• Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • Veilig betalen
  • 100 dagen proefslapen op matrassen
M line
 
Maak een afspraak

Maak een afspraak
Bij één van onze verkooppunten

Maak een afspraak

100 dagen proefslapen
In alle rust je matras uitproberen!

Slow Motion 3 Reviews

Gemiddelde uit 137 Reviews
8,3
8,4
8,4
8,4
Terug naar Slow Motion 3
Anonymous
7
10
10
9

Het matras is zowel stevig als zacht. Voor mijn lichaamsgewicht (54 kilo) perfect. Meteen aangenaam warm.

Tamara Vonk 08-06-2020
8
8
9
8,3

Super matras, heel blij mee. Had eerder kunnen aanschaffen, waardoor een betere nachtrust had gehad.

Lya van der Kolk 08-05-2020
8
8
8
8

Heerlijke matras

N Moonen 03-04-2020
10
10
10
10

Super matras. Ondersteund het hele lichaam.Slaapt perfect

W.R. Postma 17-03-2020
8
8
9
8,3

Het bed ligt goed en je geeft je rustig over. Je slaapt kalm. Wordt uitgerust wakker.

Maria Ruijten 17-02-2020
10
10
10
10

Cynthia Van Osch 11-10-2021
10
10
10
10

Sinds tijden worden we niet meer gebroken wakker. Na eerst nieuwe koudschuimmatrassen te hebben gehad, snel ingerolen voor Mline. Heerlijk en echt een aanrader. Voor onze zoon willen we er ook 1 aanschaffen.

Anonymous
10
8
10
9,3

Het was voor ons even wennen maar nu slapen we prima op deze matrassen. In het begin voelden ze wat aan de harde kant maar dat komt misschien omdat we eerst op nogal oude latex matrassen sliepen. Prima ondersteuning en goed hanteerbaar.

Patrick Hellstern 23-09-2021
10
10
10
10

Een fijn matras We slapen als een roos

Lilian Jans-Beken 20-09-2021
9
9
9
9

De eerste nachten was het erg warm in bed. Toen ontdekte ik dat het niet mogelijk is om een matrasbeschermer op een spiraal te leggen, onder het matras. Toen de matrasbeschermer weg was, werkte het klimaatsysteem van het matras prima en nu lig ik heerlijk. Sinds het nieuwe matras wordt ik niet langer wakker omdat ik spierpijn krijg.

Anonymous
10
10
10
10

Heerlijk zacht matras waarbij je gehele lichaam ondersteund wordt. Matras wordt gevormd naar je lichaam waardoor je volledig ontspant en je fit wakker wordt.

Anonymous
5
8
8
7

Fijne matras voor een zijslaper alleen het matras is wel erg warm om op te liggen

Anonymous
10
10
10
10

Na vele jaren van lekker slapen op mijn oude m line slowmotion 3 matras was deze aan vervanging toe. Super blij dat ze deze nog in t assortiment hadden. Heb ik direct weer dezelfde aangeschaft. Voorlopig kan ik weer lekker slapen. Hoog comfort, goede drukverdeling. Echt een top matras. Kan t iedereen warm aanbevelen!

Anonymous
9
9
9
9

Top matras.

Stèphanie 06-09-2021
10
10
10
10

Heerlijk matras. Iedere nacht weer! Zoveel meer uitgerust wakker worden en vooral... beter slapen!

Anonymous
9
9
9
9

Heerlijk matras

M.C. Entius 23-08-2021
10
10
10
10

Ik slaap heerlijk op dit matras.

Anonymous
10
10
10
10

Dit is inmiddels mijn tweede m-line matras. Gekocht vanwege mijn chronische rugklachten. Het matras ligt heerlijk. Ondersteuning perfect. Zeer tevreden, zal altijd voor m-line kiezen

Lisette 16-08-2021
9
9
9
9

Ik slaap weer heerlijk!

Anonymous
5
5
6
5,3

Anonymous
10
9
9
9,3

L.R. de Rover 10-08-2021
8
10
9
9

Ik mis eventuele handvaten aan de zijkant om het matras makkelijker te draaien. Omdraaien moet je weliswaar niet doen, maar wel in horizontale stand af en toe draaien, en dan is een handvat net iets handiger.

M.J.T. Smits 10-08-2021
7
9
9
8,3

ik vind het alleen jammer dat de matras niet omkeerbaar is en handvaten mist. Overigens een prima product.

Max Koelman 06-08-2021
9
9
9
9

J. Van Geel 04-08-2021
9
9
9
9

M Vroomans 04-08-2021
10
10
10
10

Ligt lekker.

W.L. van de Hoef 24-07-2021
7
5
8
6,7

Erg wennen na 30 jaar waterbed, redelijk hard matras o.i.

Anonymous
7
7
7
7

Ontspannen liggen. Prima ligcomfort.

Angelique Knaup 22-07-2021
10
10
10
10

Ik slaap nu veel rustiger

Corien Baars 12-07-2021
10
10
10
10

Iedere nacht slaap ik helemaal door om vervolgens fit s’morgens op te staan.

Anonymous
9
9
9
9

perfecte matras

Anonymous
8
9
9
8,7

Anonymous
8
7
8
7,7

Jo Bens 04-07-2021
7
7
7
7

Niet veel verschil met ons oude matras van een ander merk, maar verder goed.

Tineke Spraakman-Visscher 01-07-2021
9
9
9
9

Na jaren was het tijd om onze oude m-line matrassen te vervangen . De nieuwe zij minstens zo goed als de oude, voor ons nooit meer anders,

Immie Hoekstra 30-06-2021
8
5
5
6

Ik heb ivm rug-heup en nek- klachten een M line matras gekocht: Slow Motion 3, mijn man een Slow Motion 4. Mijn man ligt er prima op, maar het valt mij tegen. Ik heb ook nog een M line kussen gekocht maar daarmee heb ik meer nekklachten en hoofdpijn bij het opstaan. Ik heb inmiddels de 4 ook uitgeprobeerd maar dan lig ik nog weer beter op de 3 Ik beveel bij klachten niet direct M line aan, want misschien valt dat ook tegen

Anonymous
9
9
8
8,7

Fijn matras, blijft goed in vorm, ook bij gebruik verstelbare lattenbodem goede ondersteuning

Anonymous
6
8
7
7

Sinds 4 weken mijn nieuwe matras; merk dat ik uitgeruster wakker wordt en vind het matras lekker zacht. Wel heb ik soms het gevoel dat ik 'scheef' lig wanneer ik op mijn rug lig, en twijfel ik soms of er een kuil ontstaat in het midden. Enige minpunt is dat er geen handvatten aan het matras zitten voor het omdraaien; het matras is net zo breed als ik lang ben, moeilijk te hanteren dus...

Rutger van den Berg 19-06-2021
10
10
9
9,7

Anonymous
9
9
9
9

Een heerlijk matras. We slapen er superlekker op. Goede ondersteuning. We zijn er erg blij mee.

Anonymous
8
9
9
8,7

Anonymous
8
9
9
8,7

Anonymous
10
7
10
9

Voor mij had de laag traagschuim nog dikker gemogen. Op dit matras is het 6cm.

Marjolein Kolster 26-05-2021
8
6
8
7,3

Matras zorgt dat ik heerlijk slaap. Ondersteund goed. Ventileert en maakt dat ik weer doorslaap.

Peter Schouten 17-05-2021
8
8
8
8

prima product

Anonymous
10
10
10
10

Fijn matras, zijn geld dubbel en dwars waard!

Jan Smit 11-05-2021
10
7
5
7,3

Hij is te zacht voor mijn rug en schouderbladen.

Anonymous
8
7
7
7,3

erg warme matras. Je zakt er ver in weg, maar dan wel voldoende ondersteuning.

Kristof LARNOUT 28-04-2021
9
8
9
8,7

Slaapt lekker!

J.R Tromp 05-04-2021
7
7
6
6,7

Anonymous
8
9
9
8,7

Ik slaap heerlijk. Beter als daarvoor. En sta zonder rugklachten op.

loes Nijman 12-03-2021
9
9
9
9

Heerlijk matras. Veel eerder moeten kopen.sta uitgerust en fit op.

G Visser 03-03-2021
8
8
9
8,3

Prima matras

Ben Cornelissen 02-03-2021
8
8
8
8

de dagen die ik er nu op geslapen heb zijn goed bevallen

Anonymous
9
9
9
9

Anonymous
8
8
8
8

Heerlijke steun. Warm.

Barbara Grishaver 22-02-2021
7
7
1
5

Na 5 jaar was hij zo zacht geworden dat ie geen ondersteuning biedt.

Laura De Vos 21-02-2021
1
1
1
1

Wij hebben vanaf het begin al hele erge rugklachten door de matrassen. Helaas doet Beter Bed hier helemaal niks aan en kunnen wij het eigenlijk uit zoeken. Jullie kunnen hier verder niks aan doen maar het is toch op z'n zachts gezegd erg vervelend als je allebei elke nacht wakker wordt met pijn in je rug.

Anonymous
8
8
10
8,7

IK heb veel last van mijn rug en koos daarom voor een M-Line matras. In de winkel leek ie wel zachter dan toen ik 'm thuis had en dat komt dus doordat de bedbodem daar vermoedelijk nog zachter was. Moet er nog steeds wel wat aan wennen maar door het traagschuim lig je wel iets meer in je matras waardoor de ondersteuning zeker wel beter is. Nadeel is dat je merkt dat als je je wilt omdraaien dat dat ietsje meer moeite kost. Voor mijn gevoel is het best een stevig matras, maar omdat je er wel ietsje in wegzakt door het traagschuim compenseert dat dus weer. Ik heb 'm nu twee en een halve maand en heb dus nog de mogelijkheid om 'm te ruilen als ik dat wil, maar zal dat denk ik niet gaan doen, ook al houd ik een klein beetje twijfels of dit wel het beste matras is voor mij. Dit is niet de duurste M-Line en ook niet de goedkoopste en mogelijk zijn er dus betere maar ik denk wel dat deze voor mij goed is. Als je een matras zonder dat traagschuim hebt, lig je er iets meer op en minder in en dan is de ondersteuning dus weer minder, terwijl ik dat wel nodig heb.

Joke Folkerts 07-02-2021
8
9
10
9

Zwaar om te tllen. Warm, met dit weer heel lekker. Ben benieuwd hoe het in de zomer bevalt

Anonymous
8
8
9
8,3

heel prettig matras. Voldoet helemaal aan de wensen. goede ondersteuning en uitgerust wakker worden.

José Bakx 05-02-2021
8
8
8
8

Goed matras

Anonymous
9
9
9
9

Dit matras bevalt prima direct vanaf de eerste nacht.

Paulien Schalk 25-01-2021
9
9
9
9

Anonymous
6
8
9
7,7

matras is erg zwaar om alleen om te draaien omdat er geen handvaten aan zitten

Ronald Vreeman 12-01-2021
10
10
10
10

Geweldig had ik veel eerder moeten doen.... Heel lang al last van heup en been... Nu over na 3 dagen... Op jullie matras.. oude matrassen waren overigens 12 jaar oud

Anonymous
7
8
9
8

Meinard Wolters 02-01-2021
10
10
10
10

uitgerust wakker worden en zonder rugklachten opstaan is heerlijk

Wim de Vries 31-12-2020
7
8
7
7,3

Maurice Grassens 30-12-2020
9
9
9
9

Monique Kouwenberg 24-12-2020
8
7
6
7

In de winkel lag het Mline matras op een boxspring en dat lag perfect. Mij is verteld dat het matras ook heel goed kan op een spiraalbodem. Helaas merk ik toch een verschil nu het bij mij thuis ligt op mijn spiraalbodem. Het lag te hard. We hadden nog een topper en ik heb dat erop gelegd maar dat vond ik zo jammer van mijne nieuwe matras. Nu ligt het onder het matras zodat ik een beetje het gevoel heb van een boxspring... ik heb eraan moeten wennen maar uiteindelijk heb ik geen rugpijn als ik smorgens op sta en dat is waar het omdraait.

Anonymous
8
8
8
8

Moest eraan wennen. Bevalt nu goed.

Anonymous
8
8
8
8

Ligt goed, geeft goede ondersteuning

EM Meijer 10-12-2020
10
10
10
10

Anonymous
10
10
10
10

Het is gewoon een zeer fijn matras.

David Smit 02-12-2020
10
10
10
10

Wij slaap op een bed met verstelbare latte bodem. En voor zo een systeem vind mijn vriendin het een super matras (ik slaap op een Slow Motion 4). Geen zeer tijdens of na het slapen en altijd uitgerust wakker worden. Enkel in het begin een beetje de bodem moeten aanpassen tov hoe het voor de vorige matras moest zijn. De negatieve comments zijn meestal mensen met een boxspring. Wat mogelijk moet zijn, maar een verstelbare latte bodem lijkt me idealer voor dit type matras.

Anonymous
10
10
10
10

Heerlijke matrassen!

Jaap Wildeboer 27-11-2020
10
10
10
10

Gewoon heerlijk.

Jolanda Kamp 27-11-2020
9
9
9
9

Machiel Jonker 23-11-2020
9
9
9
9

In alle opzichten een geweldig comfortabel matras.

Erwin Hogendorf 23-11-2020
8
7
7
7,3

Anonymous
1
1
1
1

geen gebruik kunnen maken zonder hoes.

Alfred Koppenberg 19-11-2020
9
9
9
9

Prima matras ik slaap er goed op. Mag je voor de prijs ook wel verwachten.

Tiny van de Belt 16-11-2020
10
9
9
9,3

Heerlijk slapen en goed voor de gewrichten! Geen zere schouder en hoofdpijn meer.

MCJ Vanlaerhoven 15-11-2020
8
7
8
7,7

In begin wat rugklachten. Na 2 maanden niet meer.

D Visch 13-11-2020
9
9
9
9

Had niet verwacht dat ik op de matras lekker zou slapen, omdat ik meer dan 20 jaar op een waterbed heb geslapen.

Leny Berben 12-11-2020
10
10
10
10

Dirk Vuik 09-11-2020
10
10
10
10

Anonymous
8
8
8
8

Goede matras

Joke 06-11-2020
9
9
9
9

- voelt steviger, dikker - Je blijft op dezelfde plaats, glijd niet weg als de hoofdsteun om hoog gaat - Dekbed blijft beter liggen - Ik heb nog geen kramp meer gehad in mijn kuiten

Anonymous
9
9
9
9

Heerlijk matras, maar dan vooral voor een wat lichter persoon. We hebben bewust voor een slow-motion 3 en slow-motion 4 matras gekozen op basis van de aanbevelingen bij Beter bed. Inmiddels hebben we de matrassen twee maal gewisseld en inderdaad geconcludeerd dat de slow motion 3 beter is voor een wat lichter persoon. Indien je wat zwaarder bent zak je net iets te ver door.

Gert Protzman 01-11-2020
9
9
9
9

Ester Douma 23-10-2020
10
10
10
10

Anonymous
8
9
9
8,7

Heerlijk matras dat de verwachtingen waarmaakt.

Anonymous
10
10
10
10

Ik ben heel tevreden over mijn M line matras. Kan het iedereen aanraden.

Anonymous
8
8
8
8

Anonymous
8
8
8
8

Anonymous
8
8
8
8

Rudy Lourier 26-09-2020
9
9
8
8,7

Anonymous
10
10
9
9,7

Ligt goed Goede ondersteuning

Anonymous
10
10
10
10

WH de Wildt 22-08-2020
8
8
9
8,3

D. Bunk 18-08-2020
8
7
8
7,7

Anonymous
9
9
9
9

In het begin was het even wennen, omdat dit een totaal andere matras was dan dat we hiervoor hadden, maar het slaap prima.

Harm Berendsen 30-07-2020
8
8
7
7,7

Anonymous
9
8
9
8,7

Anonymous
10
10
10
10

Ik heb ik geen jaren zo heerlijk gelegen en zo goed geslapen. Mijn rug en schouders doen geen pijn meer en ik slaap dieper. Dit matras is ideaal voor mij, zeker in combinatie met het hoofdkussen Pillow You blauw, ook van Mline. Ik ben er ontzettend blij mee.

Anonymous
10
9
9
9,3

Was al gewend aan M-line matras, dus eenzelfde nieuw matras kopen zegt genoeg!!

H van den Broek 16-07-2020
1
10
9
6,7

Moeilijk te keren door de 2persoonshoes. Moeten de matrassen eruit halen om te keren, dat is erg lastig! Hadden achteraf liever 2 hoezen gehad.

Karin Bouwer 13-07-2020
9
9
9
9

Nancy Broeders 13-07-2020
7
8
8
7,7

Willem Brocaar 08-07-2020
8
8
8
8

Mignon vander Leij 06-07-2020
8
9
9
8,7

Zie hier boven

Anonymous
8
7
8
7,7

Henny Michel 29-06-2020
10
10
10
10

Ben in alle opzichten een tevreden klant. Inmiddels al een poosje in gebruik maar heb geen op- of aanmerkingen.

Anonymous
7
6
4
5,7

Deze matras is veel te zacht. 's ochtends lig je in een kuil en wordt met rugpijn wakker. Deze gaat omgeruild worden voor een andere matras.

ingeborg pranger 15-06-2020
9
10
10
9,7

Nanda 07-06-2020
8
9
9
8,7

Als je gaat liggen is dit matras iets zachter dan het oude slow motion 2. Ook kun je dit matras niet vastritsen aan onze huidige boxspring. Het ligt wel erg comfortabel en is goed vochtregulerend.

Rachel Mudde 06-06-2020
9
8
9
8,7

wordt echt uitgerust wakker

H.C. Bakker 04-06-2020
10
10
10
10

We waren op zoek naar nieuwe matrassen waar we ook op onze leeftijd 78 en 77 heel comfortabel op zouden kunnen slapen. Na bij Beter Bed in Veenendaal diverse matrassen geprobeerd te hebben, is onze keuze op M line Slow Motion 3 gevallen. We hebben daar beslist geen spijt van na ca. 6 weken gebruik.

RIEN EEGDEMAN 03-06-2020
6
7
8
7

Kan niet zeggen dat het een verbetering is t.o.v. de matrassen die we hiervoor hadden.

A.R.M. van der Zwaan 28-05-2020
3
3
4
3,3

Dit type matras biedt ons helaas niet het comfort dat we gehoopt hadden

chantal 12-05-2020
2
1
1
1,3

Helaas, ik heb geen schik met mijn matras die ik 4 weken geleden heb ontvangen. De eerste dagen veel te hard, oncomfortabel gevoel. Daarna lag t wat beter, maar helaas t bed wordt zo zacht op de plek waar je ligt dat mijn rug niet genoeg wordt ondersteunt. Resultaat erge pijn in de onderrug . Daarnaast is t moeilijk om te draaien op t matras.

Ruud van der Aa 30-04-2020
9
9
9
9

Gerdine Gerdine 28-04-2020
8
6
6
6,7

Ben er nog niet over uit of het matras wel geschikt is voor mij. Ik ben een buikslaper en lig als een banaan in mijn bed. Af en toe wakker met last van mijn rug. Ik kan het matras nog 1,5 maand uitproberen. Maar ben bang voor het ergste...

Nanda van der Waal 27-04-2020
8
8
8
8

ik heb de matrassenwijzer test gedaan die geven aan dat ik de motion matras 7 of 8 moet uit proberen. maar ik zelf heb de slow motion 3 gekocht. die vond ik het beste slapen nou begin ik te twijfelen of daar aan goed heb gedaan qua prijs kies ik toch voor slow motion 3 is voor mij het beste.... ( maar ik zou graag nog een keer willen testen of daar aan goed heb gedaan want ik heb nooit de motion matras 7 of 8 getest ik kwam niet veder dan slow motion 3.)

A. Kesting 22-04-2020
9
9
9
9

Henk van Limpt 21-04-2020
8
8
8
8

We hebben alleen een opmerking , dit is het 2e matras en heeft ook een geur. Het eerste matras stonk verschrikkelijk en heb na week gebeld en Is omgeruild. Wij weten niet wat we hier mee aan moeten wil niet weer dat ze omgeruild worden. Het is een aparte geur maar niet zo erg als de eerste matrassen. Hoop dat de geur nog verdwijnt. Vind vreemd dat dit nergens vermeld staat. Het bedrijft alle 2 de matrassen. Met vriendelijke groet.

Janet Borduin 28-03-2020
10
10
10
10

Kimberley Renting 23-03-2020
9
9
9
9

Slaap echt lekker je zakt er goed in .!! Super

Ingeborg Van Liempt 17-03-2020
8
8
8
8

Mijn rug heeft de eerste dagen totaal geen pijn meer gegeven maar na 2 weken werd dat anders. Het leek wel of mijn rug opeens moest wennen aan het nieuwe matras. Gelukkig is de pijn nu bijna verdwenen en is het een heerlijk matras. Ik vind het wel erg warm

Ruut Willems 09-03-2020
8
10
10
9,3

Judith Goudswaard 08-03-2020
5
3
3
3,7

Ben niet tevreden over dit matras. De ondersteuning laat erg te wensen over. De matras is veel zachter dan in de winkel.

Marieke Smeur 06-03-2020
8
8
9
8,3

Antoon Bissels 24-02-2020
9
9
9
9

Johan Vedders 05-02-2020
8
8
8
8

Hein Vinken 30-01-2020
5
8
3
5,3

Heb bed ligt heerlijk in het begin, alleen na ongeveer 4/5jaar al een flinke kuil. Omdat het toch een duur matras was zijn we er toch maar op blijven slapen met alle rugklachten tot gevolg. We vonden de garantievoorwaarden niet duidelijk en hebben het er maar bij gelaten. Na 8jaar het matras weggedaan en een andere gekocht.

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verkooppunten

Altijd een verkooppunt
in de buurt.

Vind verkooppunten
Advies nodig? Bel of app ons op 0413-243050
x

Mline.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?