Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt

Certificaten

Door de gegarandeerde zekerheid biedt M line 3 jaar garantie op de:

M line Pillows:

  • Athletic Pillow
  • Energy Pillow I & II
  • Wave Pillow I & II
  • Travel Pillow
  • Fit Pillow

M line Toppers:

  • Start Intense Topper
  • Luxe Intense Topper

Alle M line producten zijn voorzien van uitstekende garantie oplopend tot wel 10 jaar. Klik hier voor meer informatie over onze garantievoorwaarden.

M line biedt voor M line-matrassen ‘100 dagen omruilgarantie’. Indien het matras bij de koper niet aan de verwachting voldoet, kan hij of zij het matras binnen 100 dagen omruilen tegen een ander type matras. Klik hier voor meer informatie over onze ‘100 dagen omruilgarantie’.

Sinds 1992 heeft de Öko-Tex 100-norm zich ontpopt tot een internationale veiligheidsnorm, die toepassing vindt in de gehele textielketen. Het Öko-Tex systeem garandeert dat het geteste en gecertificeerde textiel vrij is van schadelijke stoffen die een risico vormen voor de gezondheid van mensen.

Alle Slow Motion M Line matrassen zijn voorzien van de Adapt Cover®. Deze innovatieve hoes is opgedeeld in 7 zones , die zorgen voor een totale aanname van de contouren van het lichaam.

Air Release® zorgt ervoor dat vocht en warmte snel en efficient worden afgevoerd door de matras, waardoor een aangenaam slaapklimaat ontstaat.

De Air-Based tijk zorgt voor een optimale ventilatie van de matras. Door de combinatie van de Air-Based tijk, het lucht- en vocht labyrinth en de open celstructuur van het schuim is de klimaatbeheersing uitstekend.

Dynamic Support® zorgt voor een ongeëvenaarde dynamische ondersteuning van het lichaam. Het verhoogt de wendbaarheid, waardoor de matrassen in iedere slaaphouding uitstekend liggen.

Het FleXnet Supportsysteem is gevestigd in de heupzone van de Slow Motion-matrassen. Door de unieke combinatie van een flexibel vezelnet en visco-elastisch M line-materiaal wordt uw heup zowel in zittende als liggende positie extra ondersteund.

M line matrassen bieden u een gezond en fris slaapklimaat! M line maakt hiervoor gebruik van de unieke Hygienic Climate Control-technologie die door zijn hygienische werking ook bij veel ziekenhuizen wordt ingezet. De HCC-technologie zorgt voor een permanente antibacteriële werking. Dit biedt bescherming biedt tegen huisstofmijt, schadelijke bacteriën, schimmelgroei en onaangename geuren. Zo geniet u van een heerlijk frisse en hygiënische nachtrust!

Slow Motion-matrassen zijn gecertificeerd door TÜV. Dit betekent dat dit product veilig en gebruiksvriendelijk is. De matrassen zijn getest en goedgekeurd op duurzaamheid. Deze certificatie is vooraanstaand en Europees algemeen bekend.

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten