Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt
Energy Pillow ll
Energy Pillow ll

Stevig kussen aanpasbaar aan uw persoonlijke voorkeur.

  • Afritsbaar, wasbaar en antibacterieel
  • HCC-technologie
  • Ook voor buikslapers
Selecteer uw maat en bekijk de specifieke prijs Prijs: €89,-

M line Energy Pillow II

Een goed hoofdkussen is belangrijk voor een goede nachtrust. Daarom heeft M line een gevarieerd assortiment kussens. Hierdoor is er voor elk slaaptype een perfect kussen van M line beschikbaar. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een stevig kussen die aan te passen is aan uw persoonlijke voorkeur? Dan is de M line Energy Pillow II de kussen voor u. Met dit kussen neemt u gegarandeerd een correcte houding aan tijdens het slapen. Hierdoor ervaart u een heerlijke nachtrust en wordt u de dag erna uitgerust wakker. De vorm en de hoogte van een hoofdkussen bepalen namelijk hoe gespannen uw rug- en nekwervels zullen zijn tijdens het slapen. Dankzij de aanpasbare vorm en de hoogte van de Energy Pillow II vormt u eenvoudig de kussen zoals u dat prettig vindt.

Eenvoudig de vorm aanpassen

Alle M line kussens beschikken over specificaties die hen uniek maken. Zo is de Energy Pillow II eenvoudig aan te passen naar uw wensen door de inhoud bij te stellen. In zowel de Energy Pillow I als de Energy Pillow II zitten bijzondere vlokken gemaakt van visco-elastisch materiaal. Deze visco-elastische vlokken worden in deze kussens gecombineerd met comforel. Het resultaat is een unieke combinatie dat onder andere de ventilatie aanzienlijk verbetert. Daarnaast stimuleert de aanwezigheid van comforel dat de vlokken niet aan elkaar plakken. Dankzij deze indrukwekkende combinatie is de Energy Pillow II zo gemakkelijk aan te passen aan uw voorkeuren. Bovendien vormt het perfect naar uw nek en hoofd.

 

Wanneer u geen voorgevormd hoofdkussen wilt, dan is deze Energy Pillow van M line zeker een aanrader. De Energy Pillow II heeft naast de unieke combinatie van visco-elastische vlokken en comforel ook een Air-Based binnenhoes. Deze praktische binnenhoes opent u eenvoudig door middel van een rits. Hierdoor bepaalt u zelf de correcte hoogte en stevigheid van het kussen. U verplaats simpelweg de vulling zodat de Energy Pillow II afgestemd is aan uw persoonlijke voorkeuren. Wanneer uw kussen de juiste hoogte heeft, dan ervaart u optimale drukverdeling. Uw gespannen nek- en ruggenwervels komen dan heerlijk tot rust met de Energy Pillow II.

Stevig kussen qua vulling

Er zijn twee varianten beschikbaar van de M line Energy Pillow, namelijk de Energy Pillow I en de Energy Pillow II. Het verschil tussen de twee kussens is het type vulling dat is gebruikt. Beide M line Energy Pillows zijn wat de vorm betreft eenvoudig aan te passen. Alleen heeft de Energy Pillow II een meer stevige vulling in verhouding met de andere kussen. Hierdoor is dit kussen een stevig kussen wat de vulling betreft. Daarentegen is de Energy Pillow I wat zachter. Wanneer u liever op een zacht kussen slaapt, dan is de Energy Pillow I de betere optie voor u. Beide Energy Pillows zijn verkrijgbaar in verschillende maten: 40 x 60 centimeter en 50 x 60 centimeter.

Reviews
Gemiddelde uit 514 Reviews
8,0
8
Bekijk 514 Reviews
Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten