspring is met dit bijzondere frame teruggebracht tot de helft van een traditionele boxspring. Naast het unieke design onderscheiden de M line Superior boxsprings zich tevens op het niveau van slaapcomfort.

In tegenstelling tot een traditionele boxspring is een M line Superior boxspring uitgerust met een geprofileerd visco-elastisch schuim. Dit schuim beweegt door de profilering optimaal met u mee waardoor u complete ondersteuning van uw lichaam ervaart. Uiteraard is het mogelijk om deze boxsprings volledig aanpassen naar uw smaak. M line heeft namelijk een groot aanbod kwaliteitsstoffen, hoofdborden en design poten. Hierdoor kunt u uw toekomstige boxspring zo ontwerpen waardoor deze perfect in uw slaapkamer past wat design en stijl betreft. Wanneer u voor een van de vele M line boxsprings kiest, kiest u dus voor optimaal comfort en een betere nachtrust.

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten