Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt

Kussens van M line

Een goed hoofdkussen kan veel rug- en nekklachten voorkomen. Daarom is het van belang dat uw kussen de juiste vorm en hoogte heeft, zodat u een juiste slaaphouding aanneemt. Want als uw hoofd goed ligt, zullen ook uw nek en ruggenwervel een ontspannen houding aannemen. M line kussens zijn gemaakt van revolutionair visco-elastisch schuim, dat ervoor zorgt dat uw hoofdkussen zich vormt naar uw lichaam. Bovendien zorgen alle M line kussens voor een maximale ventilatie en hygiëne tijdens uw slaap.

Voor een goede nachtrust is niet alleen het juiste matras belangrijk. Het is tevens aan te raden om een kussen uit te zoeken die bij uw slaapgewoonten en -houding aansluit. Een goed hoofdkussen kan namelijk veel rug- en nekklachten voorkomen. Daarom is het van belang dat kussens altijd de juiste vorm en hoogte hebben voor degene die erop slaapt. Wanneer de kussens geschikt zijn voor uw slaapstijl, dan neemt u automatisch tijdens het slapen de juiste houding aan. Wilt u weer comfortabel slapen? Kies dan het voor u meest geschikte hoofdkussen uit het onderstaande assortiment kussens van M line.

 

Het belang van goede kussens

De houding die u aanneemt tijdens het slapen zorgt er mede voor dat u een heerlijke nacht ervaart of wakker wordt met allerlei lichamelijke klachten. Een degelijk matras en een goed hoofdkussen kunnen veel van dit soort klachten voorkomen. De vorm en hoogte van een kussen bepaalt bijvoorbeeld hoe gespannen uw nek en ruggenwervels zullen zijn. Wanneer uw hoofd juist op het kussen ligt, dan zullen de nek en ruggenwervels een ontspannen houding aannemen. Daarom zijn goede kussens zo belangrijk. Heeft u momenteel met enige regelmaat last van uw nek of rug? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk een verkeerd kussen.

 

Kussens voor elke soort slaper

De houding die u aanneemt tijdens het slapen is een bepalende factor voor het uitzoeken van het geschikte hoofdkussen. In het ideale geval ligt namelijk uw hoofd op een rechte lijn met uw ruggengraat. Uiteraard draagt niet alleen een kussen bij aan een betere nachtrust. Een matras speelt ook een rol in de ondersteuning en het comfort dat u ervaart gedurende de nacht. Toch kan een goed hoofdkussen al een groot verschil maken. Daarom heeft M line voor elke soort slaper een geschikt kussen in het assortiment. Voordat u een nieuw kussen gaat aanschaffen, is het belangrijk om vast te stellen wat voor soort slaper u bent.

Slaapt u graag op uw rug, zij of op uw buik? Elke soort slaper heeft weer een andere soort ondersteuning van het hoofdkussen nodig. Zo hebben rugslapers een kussen nodig dat hoog is in de nek en lager bij het achterhoofd. Hierdoor wordt het hoofd niet te ver een verkeerde kant op gebogen. Daarentegen hebben zijslapers juist dikkere kussens nodig, afhankelijk van de schouderbreedte. De schouder mag namelijk niet op het kussen liggen. Tenslotte zijn buikslapers juist beter af met dunne kussens. Door middel van een dun kussen wordt bij dit soort slaper de ademhaling zo min mogelijk belemmerd.

 

M line Fit Pillow

Bij M line bent u aan het juiste adres voor alles in de slaapkamer. Daar horen kussens uiteraard ook bij. M line heeft diverse collecties kussens. Zo bestaat er de M line Fit Pillow. Dit bijzondere kussen bestaat uit drie losse kamers om de wisselende ligposities van het lichaam zo goed mogelijk op te vangen. Daarnaast bevat dit kussen innovatieve en functionele vezels die zorgen voor ultiem comfort. De M line Fit Pillow is door deze unieke eigenschappen erg geliefd bij mensen die veel bewegen in hun slaap.

 

M line Athletic Pillow

Heeft u regelmatig last van rug- en nekklachten? In dat geval kan de M line Athletic Pillow een uitkomst zijn. Door de bijzondere vorm van dit kussen wordt ‘s nachts uw wervelkolom gestrekt. Hierdoor kunnen de spieren in uw nek weer volledig ontspannen tijdens het slapen. Bovendien zal uw bloed beter circuleren wanneer u slaapt op een M line Athletic Pillow door de nekgleuf in het kussen. De de uitholling midden in het kussen zal u daarnaast een pijnlijk oor als gevolg van beknelling besparen. Dankzij de innovatieve vorm geeft dit kussen u optimaal slaapcomfort.

 

M line Wave Pillow

Slaapt u veel op uw rug? Dan is de M line Wave Pillow dé oplossing voor al uw slaapproblemen. Dit ergonomisch gevormde neksteun-kussen zorgt ervoor dat uw nek de perfecte positie aannneemt tijdens uw slaap. Deze kussens zijn verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes. Op basis van uw persoonlijke voorkeur en lichaamsbouw wordt de keuze voor een specifieke hoogte bepaald. Vervelende nekklachten worden verleden tijd met zo’n uitstekende M line Wave Pillow. De unieke, gepatenteerde schokdempers in de nekrol van deze kussens garanderen een uitstekende ondersteuning.

 

M line Energy Pillow I en II

Zelfs wanneer u op zoek bent naar kussens die optimaal ventileren, bent u bij M line aan het juiste adres. De kussens uit de reeks M line Energy Pillow zitten vol visco-elastische vlokken met comforel, een special vezel. Deze uitstekende combinatie zorgt ervoor dat de kussens uit deze collectie altijd optimaal ventileren. Daarnaast zijn deze kussens afritsbaar, antibacterieel en ook nog eens wasbaar. Bent u een buikslaper? Dan kunt u ook dit kussen overwegen als uw nieuwe hoofdkussen. De aanpasbare vulling maakt een M line Energy Pillow namelijk tevens geschikt voor buikslapers.

M line heeft twee varianten van dit indrukwekkende kussen. Zo is er de M line Energy Pillow I. Dit is een zacht kussen die qua vulling aanpasbaar is naar uw persoonlijke voorkeur. Verder is er nog de M line Energy Pillow II. Dit hoofdkussen is steviger. Hierdoor is deze variant erg geliefd bij mensen die een harder kussen prefereren, zoals zijslapers. Beide varianten zijn een optie voor u indien u geen voorgevormde kussen wilt. Dankzij de innovatieve Air-Based binnenhoes kunt u zelfs de vulling van dit kussen aanpassen naar uw voorkeuren.

 

M line Travel Pillow

Ook tijdens het reizen kunt u genieten van ultiem slaapcomfort door middel van een M line Travel Pillow. Deze reiskussens zijn speciaal ontworpen om uw hoofd te ondersteunen op plekken anders dan op bed. U ervaart optimale ondersteuning tijdens uw reis dankzij een M line Travel Pillow. De kussens uit deze collectie zijn zo vormgegeven dat u onderweg altijd comfortabel in slaap kunt vallen. Een leuke bijkomstigheid: de hoes is afneembaar en wasbaar. Na een lange reis kunt u deze wassen. Vervolgens is de kussen weer klaar voor de volgende reis.

 

M line Pillow You

Wilt u zeker weten dat uw toekomstige kussen uitermate geschikt is voor uw slaapstijl? In dat geval is het een idee om de korte test over kussens van M line Pillow You te doen. U hoeft enkel en alleen vier korte vragen te beantwoorden over uw matras, slaaphouding en lichaamsmaten. Vervolgens krijgt u duidelijk advies welk kussen uit de Pillow You serie het beste bij uw slaapgewoonte past. Dit kan een unieke kussen zijn uit de M line Pillow You collectie of een van de kussens uit een andere M line collectie. Bij M line geloven wij dat er voor iedereen een perfect passend hoofdkussen is te vinden. Een passend kussen is comfortabel, geeft een goede ondersteuning en vormt zich naar de contouren van de nek.

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten