Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt
Travel Pillow
Travel Pillow

Bijzonder comfortabel reiskussen van visco-elastisch schuim.

  • Antiallergisch
  • Uitstekende ondersteuning
Prijs: €59,-

M line Travel Pillow

Wanneer u regelmatig naar het buitenland gaat, dan wilt u tijdens het reizen natuurlijk ook genieten van ultiem slaapcomfort. Daarom heeft M line niet alleen hoofdkussens in het assortiment, maar ook een reiskussen. Zo heeft M line een kussen speciaal ontwikkelt om mee te nemen op reis. Dit is de M Line Travel Pillow. Een goed kussen is immers belangrijk voor een goede nachtrust. Dat geldt ook wanneer u uren onderweg bent. Daarom ervaart u met de Travel Pillow ook tijdens de reis voortreffelijk slaapcomfort. Dus wilt u geen stijve nek meer wanneer u op reis in slaap valt? In dat geval is het verstandig om deze speciaal ontwikkelde reiskussen van M line aan te schaffen.

Overal uitstekende ondersteuning

De kussens van M line onderscheiden zich, omdat ze stuk voor stuk gemaakt zijn met een specifiek doel voor ogen. Hierdoor zijn de exacte specificaties per kussen van M line weer anders. Zo is de M line Travel Pillow ontworpen en vormgegeven door Gerard Guez, een osteopaat en fysiotherapeut. Deze reiskussen is namelijk gebaseerd op zijn gepatenteerde ontwerp van de Athletic Pillow. Hierdoor is de Travel Pillow van M line een kussen geworden die overal uitstekende ondersteuning biedt. Zelfs in bijvoorbeeld in het vliegtuig, de trein of de auto komt u volledig tot rust met dit reiskussen.

 

De M line Travel Pillow is gemaakt van uitstekend visco-elastisch schuim, oftewel traagschuim. Hierdoor biedt dit kussen uw hoofd de perfecte ondersteuning wanneer u onderweg bent. Als u dus op andere plekken dan het bed in slaap probeert te vallen, dan is de Travel Pillow zeker een goede optie voor u. Dit reiskussen is namelijk op zo’n manier vormgegeven dat u met dit kussen altijd en overal op een goede manier uw hoofd en nek kunt laten rusten. Met de Travel Pillow van M line begint u uw reis op een zeer aangename en comfortabele manier. Bovendien wordt u elke keer uitgerust wakker dankzij dit reiskussen van M line.

Gemakkelijk mee te nemen reiskussen

De M line Travel Pillow is dankzij de unieke eigenschappen een zeer gewild reiskussen. Naast het visco-elastisch schuim beschikt de kussen over een handige hoes. Deze hoes is afneembaar en daardoor zeer eenvoudig te wassen. Wanneer u de reiskussen van M line bestelt, dan ontvangt u daar tevens een luxe reis-etui bij. Hierdoor kunt u gemakkelijk de reiskussen meenemen op reis of in ontspannen toestand in huis bewaren. Kortom, geniet ook op reis van optimale ondersteuning en uitstekend slaapcomfort met de M line Travel Pillow.

Reviews
Gemiddelde uit 6 Reviews
8,0
8
Bekijk 6 Reviews
Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten