Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt

Team LottoNL-Jumbo start het wielerseizoen voortvarend

 

Veelbelovende seizoensstart van M line partner Team LottoNL-Jumbo

In Parijs-Nice sprintte Dylan Groenewegen maandag 05 maart naar de eerste World Tour-zege van het seizoen. Het is voor de sprinter van Team LottoNL-Jumbo alweer de vijfde overwinning dit jaar. In totaal staat Team LottoNL-Jumbo nu al op zes ritzeges, door de winst van Danny van Poppel in Volta a la Comunitat Valenciana. Robert Gesink toonde in de eerste rit zijn goede benen door als dertiende te finishen op een venijnige aankomst. Parijs-Nice duurt tot en met zondag. Afgelopen zaterdag stond het team aan de start van een heroïsche versie van Strade Bianche. Floris De Tier eindigde als dertiende, waarmee hij zijn goede vorm bevestigde.

Groenewegen zelf vond het een mooie overwinning en eentje van en voor de ploeg. “Het was een lastige sprint. De laatste tweehonderd meter gingen aardig omhoog. Ik werd door de jongens perfect afgezet voor de laatste bocht. Ik zat in een goede positie voor de sprint. Toen ik op kop kwam, ben ik de sprint gewoon aangegaan en niemand die er nog over kwam. Ik ben blij met deze overwinning, want ik klop hier toch veel goede sprinters zoals Viviani, Démare en Greipel. Het doet altijd deugd om die topsprinters te kunnen verslaan. Ik ben mijn ploeggenoten zeer dankbaar, want zonder hen was dit nooit gelukt.”

Vanaf vandaag strijdt Team LottoNL-Jumbo op twee fronten om meer etappes aan de zegekar te binden. De zevendaagse Italiaanse etappekoers Tirreno-Adriatio gaat van start met Primoz Roglic als kopman. Daarnaast zal Danny van Poppel een belangrijke rol spelen tijdens de sprintetappes. Tirreno-Adriatio bestaat ook uit een individuele- en ploegentijdrit. Met een bergetappe van maar liefst 5000 hoogtemeters heeft deze koers alles. 

 

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten