Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt

Goede nachtrust draagt bij aan wereldrecord

Topatleet Eliud Kipchoge gaat  op 12 oktober in Wenen een poging doen om het onmogelijke mogelijk te maken. Wat nog nooit is gebeurd in de marathonwereld, staat op 12 oktober te gebeuren. Een marathon lopen in minder dan twee uur, dat is het doel. Eliud is een Keniaanse langeafstandsloper met een specialisme op de marathon (42,2km). Op deze afstand won hij in 2016 de Olympische gouden medaille in Rio. Het huidige wereldrecord (2:01.39) staat al op zijn naam en samen met INEOS wil hij deze tijd verbeteren in de 1:59 Challenge.

Ter voorbereiding op deze wereldprestatie laat Eliud en het team niets aan het toeval over. De hardloper van het NN Running Team slaapt thuis, op trainingskamp én de nachten in Wenen op M line. Een goede nachtrust draagt bij aan zijn herstel. Want een marathon lopen is een uitputtingsslag. Om dan de volgende dag weer te kunnen werken aan nieuwe prestaties, is goed slapen van belang. 

 

Volg Eliud live tijdens zijn recordpoging op 12 oktober via https://www.youtube.com/watch?v=k-XgKRJUEgQ

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten