Mline.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • Veilig betalen
  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
M line
 

Maak een afspraak bij de dealer Maak een afspraak

Slow Motion 3 Reviews

Gemiddelde uit 44 Reviews
8,0
8,2
8,2
8,1
Terug naar Slow Motion 3
Tamara Vonk 08-06-2020
8
8
9
8,3

Super matras, heel blij mee. Had eerder kunnen aanschaffen, waardoor een betere nachtrust had gehad.

Lya van der Kolk 08-05-2020
8
8
8
8

Heerlijke matras

N Moonen 03-04-2020
10
10
10
10

Super matras. Ondersteund het hele lichaam.Slaapt perfect

W.R. Postma 17-03-2020
8
8
9
8,3

Het bed ligt goed en je geeft je rustig over. Je slaapt kalm. Wordt uitgerust wakker.

Maria Ruijten 17-02-2020
10
10
10
10

Rudy Lourier 26-09-2020
9
9
8
8,7

Anonymous
10
10
9
9,7

Ligt goed Goede ondersteuning

Anonymous
10
10
10
10

WH de Wildt 22-08-2020
8
8
9
8,3

D. Bunk 18-08-2020
8
7
8
7,7

Anonymous
9
9
9
9

In het begin was het even wennen, omdat dit een totaal andere matras was dan dat we hiervoor hadden, maar het slaap prima.

Harm Berendsen 30-07-2020
8
8
7
7,7

Anonymous
9
8
9
8,7

Anonymous
10
10
10
10

Ik heb ik geen jaren zo heerlijk gelegen en zo goed geslapen. Mijn rug en schouders doen geen pijn meer en ik slaap dieper. Dit matras is ideaal voor mij, zeker in combinatie met het hoofdkussen Pillow You blauw, ook van Mline. Ik ben er ontzettend blij mee.

Anonymous
10
9
9
9,3

Was al gewend aan M-line matras, dus eenzelfde nieuw matras kopen zegt genoeg!!

H van den Broek 16-07-2020
1
10
9
6,7

Moeilijk te keren door de 2persoonshoes. Moeten de matrassen eruit halen om te keren, dat is erg lastig! Hadden achteraf liever 2 hoezen gehad.

Karin Bouwer 13-07-2020
9
9
9
9

Nancy Broeders 13-07-2020
7
8
8
7,7

Willem Brocaar 08-07-2020
8
8
8
8

Mignon vander Leij 06-07-2020
8
9
9
8,7

Zie hier boven

Anonymous
8
7
8
7,7

Henny Michel 29-06-2020
10
10
10
10

Ben in alle opzichten een tevreden klant. Inmiddels al een poosje in gebruik maar heb geen op- of aanmerkingen.

Anonymous
7
6
4
5,7

Deze matras is veel te zacht. 's ochtends lig je in een kuil en wordt met rugpijn wakker. Deze gaat omgeruild worden voor een andere matras.

ingeborg pranger 15-06-2020
9
10
10
9,7

Nanda 07-06-2020
8
9
9
8,7

Als je gaat liggen is dit matras iets zachter dan het oude slow motion 2. Ook kun je dit matras niet vastritsen aan onze huidige boxspring. Het ligt wel erg comfortabel en is goed vochtregulerend.

Rachel Mudde 06-06-2020
9
8
9
8,7

wordt echt uitgerust wakker

H.C. Bakker 04-06-2020
10
10
10
10

We waren op zoek naar nieuwe matrassen waar we ook op onze leeftijd 78 en 77 heel comfortabel op zouden kunnen slapen. Na bij Beter Bed in Veenendaal diverse matrassen geprobeerd te hebben, is onze keuze op M line Slow Motion 3 gevallen. We hebben daar beslist geen spijt van na ca. 6 weken gebruik.

RIEN EEGDEMAN 03-06-2020
6
7
8
7

Kan niet zeggen dat het een verbetering is t.o.v. de matrassen die we hiervoor hadden.

A.R.M. van der Zwaan 28-05-2020
3
3
4
3,3

Dit type matras biedt ons helaas niet het comfort dat we gehoopt hadden

chantal 12-05-2020
2
1
1
1,3

Helaas, ik heb geen schik met mijn matras die ik 4 weken geleden heb ontvangen. De eerste dagen veel te hard, oncomfortabel gevoel. Daarna lag t wat beter, maar helaas t bed wordt zo zacht op de plek waar je ligt dat mijn rug niet genoeg wordt ondersteunt. Resultaat erge pijn in de onderrug . Daarnaast is t moeilijk om te draaien op t matras.

Ruud van der Aa 30-04-2020
9
9
9
9

Gerdine Gerdine 28-04-2020
8
6
6
6,7

Ben er nog niet over uit of het matras wel geschikt is voor mij. Ik ben een buikslaper en lig als een banaan in mijn bed. Af en toe wakker met last van mijn rug. Ik kan het matras nog 1,5 maand uitproberen. Maar ben bang voor het ergste...

Nanda van der Waal 27-04-2020
8
8
8
8

ik heb de matrassenwijzer test gedaan die geven aan dat ik de motion matras 7 of 8 moet uit proberen. maar ik zelf heb de slow motion 3 gekocht. die vond ik het beste slapen nou begin ik te twijfelen of daar aan goed heb gedaan qua prijs kies ik toch voor slow motion 3 is voor mij het beste.... ( maar ik zou graag nog een keer willen testen of daar aan goed heb gedaan want ik heb nooit de motion matras 7 of 8 getest ik kwam niet veder dan slow motion 3.)

A. Kesting 22-04-2020
9
9
9
9

Henk van Limpt 21-04-2020
8
8
8
8

We hebben alleen een opmerking , dit is het 2e matras en heeft ook een geur. Het eerste matras stonk verschrikkelijk en heb na week gebeld en Is omgeruild. Wij weten niet wat we hier mee aan moeten wil niet weer dat ze omgeruild worden. Het is een aparte geur maar niet zo erg als de eerste matrassen. Hoop dat de geur nog verdwijnt. Vind vreemd dat dit nergens vermeld staat. Het bedrijft alle 2 de matrassen. Met vriendelijke groet.

Janet Borduin 28-03-2020
10
10
10
10

Kimberley Renting 23-03-2020
9
9
9
9

Slaap echt lekker je zakt er goed in .!! Super

Ingeborg Van Liempt 17-03-2020
8
8
8
8

Mijn rug heeft de eerste dagen totaal geen pijn meer gegeven maar na 2 weken werd dat anders. Het leek wel of mijn rug opeens moest wennen aan het nieuwe matras. Gelukkig is de pijn nu bijna verdwenen en is het een heerlijk matras. Ik vind het wel erg warm

Ruut Willems 09-03-2020
8
10
10
9,3

Judith Goudswaard 08-03-2020
5
3
3
3,7

Ben niet tevreden over dit matras. De ondersteuning laat erg te wensen over. De matras is veel zachter dan in de winkel.

Marieke Smeur 06-03-2020
8
8
9
8,3

Antoon Bissels 24-02-2020
9
9
9
9

Johan Vedders 05-02-2020
8
8
8
8

Hein Vinken 30-01-2020
5
8
3
5,3

Heb bed ligt heerlijk in het begin, alleen na ongeveer 4/5jaar al een flinke kuil. Omdat het toch een duur matras was zijn we er toch maar op blijven slapen met alle rugklachten tot gevolg. We vonden de garantievoorwaarden niet duidelijk en hebben het er maar bij gelaten. Na 8jaar het matras weggedaan en een andere gekocht.

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verkooppunten

Altijd een verkooppunt
in de buurt.

Vind verkooppunten