Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt
M line Intense

 

M line Intense

  • Boxspring met hybride techniek en een klassiek luxe uitstraling
  • Zowel vlak als elektrisch verstelbaar leverbaar
  • Op uw smaak aan te passen door ruime keuze uit kwaliteitsstoffen, poten en hoofdborden

Vanaf €1.499,-

Stel nu jouw boxspring samen

M line Intense boxsprings

Een goed bed vormt de basis voor de algehele gezondheid. Voor zowel uw lichamelijke als uw geestelijke gezondheid is een goede nachtrust ontzettend belangrijk. Daarom heeft M line boxsprings die speciaal ontworpen zijn om u optimaal te ondersteunen tijdens het slapen. De M line Intense boxsprings zijn daar een voorbeeld van. Wanneer u een gevoel van luxe en comfort wilt ervaren, dan zit u goed met een boxspring van M line. Het geheim van de optimale ondersteuning zit onder andere in het geïntegreerde slaapsysteem van de M line Intense boxsprings.

 

Boxspring en matras van M line

De twee verschillende lijnen boxsprings van M line zijn ieder uitgerust met een unieke techniek. Deze hybride techniek komt in de vorm van een geïntegreerd slaapsysteem. Zo zijn de M line Intense boxsprings net zoals de M line matrassen uitgerust met een speciale combinatie van visco-elastisch schuim en pocketveren. Hierdoor ervaart u met een M line Intense boxspring zeker een goede nachtrust. Wist u trouwens dat u zo’n M line Intense boxspring uitstekend kan combineren met een M line matras? Wanneer u een boxspring met een matras van M line combineert, dan ervaart u voortreffelijke ondersteuning en perfecte drukverdeling. Ook de ventilatie wordt naar een hoger niveau getild door deze bijzondere samenwerking. Het resultaat is een compleet bed met het optimaal comfort.

 

Klassiek en hypermodern

De M line Intense boxsprings zijn te herkennen aan hun prachtig klassieke uitstraling. Wanneer u ervoor kiest om een M line matras mee te stofferen, krijgt uw M line boxspring een zeer luxe en warme uitstraling. Verder kunt u ervoor kiezen om deze boxspring op vier of acht poten te laten staan. Laat u niet misleiden door de klassiek luxe uitstraling. Vanbinnen is de M line Intense boxspring namelijk hypermodern. Elke boxspring uit deze collectie bevat namelijk een indrukwekkende combinatie van slaaptechnieken. Bovendien is de bedbodem van de M line Intense zowel vlak als elektrisch te verstellen. Daarom zit u voor een welverdiende nachtrust zeker goed met zo’n boxspring van M line. De hybride combinatie van visco-elastisch schuim en pocketveren zorgt ervoor dat u ‘s nachts een correcte slaaphouding aanneemt. Hierdoor stapt u in de ochtend fit uit bed, klaar om de dag tegemoet te gaan. 

 

Uw ideale bed zelf samenstellen

Naast de uitstekende geïntegreerde techniek zijn de M line Intense boxsprings tevens erg bijzonder, omdat u de mogelijkheid heeft om de boxsprings zelf samen te stellen. Hierdoor kunt u een boxspring geheel naar eigen smaak aanpassen. Zo bepaalt u met welke kwaliteit stof de M line boxspring gestoffeerd wordt, welke poten eronder komen en welk hoofdbord uw boxspring krijgt. Zelf uw ideale bed samenstellen wordt met M line een fluitje van een cent. Dus wilt u ook ‘s nachts optimaal genieten en een perfecte nachtrust ervaren? Stel dan direct uw eigen M line Intense boxspring via de samensteller bovenaan deze pagina samen en u begint fris aan elke ochtend.

Is de M line Intense toch niet de boxspring die volledig bij uw slaaphouding past? Misschien slaapt u dan beter op een M line Superior.

Mijn samengestelde boxspring:
Vanafprijs: €1.499,-
Vind een verkooppunt in de buurt
Stel hier uw M line Intense samen
Stap 1 Selecteer uw maat boxspring:
Stap 2 Selecteer uw hoofdbord:
Stap 3 Selecteer uw potenset:
Stap 4 Kies een kleur:
Stap 5 Kies uw matras indeling:

 

Elektrisch verstelbaar? (+ €1.000,-)
Stap 6 Kies uw type matras:
Stap 7 Matras meestofferen:

Een meegestoffeerd Slow Motion matras geeft uw M line boxspring een extra luxe uitstraling. We raden aan deze optie altijd in combinatie met een M line topper te combineren om zo het M line comfort te waarborgen.

Matras meestofferen? (+ €200,-)
Overzicht mailen om mee te nemen naar de winkel:
Reviews
Gemiddelde uit 45 Reviews
8,6
8,6
8,5
8,6
Bekijk 45 Reviews

Gestoffeerd én wit
verkrijgbaar


Voor het beste resultaat combineert u een M line boxspring met een M line matras. Een meegestoffeerd Cool Motion Matras geeft uw M line boxspring een extra luxe uitstraling. De Cool Motion Hybrid 3 t/m 8 kunt u laten meestofferen voor een extra warme uitstraling.

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten