Mline.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • Veilig betalen
  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
M line
 

Maak een afspraak bij de dealer Maak een afspraak

Slow Motion 1 Reviews

Gemiddelde uit 52 Reviews
8,1
8,1
8,0
8,1
Terug naar Slow Motion 1
Luc M Leys 02-08-2020
10
10
10
10

Had dit al veel vroeger moeten aanschaffen. Dit is uitgerust wakker worden 

Anonymous
10
10
10
10

In 1 woord "SUPER" matras. vanaf nacht 1 heerlijk uitgerust wakker!

Ron Kortekaas 21-03-2020
9
8
8
8,3

Heerlijk geslapen afgelopen maand. Geeft een goede ondersteuning aan het lichaam.

C Kingma 02-12-2019
8
8
8
8

Iris Bergwerff 21-11-2019
10
10
10
10

Is al snel zacht genoeg om lekker in weg te zakken. Ligt heerlijk!

Marja Hamminga 08-11-2019
8
8
8
8

Prima matrassen, wel even wennen

Marian Buster 18-10-2019
10
10
10
10

Super matras

J Meekel 14-07-2019
8
8
8
8

Vanaf nacht 1 lig ik weer heerlijk in mijn bed

Anonymous
9
9
9
9

Lindy Schieman 24-07-2020
8
8
8
8

Fred Zegers 09-07-2020
10
10
9
9,7

Gewoon een heel fijn matras. Zacht en toch stevig en geweldige ondersteuning

Lies Groen 07-07-2020
9
9
9
9

Gerard van der Zon 15-03-2020
9
9
9
9

Julia Kaliaeva 13-03-2020
8
1
1
3,3

Enorme spijt gekregen van deze dure aankoop. Het matras is al een maand in gebruik. Sindsdien sta ik elke ochtend op met pijn in mijn rug.

Ingrid Maessen 04-12-2019
8
3
8
6,3

Marlies Muller 11-11-2019
6
6
6
6

Dit matras is veel te hard

F.G. Boersma 05-11-2019
8
8
8
8

Prima matras, ik slaap er goed op.

Mieke Portegies 04-11-2019
9
9
8
8,7

A.J. Bannink 04-11-2019
10
9
9
9,3

J.H. C. Robijn 28-10-2019
8
8
8
8

sophia vd hout 22-10-2019
9
9

Ale Kooitje 02-10-2019
8
8
9
8,3

Na redelijk kort gebruik gaat de tijk al wat verschuiven.

Theo Dokman 01-10-2019
9
8
8
8,3

Jan Verleun 18-09-2019
9
9
9
9

L den Boef 09-09-2019
10
10
10
10

Wij slapen momenteel goed op de gekochte matrassen

Cor Rullens 31-08-2019
8
6
6
6,7

de matras is vrij dun

A Meijerink 30-08-2019
8
8
8
8

Eerste weken was het even wennen, ik sliep altijd op een pocketvering matras.

M Bras 21-08-2019
8
8
8
8

Irmgard Roest 13-08-2019
9
9
9
9

f vh wout 01-08-2019
8
9
9
8,7

Mijnvrouw vindt het bed wel warm

Kristel Van de Ven 01-08-2019
7
5
9
7

De motion 1 is toch zachter als dat ik dacht waardoor hij met mijn rugklachten niet genoeg ondersteuning biedt.

T van der Horst 29-07-2019
10
10
10
10

Heerlijke matrassen mis ze als ik op vakantie ga

Ben Muilenburg 28-07-2019
9
9
9
9

Sasja Schaareman 28-07-2019
8
4
5
5,7

Wij slapen nu zo’n 5 weken op onze nieuwe matrassen. Slaap slecht door en wordt iedere ochtend met pijnlijke heupen/benen wakker. Ga er van uit dat dat niets meer met gewenning te maken kan hebben, maar dat de matras niet voor mij geschikt is.

Nelly Aksu 22-07-2019
1
1
1
1

Matras levert alleen maar pijn in schouders, nek en rug op. Als het mogelijk is zou ik graag het matras willen ruilen

Marja Meijer 21-07-2019
10
10
10
10

Heerlijk matras. Slaap nu de hele nacht door

Jac Daamen 05-07-2019
5
5
5
5

Aangezien bed in een vakantie woning staat is onze eerste indruk dat deze iets aan de harde kant is. Is het mogelijk deze om te ruilen, zoals aangegeven bij `beter bed`

R. Hilhorst 01-07-2019
8
8
9
8,3

Hannie de Nooijer 14-04-2019
9
9
10
9,3

Heel erg jammer dat het hoofdbord niet in 180 breed geleverd kan worden. Er is wel 180 breed geleverd, maar dit is een hoofdbord voor bed van 140. Het staat nu los tegen de muur omdat de beugels niet passen. Dit hadden ze moeten zien bij de bestelling die binnenkwam. En moeten reageren dat dit niet kon. Er is nog contact geweest vanuit de zaak maar toen was de M line al geplaatst.

L Andres 28-03-2019
9
8
9
8,7

W. Snijder 12-03-2019
7
10
7
8

Geen

Coen Hamm 06-02-2019
8
8
8
8

Jammer dat de topper zo slap is dat hij verschuift en kreukelt.

MARCEL DE HAES 06-02-2019
8
8
8
8

De vele kabeltjes voor de bediening misschien iets beter wegwerken. Nu hebben we dit zelf gedaan. Anders zou het moeilijk poetsen zijn onder het bed. en dit was zeker een van mijn vragen.

G Driessen 25-12-2018
9
9
9
9

slaapt geweldig

Ron Toxopéus 12-12-2018
8
8
8
8

Ida ten Brinke 11-12-2018
10
9
9,5

teverden

C de Regt 05-12-2018
10
10
10
10

Super matras ik heb veel last van mijn rug maar ik lig er heerlijk op. Het M line kussen is het beste kussen ooit ,eindelijk na heel veel kussens gehad te hebben super gewoon, een aanrader voor nek en schouders.

Frank Van Tuijl 13-04-2018
9
9
9
9

Mooi slank model

S. Brouwer 12-04-2018
8
8
8
8

manon sterken 21-11-2017
10
10
8
9,3

H Everling 10-11-2017
8
8
8
8

heel goed product

Marinus Muije 31-08-2017
9
9
9
9

Ofschoon e.e.a. slechts korte tijd in ons bezit is zijn wij tot dusverre zeer tevreden.

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verkooppunten

Altijd een verkooppunt
in de buurt.

Vind verkooppunten
Advies nodig? Bel ons op 0413-243050
x