Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt
Athletic Pillow
Athletic Pillow

Bijzonder comfortabel kussen met maximale ondersteuning in hals,  nek en schouders.

  • Ventilatiekanalen
  • Ooruitsparing
  • Uitholling
  • Schouderuitsparing
  • Nekgleuf
  • Hoge en lage slaapzijde
  • Speciale kussensloop
Prijs: €149,-

M line Athletic Pillow

Een goed hoofdkussen kan rug- en nekklachten voorkomen. Daarom is het belangrijk dat uw kussen de juiste vorm, hoogte en hardheid heeft. Op die manier kunt u een ontspannen slaaphouding aannemen. Wanneer uw hoofd de juiste ondersteuning krijgt, dan zullen de nek- en ruggenwervels een ontspannen houding aannemen. Daarom worden de M line kussens allemaal gemaakt van revolutionair visco-elastisch schuim, oftewel traagschuim. Dit materiaal zorgt ervoor dat uw hoofdkussen zich naar uw hoofd vormt. Daarnaast bevatten alle M line kussens vernieuwende technieken. Het resultaat is een kussen dat zorgt voor maximale ventilatie en hygiëne tijdens uw slaap. De M line Athletic Pillow is daar een uitstekend voorbeeld van.

 

Het M line Athletic Pillow heeft een speciale kussensloop die perfect om de bijzondere vorm van het kussen past!

 

Comfort met maximale ondersteuning

De Athletic Pillow is een bijzonder comfortabel kussen van M line waarbij de ondersteuning in de hals, de nek en de schouders optimaal is. Bovendien zorgt de Athletic Pillow ervoor dat uw wervelkolom zich ‘s nachts weer strekt. Hierdoor kunnen uw spieren optimaal ontspannen en zal uw bloed beter circuleren. De innovatieve techniek van dit kussen zorgt ervoor dat u de juiste slaaphouding aanneemt en u daardoor een goede nachtrust ervaart. U begint elke dag in topvorm met de M line Athletic Pillow.

 

Unieke vlindervorm

Dit kussen van M line heeft een unieke vorm. De bijzondere vlindervorm zorgt ervoor dat het hoofd in het midden van het kussen blijft liggen. Bovendien wordt de nek op een juiste manier omsloten. Door de nekuitsparing ligt de nek vrij. Hierdoor worden de zenuwen en bloedbanen ontzien. Dankzij de twee verschillende hoogtes aan beide kanten van de Athletic Pillow van M line, is het kussen geschikt voor mensen met brede én smalle schouders. Verder voorkomt de uitholling in het midden van het kussen dat het hoofd bij volledige ontspanning gaat kantelen. Hierdoor vermijdt u frictie op de halswervel. Mensen met nekklachten ondervinden om deze reden veel baat bij de Athletic Pillow. Ten slotte heeft het kussen een gat in het midden. Dit gat vermindert de druk op het trommelvlies. Hierdoor wordt tevens de schade aan het evenwichtsorgaan voorkomen. Daarmee is een pijnlijke, dichtgevouwen oorschelp verleden tijd.

 

Specificaties van de Athletic Pillow

Wat dit kussen van M line zo uniek maakt, zijn de bijzondere specificaties. Zo heeft de Athletic Pillow een trechtervormige uitholling. Hierdoor houdt u uw hoofd tijdens het slapen in de beste positie. Zo blijft u recht en stabiel liggen. Verder heeft deze M line kussen een universele slaapzijde. De kussen heeft met andere woorden een hoge en een lage slaapzijde. Deze variatie in hoogtes maakt het kussen geschikt voor iedereen. Bovendien beschikt de Athletic Pillow over een nekgleuf. Hiermee houdt u uw nek en daarmee uw hoofd in het midden van het kussen. Dit laat de hals vrij voor een optimale bloedcirculatie naar het hoofd.

Om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt ontspannen heeft de Athletic Pillow tevens schouderuitsparingen. Hierdoor krijgen uw hals-, nek- en schouderspieren de kans om geheel te ontspannen en te herstellen. Vooral voor sporters is dit een fijne eigenschap van dit M line kussen. Vandaar ook de naam ‘Athletic Pillow’. Bovendien heeft dit kussen ooruitsparing. Wanneer u op uw zij slaapt, voorkomt de ooruitsparing dat uw oor wordt ingedrukt. Daarnaast zorgt deze uitsparing voor het oor tevens voor optimale ventilatie. Kortom, met een goed kussen zoals de Athletic Pillow geniet u van een uitstekende nachtrust.

Reviews
Gemiddelde uit 1251 Reviews
8,3
8,3
Bekijk 1251 Reviews
Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten