Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt
Energy Pillow l
Energy Pillow l

Zacht kussen aanpasbaar aan uw persoonlijke voorkeur.

  • Afritsbaar, wasbaar en antibacterieel
  • HCC-technologie
  • Ook voor buikslapers
Selecteer uw maat en bekijk de specifieke prijs Prijs: €89,-

M line Energy Pillow I

Het assortiment kussens van M line is erg divers. Een goed hoofdkussen is immers belangrijk voor een goede nachtrust. Daarom heeft M line voor ieder type slaper een geschikt kussen. Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een zacht kussen dat aanpasbaar is aan uw persoonlijke voorkeur, dan is de M line Energy Pillow I iets voor u. Dit kussen kunt u eenvoudig aanpassen naar de gewenste vorm. Hierdoor neemt u de juiste houding tijdens het slapen aan en ervaart u een heerlijke nachtrust. De vorm in combinatie met de hoogte van een kussen bepalen namelijk hoe gespannen uw nek- en ruggenwervels zullen zijn. Met de Energy Pillow I kunt u zelf de kussen de ideale vorm en hoogte geven.

 

Aanpasbaar aan persoonlijke voorkeuren

Wat de Energy Pillow I van de andere M line kussens onderscheidt, is de eenvoudige aanpasbaarheid. In de Energy Pillows zitten visco-elastische vlokken gecombineerd met comforel. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat het kussen optimaal blijft ventileren. Er is voor deze combinatie gekozen zodat de vlokken niet aan elkaar gaan plakken. Bovendien stimuleert het gebruik van comforel de ventilerende eigenschappen van het kussen. Dankzij deze hybride combinatie is de Energy Pillow I ideaal om te vervormen naar de voor u gewenste vorm.

Deze hoofdkussen van M line uit de Energie Pillow lijn biedt de uitkomst voor mensen die geen voorgevormd kussen willen. Dit kussen beschikt namelijk over een Air-Based binnenhoes. Deze binnenhoes heeft een rits. Hierdoor kunt u de vulling van de kussen eenvoudig afstemmen op uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Zo wordt het eenvoudiger om zelf de juiste hoogte van de kussen te bepalen. Met de Energy Pillow I ervaart u optimale drukverdeling. Bovendien komen uw nek- en ruggenwervels tot rust. Hierdoor geniet u van een heerlijke nachtrust tijdens het slapen. Begin ook elke dag weer fit met een goed hoofdkussen zoals de Energy Pillow I.

 

Zacht kussen qua vulling

M line heeft twee varianten van de Energy Pillow. Zo is er de Energy Pillow I en de Energy Pillow II. Beide kussens zijn eenvoudig aan te passen naar uw persoonlijke voorkeur. Het verschil tussen de twee Energy Pillows zit in de vulling. Zo is de eerste Energy Pillow een zacht kussen wat de vulling betreft en de tweede variant is wat steviger. Wanneer u liever op een wat harder kussen slaapt, dan is de Energy Pillow II dus het beste alternatief. Beide kussens zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten: 40 x 60 centimeter en 50 x 60 centimeter.

Reviews
Gemiddelde uit 630 Reviews
7,9
7,9
Bekijk 630 Reviews
Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten