Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt

Koninklijke Nederlandse Roeibond kiest M line als sleep supplier

De Koninklijke Nederlandsche Roeibond (KNRB) heeft met DBC Nederland (Dutch Bedding Company) voor de komende twee jaar een overeenkomst getekend voor de levering van M line toppers en kussens voor het Aegon Nationaal RoeiTeam.

Verschillen aan de top zijn klein! Het verschil maken betekent ook oog hebben voor de kwaliteit van de (nacht)rust van de Nederlandse toproeiers. In het Olympisch Trainingscentrum aan de Bosbaan maakt de roeitop, via het Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO) al dankbaar gebruik van M line kussens en matrassen.

“Roeiers zijn veel onderweg en de slaapomstandigheden zijn niet altijd optimaal. Door de inzet van Sophie Souwer, zij legde de eerste contacten met M line, kan de Nederlandse roeitop tijdens trainingsstages en evenementen in het buitenland nu op een M line kussen en topper liggen,” vertelt algemeen directeur Monica Visser van de roeibond. “Hoe mooi is het dat het hele team hier voordeel van heeft!”

“M line wil met deze samenwerking bijdragen in een goede nachtrust van de roeiers en zodoende zorgen voor een optimaal herstel van lichaam en geest,” licht Jaap Westland, directeur DBC Nederland toe. “Daarnaast is bewustwording van belang. We willen graag dat mensen weten en ervaren dat een uitgekiende slaaphouding bijdraagt aan een sneller herstel van lichaam en geest.”

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten