Direct naar tekst
M line
 

Een koekje voor het slapen gaan?

M line plaatst functionele, analytische en marketing cookies. Dankzij functionele cookies werkt de website goed, terwijl de analytische cookies ons helpen om de website te verbeteren. Via de marketing cookies kunnen we jouw interactie met ons binnen en buiten onze website te volgen. Dat doen we legitiem en belangrijk, anoniem. Meer weten? Lees hier alles over onze cookie- en privacyverklaring. Door te accepteren geef je toestemming voor onze marketing cookies. Kies je voor weigeren? Dan plaatsen we alleen functionele en analytische cookies.

Slow Motion 7 Reviews

Gemiddelde uit 492 Reviews
8,4
8,7
8,8
8,6
Terug naar Slow Motion 7

Alle onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van M line die een productaankoop hebben gerealiseerd.

Anonymous
10
10
10
10

geweldig product, heb voor de tweede maal, weer de MLine gekocht

Anonymous
10
9
9
9,3

Fijn en stevig matras, geeft je lichaam goede ondersteuning.

Frans van Uden 09-04-2024
8
9
9
8,7

Het matras bevalt heel goed.

Anonymous
9
10
10
9,7

De matrassen voldoen compleet aan onze verwachtingen. Ze zijn niet goedkoop maar ze bieden een ultiem slaapcomfort

Ine Kramer 17-12-2023
10
10
10
10

Door dit M line matras slaap ik weer heel de nacht door. De fysiotherapeut heb ik gedag gezegd, want die heb ik eindelijk niet meer nodig. De pijn in mijn rug is 100% verdwenen.

Y v Breukelen 04-12-2023
10
10
10
10

Ik word uitgeruster wakker zonder rugpijn

Anonymous
10
10
10
10

Ik sliep al ruim 6 jaar regelmatig op een Mline 7 matras. Daarom nu zelf ook maar eens aangeschaft. De matras is wel iets harder(nog nieuw) maar ligt verder prima.

Anonymous
10
10
10
10

Zeer fijn matras

J.h Van Veen 03-08-2023
9
9
9
9

1e nacht was wennen , meer klachten van rug. Maar hierna ben ik alleen maar beter gaan slapen en na 1 week pijn vrij . Voor mij een zeer positieve wending

Robert Jan Willem Olie 04-07-2023
10
10
10
10

Goed product, veel slaapcomfort.

Anonymous
7
9
9
8,3

Zeer tevreden over deze matras. Comfortabele ondersteuning! Wel zwaar met het opmaken en draaien.

sjoerd 02-04-2023
6
10
10
8,7

met dit nieuwe matras heb ik veel minder schouderklachten. deze zijn nu bijna helemaal verdwenen.

Charlie van der Veer 30-05-2022
9
9
9
9

De vierde matrassenset binnen twee jaar en eindelijk denken we de juiste matrassen te hebben gevonden. Ze slapen in ieder geval heerlijk en geven goede steun. Ze werden gelukkig ook niet geleverd in een vacuum gezogen plastic zak en in een kartonnen doos en ze geven ook geen chemische dampen af. Het advies van BeterBed voor deze matras was gedegen en gestoeld op persoonlijke ervaring van de verkoper. Alle andere bedden in de zaak hebben we ook geprobeerd, maar de gekozen matras steeg er ver boven uit qua comfort en steun en niet te vergeten ... de prijs! Maar eerlijk is eerlijk, tot nu toe is de matras waar naar zijn geld.

Peter Pfeiffer 23-02-2022
10
10
10
10

Precies de goede gekozen. Ligt heerlijk!

Johanna van Zetten 12-02-2022
9
10
10
9,7

het is een zeer goed matras meestal moet je even wennen aan een nieuw matras maar gelijk de eerste nacht heb ik goed geslapen. wordt smorgens echt uitgerust wakker en kan niet wachten om weer lekker vroeg naar bed te gaan.mijn rugklachten zijn aan zienlijk vermindert en schouderklachten zijn verdwenen omdat het matras naar je lichaam vormt zonder dat je er helemaal in weg zakt.fijn is ook dat de matrassen hoog zijn lekker bij het in en uit stappen van het bed.het was een aanschaf maar als je goed slaapt......dat is zoveel waard.hetenige nadeel wat ik eraan kan vinden is als je het matras moet voorzien van een hoeslaken,ze zijn best zwaar/degelijk,maar dat is ook echt het enigste,goede smoes om man lief het bed op te laten schudden!

Ludi van Even 10-02-2022
10
10
10
10

Het wennen aan de matras is vlot verlopen. Ik slaap een heel stuk beter nu. De aanbieding kwam op het allerbeste moment.

Anonymous
9
7
8
8

Deze matras is wel veel harder dan ik verwacht had. Voorheen had ik een slow motion 5 waar ik perfect op sliep. Omdat mijn man liever een Slow Motion 8 had en deze matras dikker is als de Slow Motion 5 en 6 heb ik gekozen voor een Slow Motion 7, in de winkel lag deze matras ook prima. Achteraf bekeken had ik waarschijnlijk een oplossing gezocht voor het hoogte verschil en voor de Slow Motion 5 gekozen. Verder een prima matras zoals gewend van Mline.

Anonymous
9
8
8
8,3

Prima matras jammer dat hij toch warmer aan voelt als eerdere model van Mline die wij hebben gehad. Had product graag omgeruild voor coolmotion model is echter niet in de collectie bij beter bed. Is daardoor niet mogelijk. Kan Mline hierzelf iets in betekenen?

Anonymous
7
8
8
7,7

Goede ondersteuning, - aanpassing aan lichaamshouding met drukpunten. Goede vocht en temperatuur regulering.

Anonymous
10
10
10
10

Wat een verschil met de vorige matras, voortaan alleen maar M line meer

Thea van Wezel 24-08-2020
10
10
10
10

Geweldig!!! Slaapt fantastisch. Goede ondersteuning. Ben grote fan van M line.

Priscilla de Konink 13-07-2020
10
9
9
9,3

Ja, ik merkte gelijk vanaf de eerste nacht, dat heel mijn lichaam goed ondersteund werd en ik werd uitgerust wakker.

Martin & Lianne van Staveren-Donkers 06-07-2020
10
10
10
10

Zeer comfortabel en perfecte ondersteuning. De matras is daarbij veel makkelijker te draaien dan onze voorgaande matras.

André Dam 05-07-2020
10
10
10
10

Ik ben tot nu toe ZEER tevreden met dit matras aangezien ik een versleten rug heb en s’ morgens veel soepeler uit bed kom

Anonymous
10
10
10
10

Super kwaliteit en ligt heerlijk

Ineke Besamusca 15-06-2020
9
9
9
9

Heerlijk hoog en slaapt uitstekend

A.D.A Scholtes 05-03-2020
10
10
10
10

Het is een heerlijke matras hij ligt wel zachter als van mijn man, die heeft de 8 en ik heb de Slow Motion 7. Ik lig nu op die van mijn man om te kijken hoe die ligt even vergelijken wat ik fijner vind.

A.R. van Werven 22-02-2020
8
10
10
9,3

Ligt heerlijk en mijn rug klachten zijn verminderd, ik wordt uitgeruster wakker. Hier staat wel tegen over dat de matras best zwaar is tijdens het opmaken, wat ook weer een voordeel heeft dat hij niet verschuift.

Eric Voogt 25-05-2024
10
10
10
10

Heerlijke matras, dit is onze 2e M Line dus we wisten al waar we aan toe waren. We hebben voor Slowmotion matrassen gekozen omdat ze beter warmte zouden afvoeren maar daar merken we helaas niets van.

Nanda Schirmann 23-05-2024
10
10
10
10

Deze matras had ik veel eerder moeten hebben. Ik lig er goed op en ik slaap veel rustiger.

Monique Linnenbank 19-05-2024
9
9
9
9

Het matras voldoet perfect aan de verwachtingen.

Anonymous
10
10
10
10

Ik kan eindelijk lekker slapen geen last van mijn benen en schouders meer. heerlijk

Anonymous
8
8
8
8

Bevalt prima

thomas Kempen 12-05-2024
2
8
7
5,7

Zie vorige opmerking

Harrie Willemsen 06-05-2024
8
8
8
8

Ben heel tevreden.

Anonymous
8
9
8
8,3

Had eerder een M Line 8, deze was op. Nu op advies een 7. Bevalt prima, het is alleen zwaar werk om te verschonen.

Anonymous
10
10
10
10

Matras ligt heerlijk, veel minder last van rugklachten.

Anonymous
10
10
10
10

Top slapen met een m-line matras. We willen geen andere matrassen meer.

Robert Wens 13-04-2024
9
9
9
9

Goede matras

Anonymous
8
8
8
8

Voldoet prima

Anonymous
7
5
4
5,3

Spijtig genoeg heeft het mijn rugpijn niet opgelost. Matras is wel goed koel in de zomer.

Anonymous
8
9
9
8,7

Na aankoop was deze matras even wennen, maar dat was uiteindelijk opgelost door ook een traagschuim kussen erbij te kopen en deze optimaal in te stellen op de matras. Op mijn vorige matras rolde ik tijdens het zij-slapen voorover en waren er drukpunten bij de schouders. Bij deze matras vallen de schouders heerlijk weg in de matras en voel je amper nog druk op je schouders. Je blijft op stabiel op de zij liggen zonder voorover te hellen. Desondanks zak je niet weg in de matras, je ligt er stevig in. De matras is wel erg dik en zwaar, maar dit zal waarschijnlijk nodig zijn om deze functionaliteiten allemaal te hebben.

Anonymous
8
5
4
5,7

Luchtig matras waar je het niet te snel te warm op hebt. Helaas sta ik nog steeds regelmatig op met pijn in de onderrug.

Anonymous
10
10
10
10

product voldoet aan onze wensen. Een prima matras

Rudi Braam 11-03-2024
9
9
9
9

slaapt heerlijk

Anonymous
4
6
6
5,3

Ligt goed, maar ws iets te hard voor mij toch. Ga van nr 7 naar nr 5. Benieuwd of het beter ligt, wordt nu nog geregeld wakker met pijn in de heupen. Jammer dat er geen handvatten aan zitten, dit is gemakkelijker om het matras te verplaatsen.

H Hendriks 20-02-2024
5
8
8
7

Het matras is behoorlijk zwaar. Bij het opmaken van het bed is dat lastig.

Rolf van Willigenburg 08-02-2024
9
9
9
9

Super matras, mijn lichaam hersteld van sporten tijdens slapen. Merk dat je echt helemaal wordt opgevangen als je ligt, waardoor je overal perfect ondersteuning hebt!

Annemarie Heerschop-Uitentuis 06-02-2024
6
9
9
8

Zwaar matras

Esser Rudi 01-02-2024
9
10
10
9,7

Zalige matras !

Egbert Regterschot 23-01-2024
9
9
10
9,3

Goede nachtrust met nieuwe matras

Sippie Buwalda Boorsma 14-01-2024
10
10
10
10

Prima matras, goede ondersteuning Prima aanrader

Anonymous
8
8
9
8,3

Ik slaap er heerlijk op licht prima het matras verschuift wel een beetje

Anonymous
9
9
9
9

De goede keuze gemaakt!!!

Alex Braad 03-01-2024
8
7
7
7,3

na 3 weken nog niet gewend aan matras

Diede van Zanten 03-01-2024
1
10
5
5,3

Matras stonk enorm naar een chemische lucht, ook die van mijn vrouw. Echt anderhalve week niet kunnen slapen van de lucht. Oude matrassen zijn meegenomen, dus dat was geen optie. M-line gesproken en verwezen naar neter bed. Beterbed reageert traag, maar staat nu een afspraak voor 9 januari. Er komt iemand langs. Geur is inmiddels grotendeels weg. Men vertelde mij bij beterbed dat dit weleens voorkomt. Ik had dit graag willen weten, dan had ik mijn oude matras nog niet weg gedaan en de nieuwe eerst twee weken laten luchten. Ik zou dit niemand willen aandoen.

Dave Wouters 30-12-2023
10
9
10
9,7

Ik ben blij dat ik deze bij de dealer had getest. Hij vertelde wat ik kon verwachten en wat het verschil was met de oude slow motion VI was. Nieuw lag ik echt stug. Maar na een week of drie is weer duidelijk verbetering in gekomen en heb ik nu echt het gevoel dat deze matras zich naar mijn lichaam vormt en ondersteunt. Wordt weer heerlijk wakker.

anjo duistermaat 29-12-2023
10
10
10
10

De elektrische bediening van de lattenbodem is een extra stukje luxe. Wat betreft het M-line matras; lekker uitgerust wakker worden en wat ik al heel lang niet meer heb gehad; eigenlijk gewoon nog lekker even blijven liggen.

kees duistermaat 29-12-2023
10
10
10
10

De elektrische bediening van de lattenbodem is een extra stukje luxe. Wat betreft het M-line matras; lekker uitgerust wakker worden en wat ik al heel lang niet meer heb gehad; eigenlijk gewoon nog lekker even blijven liggen.

Rudi Forkink 27-12-2023
7
8
8
7,7

Gebruikersgemak had graag lussen aan de matrassen gehad zodat ik met het omdraaien makkelijker kan vastpakken

Anonymous
8
8
8
8

Matras ligt lekker zacht met voldoende ondersteuning

Anonymous
7
9
9
8,3

Geweldig matras. Ik kom uitgerust uit bed

Rob de Groot 20-12-2023
8
8
8
8

Prima matras, alleen is de matras vrij zwaar, dus het verschonen van het beddengoed is een 2-man job.

Anonymous
10
10
10
10

Super matras

Hennie Huisman 16-12-2023
10
10
10
10

Echt nooit meer een ander matras dan MLine!

GQW ter Hoeven 13-12-2023
7
10
9
8,7

De matras is net als andere matrassen wat zwaar.

Ron Van den dungen 11-12-2023
9
10
10
9,7

Ik ben echt ontzettend tevreden en slaap weer stukken beter en met veel minder pijn na de aanschaf van mijn MLINE Cool Motion 7 matras. Ivm 5 gebroken rugwervels en 2 gebroken nekwervels heb ik zeker geen te hard of te zacht matras nodig en juist voildoende ondersteuning op de juiste plekken. De combinatie van het matras en kussen zorgt eindelijk weer voor een zeer goede nachtrust en daardoor ook weer fijnere dagen. Minder vermoeid en minder pijnlijk. Top dus!

Anonymous
7
8
8
7,7

Zwaar met omdraaien

Mariette van Stralen 11-12-2023
8
8
7
7,7

In de winkel voelde t matras zachter dan thuis, dus dat valt een beetje tegen

vivian hellegers 10-12-2023
8
8
9
8,3

moest zeker eerste dagen erg wennen. vind het matras nog hard aanvoelen maar al stuk minder als de eerste week

Anonymous
8
8
8
8

Als ik in bed stap voelt het hard, harder dan ik me herinner vanuit de winkel, echter als ik even lig voel ik me ondersteund, ik slaap rustiger, draai minder en heb geen pijn meer in mijn schouder door lighouding

Anonymous
9
10
10
9,7

T omdraaien van t matras kun je niet alleen.

Hans Manders 01-12-2023
8
9
9
8,7

In eerste instantie voelt de matras stug aan, zodra je er een paar minuten op ligt voel je dat deze heel goied aansluit bij je lichaam, prima ondersteuning en comfort. Bij het opmaken van het bed is het lastig de overtrek goed onder het matras te krijgen, matras is redelijk zwaar en je hebt niet veel vat op de zijkant omdat er ook geen "handgreep" op zit. Ik ben verder wel tevreden hoor..

Anonymous
10
10
10
10

Stevige, maar toch ook heerlijk zachte matras.

Anonymous
8
8
8
8

Tot op heden voor mij een prima matras.

Anonymous
6
6
5
5,7

Moeilijk te zeggen, vorige maand stond ik letterlijk op het punt (in de winkel) een ander matras te kopen omdat ik niet tevreden was met de aankoop en heb dit uit mijn hoofd laten praten. Als ik in het koude bed ga liggen voelt hij echt lekker maar ik wordt meestal na ongeveer 5 uur wakker met/door pijn aan mijn heup en had het idee dat ondanks dat ik onder de 85kg weeg, de ondersteuning niet voldoende is naarmate het matras op temperatuur komt. In de winkel leek mijn schouder verder weg te zakken wat ik nodig heb en nu mis. Tevens heb ik het gevoel gehad in het begin die stabilisatie bollen op sommige momenten, afhankelijk waar ik op het matras lag, te voelen maar dat kan ook tussen mijn oren gezeten hebben, ik voel ze nu in ieder geval niet meer. De nachtrust wordt langzamerhand wat beter en ik wordt minder vaak wakker met/door de pijn in de heup maar het gebeurt dus nog wel. Wellicht kan ik er over een paar maanden meer over vertellen, het verbaasd me alleen als het zo lang duurt om aan een matras te wennen. Ik weet dus nog niet of ik het aan zou bevelen.

Connie Walet 28-11-2023
8
10
10
9,3

matrassen liggen perfect ik heb deze vroeger ook gehad. GEWELDIG Alleen om op te maken erg zwaar, vraag altijd mijn dochter om hulp maar dat neem ik op de koop toe, SLAAP HEERLIJK

Anonymous
10
10
10
10

Geen moment spijt gehad van deze aankoop. Slaap sinds lange tijd weer de hele nacht door. Voor mij het perfecte matras.

Anonymous
5
9
8
7,3

Het is wel een zwaar matras. Het keren gaat niet makkelijk. Nu het kouder wordt valt op dat het een heerlijk warm matras is. Maak me wel zorgen hoe dat in de zomer zal aanvoelen.......

Anonymous
5
9
8
7,3

Het is wel een zwaar matras. Het keren gaat niet makkelijk. Nu het kouder wordt valt op dat het een heerlijk warm matras is. Maak me wel zorgen hoe dat in de zomer zal aanvoelen.......

Jacqueline van Assche 24-11-2023
6
6
5
5,7

Ik vind zelf dat je teveel in je matras zakt....ben dus niet tevreden en ga hem omwisselen

Dave Wouters 24-11-2023
9
8
9
8,7

Na 12 jaar op de slow Motion 6 geslapen te hebben kom ik erachter dat de slow Motion 6 die ik eerst had tegenwoordig de cool Motion wordt bedoeld. Ik lig nu op de slow Motion hybrid. Desondanks is de hybrid 7 een prima matras i waar ik prima uitgerust in wakker wordt. Hopelijk kan ik hierop ook een jaar of 12 van gaan genieten.

Anonymous
8
8
9
8,3

Slaapt heerlijk.

Anonymous
10
10
10
10

Zie eerdere reactie

Rola Heutink 10-11-2023
10
10
10
10

Is mijn tweede Mline en hij is fantastisch

Robert van der Meulen 07-11-2023
9
9
9
9

Zeer blij met deze matras. Kom uitgerust mijn bed uit s'ochtends.

marjo smeulders 17-08-2023
10
10
10
10

op mijn vorige matras moest ik 2 weken wennen toen die nieuw was( was ook een stevigere en geen M Line) maar deze slowmotion 7 ligt gewoon heerlijk ontspannen. al meteen de eerste dag. lig er nu 4 weken op maar slaapt geweldig! slaap zoveel beter!

Eliza Maliepaard 07-08-2023
9
9
9
9

Even wennen, maar dit matras ligt prima. Ook na een maand.

John van Veen 31-07-2023
8
8
8
8

Moest wel even wennen, maar lig nu heerlijk en comfortabel.

Anonymous
8
6
10
8

Goede matras, alleen te hard voor mij.

Anonymous
8
10
8
8,7

Product aangeschaft vanwege nek en rugklachten. Deels door deze matrassen nemen de nek en rugklachten af en worden we veel uitgeruster wakker. Matrassen zijn duur in aanschaf, beter bed had een aanbieding van M-line met 25% korting waardoor ik dacht een goede deal te sluiten. Koningsdag gooide M-line het door ons aangeschafte matras met nog eens €400,- korting in de aanbieding. Ik vind dit een belachelijke gang van zaken. Kwaliteit moet betaald worden, iedereen moet een paar centen verdienen maar ook op koningsdag word er nog aan deze matrassen verdient waardoor ik mij erg benadeeld voel. Ze verkopen een fantastisch product en iedereen heeft te maken met stijgende productiekosten maar met de exorbitante prijsschommelingen van deze matrassen heb ik het gevoel dat de consument het vel over de oren wordt getrokken.

Anonymous
9
9
9
9

Erg tevreden over de matrassen. Zijn er heel blij mee.

Anonymous
10
10
10
10

Fantastisch product, iedere euro waard.

Anita de Reus 22-06-2023
4
5
5
4,7

Zus heeft er een week op gelegen toen enorme rugpijn.eigen matras weer gepakt om te herstellen. Deze week gaat zij het weer proberen.waarschijnlijk gaan ze terug.

Anonymous
9
10
10
9,7

Heel tevreden over de matras die een perfecte ondersteuning biedt voor comfortabele nachten.

Sylvia Dekker 08-06-2023
10
10
10
10

Ik slaap veel beter nu, houding is echt goed nu op dit matras. Het kost wat, maar dan heb je ook echt wat.

Manouk Hoogerwerf 01-06-2023
8
8
8
8

Erg fijn matras, vind hem wel vaak aan de warme kant (had dit eerder nooit en ik ben echt wel een kouwkleum).

Anonymous
9
9
10
9,3

Fantastisch ligt prima.

J Leijenaar 24-05-2023
7
9
9
8,3

Slaapt prima. (Onze vorige matrassen waren ook M line). Goede ondersteuning. Wel erg zwaar. Handvaten om matras te verplaatsen zou handig zijn. En boven- en onderkant kunnen niet omgekeerd, jammer.

Patricia Konings 24-05-2023
8
3
4
5

Ik had eerst de 8 (hard). Deze bleek VEEL te hard ten opzichte van de 8 die ik in de winkel had getest. Matras geruild voor de 7 (zacht) (omruilkosten € 60 per matras, terwijl we door het matras in de winkel een verkeerd beeld hadden gekregen). Nu de 7, maar deze is nog steeds vrij hard. Na een paar weken ligt hij voor mij nog steeds niet goed. Erg veel pijn in mijn schouder, sleutelbeen en ribbenkast. De winkel denkt gelukkig mee voor een oplossing, Wat mij betreft is M-Line niet zodanig comfortabel dat het me zoveel geld waard is (ruim € 1.500 per matras!). We kennen een aantal mensen die lyrisch zijn over hun M-Line, mij valt het behoorlijk tegen. Hierna voor mij geen M-Line meer.

Gea Koopman 21-05-2023
10
9
7
8,7

Ik heb af en toe het idee dat de matras op 1 plek wat inzakt. Ben benieuwd of dat in de loop van de maanden erger wordt.

Anonymous
9
8
9
8,7

Dit matras was in het begin wel erg hard, inmiddels is dit wel wat beter geworden. Het harde lijkt wel te leiden tot meer draaien

André Klooster 25-03-2023
8
9
10
9

Wij hebben de matrassen nu een maand en slapen er heerlijk en ontspannen op. Mijn partner moet wel heel erg wennen aan de warmte van het bed. Eerder hadden we een waterbed wat altijd voor verkoeling zorgde.

Anonymous
8
9
9
8,7

slaapt heerlijk

Jos Baltes 06-03-2023
10
10
10
10

Het slaapt heerlijk op het nieuwe matras, werkelijk weer een verbetering met onze vorige matrassen van M-Line. Het matras is dikker, maar comfortabeler met prima ondersteuning. Zacht waar nodig, maar overal ondersteuning. Dus..... slaapgenot!!

F.M. van der Lugt 01-03-2023
8
6
6
6,7

Meer dan 20 jaar op een waterbed geslapen en dan is het wel heeeeel erg wennen aan een gewoon matras. Allereerst de warmte die je gewend ben. Dus elektrisch deken op de matras wat weer in het comfort scheelt. Na bijna 3 maanden nog niet helemaal gewend aan de matras. Regelmatig in de ochtend wakker worden met een stijve onderrug / pijnlijke heup.

Anonymous
8
7
7
7,3

Mijn man heeft m- line 8 gekozen en kan er niet op slapen veeeel te hard

Marianne Janssen 16-02-2023
4
6
2
4

weer rugpijn dus geen verbetering

Linda Pérukel 12-02-2023
7
9
7
7,7

Voelt als een prinses

Alex Ten Bosch 03-02-2023
8
9
8
8,3

Is een zeer betrouwbaar matras

S Janssen 31-01-2023
8
9
9
8,7

Prima matras.

Anonymous
8
9
10
9

Fijne matras.

Anonymous
8
9
10
9

Fijne matras ligt heerlijk. Zouden wel een paar handvaten aan mogen zitten, is een zwaar matras om zo te draaien.

John Maes 25-01-2023
9
9
9
9

Heerlijke matrassen.Wij slapen eindelijk goed.

Anonymous
8
9
9
8,7

Prima ondersteuning. Wel een zeer zwaar matras.

Anonymous
10
9
10
9,7

Heerlijk matras , ondersteunt waar nodig .

Albert Westerhof 11-01-2023
9
9
9
9

Dit is al ons derde M-line matras. Nog steeds zijn we heel tevreden en hoeven wij niet te vergelijken. Voor ons M-line en niets anders.

L,J. Vroegop 09-01-2023
9
10
10
9,7

Wij hebben al zeer vele jaren ervaring met M line maar dit matras is toch wel "top of the bill"

Anonymous
9
9
10
9,3

erg blij met het matras ligt geweldig

Rob Breusers 14-12-2022
9
9
9
9

Heerlijk matras!

Marlies de Wolf 08-12-2022
9
9
9
9

Fantastisch matras, wel aan de warme kant. Dat is hetgeen wat naast het super comfort echt opvalt.

henri becx 01-11-2022
8
8
9
8,3

Eerst even wennen

Henri Raaijmakers 24-10-2022
5
5
5
5

Heb spijt dat ik het heb gekocht Totaal niet geschikt voor mij Meer last van mijn rug en linker been Helaas weggegooid geld

Anonymous
9
9
10
9,3

Voorheen vaak wakker in de nacht. Nu is doorslapen weer gewoon. Heerlijk. Het matras ondersteund heel prettig. Ook de temperatuur is heel constant. We zijn blij dat we voor deze matrassen hebben gekozen.

Anonymous
9
9
9
9

Zeer goed ligcomfort

Peter Dekkers 13-10-2022
10
10
10
10

Goede ondersteuning en primapassend bij de slaaphouding. Wordt heerlijk uitgerust wakker

Paul van der Hoek 05-10-2022
6
6
6
6

Het is de vraag of het product het geld waard is. We slapen er redelijk op, maar af en toe is het wel wat oncomfortabel. Bovendien is het jammer dat de matrassen niet koppelbaar zijn zodat ze altijd strak tegen elkaar liggen.

i van Bergen 04-10-2022
9
9
9
9

Na 12 jaar op dit matras te hebben geslapen nog steeds prima. Top! Nu nieuwe en de Slow Motion 4 gekozen.

Ab Ritmeester 16-09-2022
9
10
10
9,7

Klasse apart

Bart de Bruijn 13-09-2022
9
8
8
8,3

Hier slaapt mijn vrouw naar tevredenheid op.

Anonymous
7
7
10
8

Goede ondersteuning, en wordt niet te warm.

Anonymous
8
8
8
8

Matrassen zijn erg zwaar met opmaken. Liggen heerlijk - wel paar weken even moeten wennen (spierpijn rug en benen) maar dat is nu weg. Ondersteuning is voor de een wat fijner dan voor de ander.

Ineke Kaemingk 09-08-2022
10
10
10
10

Matras ligt comfortabel. Is niet te hard maar geeft voldoende ondersteuning.

Anonymous
8
8
8
8

Heel goed matras waar je zalig op kunt slapen met een goed resultaat voor de rugproblemen die ik heb.

gw beldman 11-07-2022
10
10
10
10

zeer goede matras

Nel 01-07-2022
9
10
10
9,7

Het is een geweldig matras! Ik sliep er meteen al heel goed op en wordt uitgeruster wakker dan voorheen. Bovendien valt op dat ik minder snurk! Het matras is wel zwaar voor 60 plusser bij het opmaken. Ik beveel het iedereen aan!!

Loes Hendriks 25-06-2022
8
10
10
9,3

Wordt goed uitgerust wakker. Kan met minder uren slaap beter functioneren

C Scholten 18-06-2022
8
8
8
8

Het slaapt heerlijk even wennen in het begin maar slaap op alle zijde's en rug en buik lekker

Chris Cuijpers 16-06-2022
10
10
10
10

Heel fijn matras

Bas Erich 16-06-2022
10
10
10
10

(+) Perfecte ondersteuning, vooral bij zijligging goed merkbaar aan de wat steviger lichaamsdelen zoals schouder en heup. Heb mijzelf dus ook maar een M-line hoofdkussen cadeau gedaan. Ook dit bevalt uitstekend (-) Nogal prijzig, maar zeer verantwoord, gezien het feit dat je grofweg 1/3 deel van je leven in bed doorbrengt.

Aukje Pathuis 08-06-2022
9
9
9
9

prima matras

Anonymous
10
10
9
9,7

Goed product aan te bevelen

Anonymous
9
9
9
9

Heerlijk matras, alleen na 4 weken ruikt het matras nog steeds niet lekker ook na veel luchten.

F. Lausberg 11-05-2022
6
4
7
5,7

het matras ligt te warm

Loes van Hoogdalem 11-05-2022
7
9
9
8,3

Zou handig zijn bij draaien van de matrassen als die handgrepen hadden.

Gerard Oonincx 03-05-2022
1
1
1
1

2 matrassen gekocht 7 en 8de hardheid klopt niet slow 8 is zachter dan slow 7?

Frank van den Kroonenberg 30-04-2022
8
9
9
8,7

Mis aan beide zijkanten enkele handvatten om matras te draaien

Anonymous
9
9
10
9,3

Heerlijk stevige matras, die zich enigzins naar je lichaam vormt. Hopelijk gaat dat geen kuiltje worden. Het is wel zwaar om te draaien, kan alleen hoofd en voeteneind andersom (niet ondersteboven).

Inge Baars 13-04-2022
9
10
10
9,7

Heerlijk matras, zeer tevreden. Was even wennen de eerste 3 nachten maar zou niet anders meer willen. Het matras is wel heel zwaar om het op te tillen om de molton en hoeslaken er om heen te doen Voor het opmaken

Bart van den Brand 13-04-2022
10
7
9
8,7

Het matras ligt minder comfortabel maar levert in elk geval geen rugklachten op, en daar ging het mij om

Marja van der Neut 11-04-2022
10
9
9
9,3

Eindelijk een matras waar ik op kan liggen zonder pijn in mijn heupen te hebben. Echt een aanrader.

Anonymous
10
10
10
10

Helemaal tevreden met de nieuwe matrassen. Fijn dat we nieuwe matrassen kregen omdat de oude (2jr) niet voldoende steun meer gaven.

Anonymous
8
9
9
8,7

Handvatten aan de zijkanten zouden het regelmatig keren van de matrassen, zoals wordt aanbevolen, sterk vergemakkelijken.

Mieke Verelst 04-04-2022
7
8
9
8

Het is wel een beetje hoog.

Anonymous
8
10
10
9,3

Matrasdikte fors (maar dat was vooraf bekend) verder uitstekend product. Betere nachtrust.

Anonymous
8
9
8
8,3

Zwaar voor oudere mensen .

Anonymous
7
10
10
9

Zie hierboven.

Peter van 't Hof 17-03-2022
9
10
10
9,7

Net even zachter dan 8

Anonymous
9
8
7
8

Ik lig nu een maand op het matras. Ik moet nog steeds wennen vooral bij de nek en schouders. Ik zou vooral kijken naar wat je nodig hebt en niet iets extra's doen.

Anonymous
10
10
10
10

Je lijf voelt echt uitgerust aan na een nacht slapen op dit heerlijke matras. Geen pijnlijke rug, schouders of heupen meer als je op je zij ligt. Dit matras hadden we veel eerder moeten kooen

Annemarie Kleijn 09-03-2022
7
8
9
8

Past zich goed aan aan je lichaam. Matras is wel zwaarder vergeleken met ons oude matras, waardoor het opmaken van het bed wat zwaarder is. Mijn man is een buikslaper, hij krijgt last van zijn rug. Maar gelukkig is er een omruilgarantie.

Cees Wijnands 07-03-2022
8
8
10
8,7

Stevige matras die wat hard aanvoelt. Mogelijk dat we deze gaan inwisselen voor de Slow Motion 5

Hanny Hordijk 06-03-2022
8
9
9
8,7

Slaapt lekker

Anonymous
9
10
10
9,7

Super goed matras.

Peter Lakerveld 24-02-2022
9
10
10
9,7

Super product.

Karlien Luytens 14-02-2022
8
9
9
8,7

Heel tevreden. Goede nachtrust!

Hans Bouman 13-02-2022
8
8
8
8

Weinig tot geen rugklachten meer

Anonymous
6
9
9
8

Ook deze heeft de handvat lussen niet.

Nel Mooij-Buis 08-02-2022
6
8
7
7

matrassen zijn vrij zwaar. Dat maakt het keren lastig. Verder hebben wij de matrassen nog te kort om een oordeel te geven. Onze vorige matrassen, ook M-line zelfde als deze, waren binnen 4 jaar door gezakt. Dus maar eens afwachten.

Bart Jaspers 10-01-2022
9
10
10
9,7

Voor mijn vrouw met gewrichtsklachten is dit een heerlijk matras doordat het wat zachter ligt als de 8.

Pieter Smits 01-01-2022
9
7
7
7,7

Het comfort is erg afhankelijk van de omgevings temperatuur. Wanneer deze laag is duurt het even voordat de matras de vorm van je lichaam aanneemt.

Gert Visser 24-12-2021
9
10
10
9,7

Een heerlijk comfortabel matras. Perfecte ondersteuning. We slapen als marmotten ????

Joop Versteeg 22-12-2021
10
10
10
10

Mijn fitbidwatch meldt sinds ik slaap op de M-line slow Motion 7 een dagelijkse score van 87 of meer. Beste aankoop in 2021.

René Meester 21-12-2021
10
10
10
10

Voldoet aan alle verwachtingen. Helemaal blij.

Anonymous
8
8
8
8

in het begin wel wennen aan de andere druk en houding

Anonymous
7
6
4
5,7

Ik moet nog steeds erg wennen aan dit matras waar ik nu al 6 weken op slaap. Ik heb een stretch molton en dubbel stretch hoeslaken gekocht waardoor het slapen iets beter gaat maar ik voel continue mijn heup als ik op mijn zij slaap maakt niet uit links of rechts, Het is alsof ik wakker wordt en op een deels leeg gelopen luchtbed slaap en mijn heup op de harde grond ligt, Ik zie het nog even aan en dan zal het ruilen worden maar ik geen idee of ik bij Beterbed voor een Mline matras kies, wat ik daar bij aankoop probeerde was of veel te hard of veel te zacht.. :-(

Anonymous
10
10
9
9,7

Voelt de eerste week iets harder aan, maar nadien perfect.

Anne Datema 07-12-2021
6
9
7
7,3

Omdat we ook een 8 hebben gekocht heb ik ook daar op geslapen. In verhouding heb ik op de 8 toch veel betere ondersteuning ervaren. Het gebruikersgemak is wat matig omdat het behoorlijk zware matrassen zijn en ik mis een paar goede handvatten.

Roy De Vlieg 07-12-2021
9
9
9
9

Hij slaapt heerlijk! En we hebben veel minder last van onze rug. Het matras is lekker zacht maar biedt ook stevigheid.

Chris Mol 02-12-2021
8
8
8
8

Voldoet volledig aan onze verwachtingen, veel betere nachtrust door slaapcomfort en goede ondersteuning van dit matras : maakt draaien veel minder noodzakelijk.

Sabine Fetu 01-12-2021
9
9
9
9

Mattras is warm…

Hennie Kouwenberg 30-11-2021
7
9
9
8,3

heel fijn matras, wel zwaar als je het hoofdeinde naar voeteneinde draait

Derek Struik 14-11-2021
10
10
10
10

Prima product, moest eerste weken even wennen en zich gaan zetten. Maar

Bert van Rheenen 03-11-2021
10
10
10
10

Zeer comfortabel en een perfekte keuze geweest, 100% tevreden !

Anonymous
5
5
5
5

We weten nog niet of t ons brengt wat we hadden verwacht. Maar nu is de garantie al afgelopen. Daar betaal je dan 5 ruggen voor.

Anonymous
9
9
9
9

Prima matrassen, we slapen vanaf dag 1 prima.

Jo Smits 20-10-2021
8
8
9
8,3

een prima matras welke goed ondersteund en waar je op tot rust komt.

Edwin van Alst 17-10-2021
8
9
9
8,7

Het matras ligt zacht en ondersteund goed. Geen rugklachten meer.

Guus Henkens 09-10-2021
8
8
9
8,3

Fantastische matrassen

Anonymous
6
6
7
6,3

Op zich een oké matras, maar ik slaap helaas niet super goed erop. Ik heb veel rug- en nekklachten. Na lange tijd wikken en wegen en uitgebreid advies heb ik voor deze matras gekozen, maar ik word 's morgens helaas nog steeds met pijn wakker. Natuurlijk is een matras geen 'medicijn', maar had gehoopt, na veelbelovende adviezen, op enige verbetering.

M.A. van Wijk 06-10-2021
4
8
8
6,7

Erg zwaar en onhandig laken verschonen

Anonymous
4
4
4
4

We denken dat we de verkeerde keuze hebben gemaakt bij de aankoop van onze matrassen. Zowel mijn vrouw als ik hebben voortdurend rugpijn na de nacht.

Anonymous
10
10
10
10

slaapt en ligt geweldig.

Chris Hoogerwaard 27-09-2021
9
9
9
9

blij mee, slaap erg goed

Anonymous
7
7
8
7,3

Geeft betere ondersteuning dan de motion 6. Amper een pijngevoel in de rug bij opstaan.

Jan Hamersma 23-09-2021
4
7
6
5,7

Product valt wat betreft slapen tegen

Anonymous
10
10
10
10

Wij slapen weer als roosjes en worden uitgerust wakker! Top product ????

Anonymous
8
8
8
8

Mijn matras ligt heerlijk en ondersteunt mijn rug beter dan de oude matras. Ik sta beter op dan in het verleden. Een goede aankoop gedaan.

Anonymous
9
7
6
7,3

ik heb een zachter matras besteld

Anonymous
10
10
10
10

Fijn matras

Anonymous
9
9
9
9

Zowel voor Slow Motion 7 en 8 geldt: behaaglijke matras. Ontspannen slapen. Warmer dan vorige (latex) matras

Anonymous
8
9
9
8,7

Slaapt heerlijk

Anonymous
10
10
10
10

Het M-line matras voldoet aan al mijn verwachtingen. Goede ondersteuning daar waar nodig is, stevig maar ook weer lekker liggen "in" het matras. Zeker met mijn artrose klachten is dit matras perfect voor me. Heb er ook meteen een M line hoofdkussen bij genomen, was afwachten of dit soort kussen fijn zou liggen, ik kan niet anders zeggen dan dit kussen me van het begin af aan me zeer goed is bevallen.

Anonymous
5
5
3
4,3

Word regelmatig wakker met pijn in onderrug. Matras lijkt te hard.

Jollie 31-07-2021
10
10
10
10

In het begin moest ik wel even wennen, maar daarna slaap ik ontzettend heerlijk op het matras. Ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Als ik wakker werd had ik altijd last van mijn rug maar nu ik M line slow motion 7 heb, heb ik geen last meer.

Anonymous
10
10
10
10

De matras doet er wordt gezegd, geweldig

Henk Iking 25-07-2021
10
10
10
10

Het is een heerlijk matras. We hadden niets anders verwacht, hiervoor hadden wij een m-line

Anonymous
10
10
10
10

De beste matras die wij ooit hebben gehad; fitter kun je niet wakker worden!

Anonymous
8
9
9
8,7

Zeer goed ondersteuning

A. Gubbels 19-07-2021
10
10
10
10

Voor mij het ideale matras. Het geeft mij het comfort en steun die ik nodig had.

Anonymous
8
8
8
8

Goed stevig matras, dat goede ondersteuning geeft maar toch ook zacht is.

Anonymous
8
8
8
8

In het begin even wennen maar daarna ligt het prima. Goede ondersteuning lekker stevig

Anonymous
7
8
8
7,7

Geen bijzonderheden. Matras (en kussen) is prima.

Fransje Muijsken 18-06-2021
9
8
9
8,7

De matras ondersteunt het lichaam er goed.

jan-willem dienske 15-06-2021
6
5
6
5,7

Uiteindelijk koos ik voor dit matras. Maar of dat nou de juiste keuze is, dat weet ik nog niet zeker. Het matras is zacht, je wordt er door opgenomen en ligt er niet op maar meer in.. Dat is prettig omdat alles goed ondersteund wordt maar soms wellicht ook iets te zacht.. Ik ben er nog niet uit en gun mijzelf de wentijd. En gelukkig heeft de vrouwelijke partner de slow motion 8 gekozen en kan ik straks op haar matras het verschil echt voelen en ervaren. En wellicht wissel ik dan nog.

Anonymous
8
9
8
8,3

Bevalt ook prima!

Anonymous
9
9
9
9

Prettig matras. Erg tevreden over.

Christelle Cnudde 31-05-2021
9
9
9
9

Een nieuwe matras kiezen als fybromyalgiepatiënt is geen makkelijke taak. Uiteindelijk koos ik voor Slow Motion 7 matras, eerst wat sceptisch, maar later bleek dit voor mij de juiste keuze. Ik voelde echt de ondersteuning daar waar nodig. de toplaag in traagschuim biedt eveneens veel ondersteuning. ik ben heel tevreden gezien ik weer rustige nachten heb.

Anonymous
5
10
10
8,3

't was even wennen, maar nu geniet ik elke nacht van mijn matras.

Toine van Aard 16-05-2021
6
7
5
6

Relatief te zacht en krijg rug klachten.

Anonymous
10
10
10
10

Goed matras, ligt goed, sluit mooi aan en geeft een goede ondersteuning al blijft het moeilijk beoordelen na een paar weken.

E Mooiweer 05-05-2021
8
7
8
7,7

Bij twee matrassen van 90x200 blijft er een Te grote opening tussen bijde. Matrassen, dit is niet volgens de uitleg van de verkoper.(Beter Bet Apeldoorn) ook de gekregen anti slip mat kan dit niet voorkomen. Vr.gr.E. Mooiweer.

Anonymous
8
7
8
7,7

Geld hetzelfde als

Anonymous
9
9
9
9

Het was even wennen toch nu een super goed matras

Anonymous
7
5
4
5,3

Slaap ondertussen al maanden lijkt wel op een ingezakt matras ondanks elke 2 wk keren

Danny Verslype 26-04-2021
9
9
9
9

Ik geef een negen, maar het product is nog nagelnieuw. Benieuwd hoe het na een aantal jaren zal aanvoelen.

Anonymous
9
9
9
9

Heerlijk matras

Anonymous
8
8
9
8,3

Stevig matras , geeft goede ondersteuning.

remon Kerkhof 15-03-2021
9
9
9
9

super matras

Robert Anröchte 11-03-2021
10
10
10
10

Perfect matras, niet te hard en niet te zacht, past zich perfect aan het lichaam aan en sta voor het eerst sinds jaren vrijwel zonder pijn s’ochtends op

Pierre Van Vliet 22-02-2021
9
9
9
9

Lekker zacht en toch stevig Slaapt heel goed, geen last van heupen

G. Thijssen 18-02-2021
10
10
10
10

Ondersteund het hele lichaam meteen.

Anonymous
10
10
10
10

Fantastisch!! Voelt goed en geeft fijne ondersteuning.

Nathalie Klijmeij 10-02-2021
5
5
6
5,3

Moet nog steeds erg wennen aan mijn matras. Ik had hiervoor het Cloud matras van Tempur. Maar het Mline matras is toch te hard voor mij. In begin had ik erg veel spierpijn maar dat is gelukkig over. En verder draai ik veel in mijn slaap en word daar wakker van. terwijl ik dat hiervoor in de ochtend waker werd en niet wakker werd.

Math Dolmans 10-02-2021
10
10
10
10

Voldoet ruim aan de verwachtingen.

Raymond Willems 10-02-2021
9
9
9
9

past zich volledig aanuw lichaam aan

Anonymous
8
10
10
9,3

Slaapt heerlijk en geen last meer van slapende handen. Wel merkbaar dat het matras 2 delig is. Het vorige matras was een groot 2 persoons.

Raf 01-02-2021
7
1
1
3

Gaf na een week al kuilvorming, nu wachten tot er iemand langs komt

Anonymous
10
10
10
10

De Slow Motion 7 is een zeer comfortabel matras met een prima ondersteuning. Ook de afwerking is super mooi. Ben uitermate tevreden en slaap er heerlijk op.

Wilma Jacobs-Janssen 18-01-2021
7
9
10
8,7

Het matras is vrij zwaar en het verschonen van het hoeslaken vind ik vrij lastig

John van de Geer 18-01-2021
9
9
9
9

Fantastische matras. Slaap er stukken beter op dat op mijn oude matras. En door de dikte van de matras, lijkt mijn bed nu wel een senioren bed, dus stap ik er makkelijker in en uit.

Anonymous
9
9
10
9,3

De perfecte ondersteuning vanuit het matras. Vanuit medisch oogpunt echt een heel fijn matras. Eindelijk zonder klachten én uitgerust opstaan. Zijn geld dubbel en dwars waard.

H.M. Groen 16-01-2021
8
9
10
9

Zie mede bij de omschrijving van de coolmotion

MARIANNE DE CLEENE 16-01-2021
10
10
10
10

SUPERTEVREDEN GEEN RUGPIJN MEER EN SLAAPCOMFORT IS SUPER!!!

T Meijerink 11-01-2021
8
7
8
7,7

Jammer van de brede gleuf tussen de matrassen. Onze vorige M line had deze niet. Als deze gleuf weg zou zijn zou de score een 10 zijn

Frans ten Bookum 08-01-2021
8
10
10
9,3

"gebruikersgemak".. uhh... ligt uitstekend. is niet helemaal licht. daarom een 8.

Sabrina Hetem 22-12-2020
10
10
10
10

Wij slapen weer als een Roosje.

Simone 20-12-2020
10
10
10
10

Optimale ondersteuning en comfort

Anonymous
6
9
9
8

prima matras, erg zwaar bij bed opmaken! Moeilijk om hoeslaken goed over te krijgen.

Marion van Teeffelen 16-12-2020
8
10
10
9,3

Het matras is zwaar met het oppakken om het hoeslaken erom te doen.

F Geertsma 16-12-2020
8
9
8
8,3

De honorering zegt voldoende.

Kommer Groenewoud 10-12-2020
9
9
9
9

Een geweldig fijne matras. We slapen heerlijk en worden lekker uitgerust wakker.Kortom een hele goede keus.

Anonymous
8
9
9
8,7

Zeer goede ondersteuning.

Cor de Bruijn 06-12-2020
7
6
7
6,7

Gezien mijn rug probleem vind ik dat ik het matras langer moet gebruiken om een beter oordeel te geven maar het ziet er hoopvol uit.

Anonymous
9
9
9
9

Slapen volgens verwachting verruķkelijk!

Jos Vangeel 02-12-2020
1
10
10
7

er werd ons aangeraden een dubbele hoes te gebruiken voor de matrassen : gemakkelijker het bed te maken maar nu kunnen deze niet meer om de 4 weken gedraaid worden zoals voorgeschreven omdat wij een verschillende hardheid hebben genomen

Gemma Warmerdam 30-11-2020
5
8
9
7,3

Het slaapt heerlijk. De pijn in mn rug, schouders en heupen was na 2 weken op dit matras verleden tijd. Het gewicht van het matras maakt t minder goed handelbaar. Ik vraag me af of het feit dat het matras niet keerbaar is, ten koste gaat van de levensduur en daaraan gekoppeld de duur van de ondersteuning op de juiste plekken.

Evelyn Douw 30-11-2020
8
8
8
8

Heerlijke matrassen, Enige nadeel is dat ze snel uit elkaar schuiven waardoor er een spleet ontstaat.

Anonymous
10
10
10
10

Bed ligt heerlijk

Anonymous
9
9
9
9

Had hiervoor een Auping matras, maar met dit matras slaap ik veel beter en wordt in de nacht minder vaak wakker.

Anonymous
10
10
10
10

Nog nooit zo lekker gelegen.

Anonymous
9
9
9
9

Bevalt prima.

W Neuschwanger 25-10-2020
8
9
10
9

Vanaf het 1e moment was het super. Vanwege mn reuma heb ik dit type matras gekozen. Zeker een aanrader.

Anonymous
9
9
9
9

super tevreden

Andrea Meyer 20-10-2020
8
9
9
8,7

Het matras geeft een zeer goede ondersteuning. Wij slapen er prima op.

Aad Zwinkels 19-10-2020
9
5
7
7

Kochten onze eerste mlines ongeveer 3 jaar geleden. Maar dat bleken matrassen te zijn met fouten in de productie/design. Zakten in. Kregen rugklachten. Terug naar de winkel waar we de matrassen kochten. Bleek dat ze kosteloos omgewisseld werden. Maar alleen blijkbaar als klant zelf ging klagen. Kregen kort daarop onze nieuwe matrassen. Lagen prima. Echter midden in de nacht gingen de matrassen stinken. Waarschijnlijk kwamen er productiegassen vrij door verwarming tot lichaamstemperatuur. In onze kampeervakantie de tijk eraf gehaald en de matrassen zo neergelegd dat ze extra konden luchten. Zowel aan boven als onderzijde. En ramen op een kier voor extra ventilatie. Helaas bij thuiskomst was het probleem niet over. Dus weer terug naar de leverancier. Die was direct bereid om de matrassen weer om te wisselen. Op zich prima. Maar het leek er veel op dat dit stankprobleem ook al bekend was. Nu 2 weken weer nieuwe matrassen. Helaas stinken die ook na op lichaamstemperatuur te zijn gekomen. We hopen dat dat over een maand minder wordt. Anders weer terug naar de leverancier. N

Heidi Nieuwenhuis 19-10-2020
8
8
1
5,7

het matras biedt geen ondersteuning zoals verwacht. Tijdens de aanschaf vertelde de verkoopster dat ik goed in het matras lag, echter nu een maandje in huis te hebben heb ik steeds meer klachten in de onderrug en tussen de schouderbladen. Ook heb ik vaak last van slapende ledematen. Ik denk dat het matras te zacht is voor mij.

John Kolle 17-10-2020
6
8
9
7,7

Het matras is veel warmer dan mijn oude Auping matras, jammer dat de cool versie niet bij Beter bed verkocht wordt, die had ik achteraf beter kunnen kopen. Het matras legt wel lekker. Een paar handvatten zou handig zijn voor het omdraaien want het matras is best zwaar.

Anonymous
10
9
10
9,7

Matras ligt heerlijk, biedt goede ondersteuning en is uiterst vriendelijk te onderhouden!

Anonymous
10
10
10
10

voldoet aan de verwachting

Henk Janssen 01-10-2020
9
9
9
9

Prima produkt

Anonymous
10
10
10
10

Ik slaap goed en sta uitgerust op!

Hans De Vries 28-09-2020
10
10
10
10

IK slaap goed en wordt uitgerust wakker

Anonymous
7
9
9
8,3

jammer dat er geen handvatten aan het matras zitten, het matras is best wel zwaar om te draaien.

LN Trappel 08-09-2020
7
4
7
6

naar mijn inziens te hard voor mij. ik ga binnenkort terug naar de winkel

A-tje S. 24-08-2020
10
10
10
10

Heerlijke matrassen! Wat een verschil. Eindelijk weer lekker slapen

Dirk van der Wal 21-08-2020
7
9
9
8,3

Matras is erg zwaar, dus wat lastig met de hoezen

Leendert Van Westbroek 17-08-2020
10
10
10
10

Fijn matras, is de 2e m-line, weer gekocht uit tevredenheid.

Anonymous
9
10
9
9,3

Bij de door ons aangeschafte matrassen hebben wij beiden het gevoel dat we niet op de matrassen liggen. Deze matrassen sluiten aan op je lichaam waardoor er geen hinderlijke drukpunten ontstaan. Je ligt ontspannen.

Anonymous
8
8
9
8,3

Het ligt heerlijk ik slaap in iedere geval beter dan voorheen

John Cornelissen 03-08-2020
8
8
8
8

In verhouding tot gelijkwaardig geteste producten van o.a. Lidl veel te duur.

Anonymous
10
10
10
10

de ondersteuning voelt weldadig aan

Anonymous
9
9
9
9

Hele fijne matrassen, minder rugklachten. Goed uitgerust wakker !

Ella Westveer 23-07-2020
9
10
9
9,3

Was wennen na 15 jaar de M line 3. Voelde echt anders in begin harder en warmer. Nu na 1 maand voelt het steeds beter, goede ondersteuning en is het heerlijk slapen. Blij mee.

C.L. Clarisse 18-07-2020
5
5
5
5

Matras is te zacht voor mij

Monique Italiaander 18-07-2020
10
10
10
10

Al na een paar dagen heerlijk slapen en meer uitgerust wakker worden.

Anonymous
7
7
10
8

Erg stevig product. Iets te stevig voor mijn vriendin. Ze weegt 60kg en kreeg dit matras aanbevolen in de winkel. Eenmaal thuis bleek het wel erg stevig. Misschien is het even wennen, maar tot nu toe niet tevreden.

E. van Daalen 14-07-2020
9
8
8
8,3

mijn rug pijn is nog niet over, misschien duurt dit nog even...service is top

Leonie Krebbers 10-07-2020
7
9
9
8,3

Moest wel even wennen de eerste twee weken, maar het matras ligt heerlijk. Ik heb de morgens geen last van mijn heup of schouder meer. Dit had ik op mijn oude matras wel.

Mirjam Costongs 10-07-2020
10
10
8
9,3

Matrassen bevallen nu sinds 4 weken na uw le vering perfect.

Peter Monden 09-07-2020
9
9
9
9

voldoet aan de verwachting

Maud Smets 06-07-2020
10
10
10
10

Top matras!

Martin & Lianne van Staveren-Donkers 06-07-2020
10
10
10
10

Zeer comfortabel en perfecte ondersteuning. De matras is daarbij veel makkelijker te draaien dan onze voorgaande matras.

Anonymous
5
5
5
5

Mijn vrouw heeft meer last van haar rug dan voorheen

Anonymous
9
9
9
9

Mijn vrouw slaapt er prima op en is erg tevreden.

ann vermeersch 17-06-2020
10
10
10
10

mijn rugklachten verminderen... na enkele weken reeds !!!

A.F. de Jong 12-06-2020
6
9
9
8

De matras is veel dikker dan mijn vorige M line slow motion. had van mij niet gehoeven.

Suzanne Beckers 10-06-2020
4
3
3
3,3

In de winkel voelde de Mline zacht aan. De matrassen die we binnen hebben gekregen, zijn echt hard. Sindsdien last van m'n nek en rug. Had meer verwacht voor 1700 euro.

Kasper de Vos 09-06-2020
7
9
9
8,3

Wanneer met er met gebruikersgemak wordt bedoeld of het matras eenvoudig om te draaien of te verplaatsen is, is dat niet het geval....uiteraard.

Hannah 09-06-2020
8
6
8
7,3

Ik heb 10 jaar op de M-Line 4 geslapen. Heerlijk bed, ik zakte er in weg en elke avond was ik blij op het matras te gaan liggen. Toen mijn matras aan vervanging toe was wilde ik weer de M-Line. Inmiddels was er t'm m-line 8 op de markt. Heb de matras test gedaan en kwam uit bij M-line 7. Die uitgeprobeerd bij Beter Bed. Lag wel lekker, maar met een hygiene matje ivm corona en door de corona tijd wilde ik zsm weer naar buiten. Toen de matras werd geleverd vond ik hem tegenvallen. harder dan de vorige en ik zakte er niet echt in weg opa de plekken waar die hippe nieuwe bollen zitten. Ik heb hem nu 25 dagen en twijfel of ik hem ga omruilen. Echter, ik word wel heel fit wakker. minder last van stijfheid en pijn in schouder. Dus het voelt wel als een goeie matras. Alleen hij slaapt minder lekker in. Dus ik twijfel nog. Misschien toch een M-Line 5 ook 6. Moet ik weer gaan liggen bij Beter Bed.... tja

Irma Scholten 03-06-2020
6
7
6
6,3

ik heb erg moeten wennen, het gaat nu ietsjes beter....... je denkt het ligt te hard voor me.... het blijft lastig wat is goed voor me

mathieu deltour 03-06-2020
9
9
9
9

we zijn heel tevreden, een goede matras

Sonja Wissink 03-06-2020
10
10
10
10

Nooit meer iets anders... slaapt perfect!

Kees Korsmit 30-05-2020
9
9
9
9

Slaapt heerlijk

Arjan Hogendoorn 19-05-2020
8
9
9
8,7

Heerlijk goed stevig matras

Harrie Lavreysen 29-04-2020
7
9
9
8,3

Mijn vrouw ligt op dit matras, ze is er erg blij mee. Vanaf de eerste nacht.

Gosse Laverman 15-04-2020
6
8
8
7,3

Ik slaap hier nu een maand op, moest erg wennen aan het matras, de bobbeltjes. Ondersteunt wel. Vind het wel zwaar en lastig op te maken.

Maria Bontekoe 11-04-2020
4
10
10
8

2x70 cm geven een grote kier. Dat was bij de vorige een stuk minder

A Rijbroek 08-04-2020
8
10
10
9,3

Het opmaken met een laken is wel lastig door de dikte van het matras.

Desirée de Munnik- Lekkerkerker 06-04-2020
6
8
8
7,3

We hebben twee enkele matrassen in een hoes liggen en worden geadviseerd elke maand te draaien. Maar dat is nogal zwaar en moeilijk. Uiteindelijk besloten het Bed in zijn geheel te draaien en van kant te wisselen. Want open ritsen en opnieuw er in doen is te zwaar voor mij

Ellen Van den Berg 31-03-2020
7
7
7
7

Vindt hem iets te hard

B.G Van As 26-03-2020
7
9
9
8,3

Door de vele componenten in de matrassen wordt het wisselen van de matrashoezen best een pittig klusje.Het comfort van de matrassen maakt alles goed. !

Teus Van Tamelen 20-03-2020
9
8
8
8,3

Kab Kan alleen bijna zittend slapen en dat voelt goed bij dit ook goed.

johnny van Gussem 16-03-2020
9
9
9
9

Ben tevreden , is in begin wat wennen.

Hannie Jansen 15-03-2020
7
9
9
8,3

Alleen opmaken aan t middenstuk boven is lastig om alleen te doen moet ik hulp bij hebben dat is te zwaar.

Ab Lausberg 11-03-2020
8
8
8
8

Matras is prima.

Maartje Melchers 11-03-2020
9
10
10
9,7

Tot nu toe heerlijke matras, goed comfort. Ik heb sindsdien geen rugklachten meer.

L Klomp 10-03-2020
8
8
8
8

Mline 6 voor 7 omgeruild Meer comfort.

Wendy Orth 20-02-2020
8
7
7
7,3

De eerste paar weken lag het matras nog niet lekker had nog steeds last van mijn heupen en rug maar nu ligt het matras al een stuk beter.

W.C.G. van den Dungen 12-02-2020
6
6
6
6

is te hard ga waarschijnlijk ruilen

Marianne Mooijman 11-02-2020
10
10
10
10

Niets toe te voegen aan mijn goede beoordeling. Ik kom nu zonder rugklachten en zonder stijfheid mijn bed uit

René Tips 09-02-2020
10
10
10
10

Fijne matras, snel gewend en slaapt uitstekend.

johnny Van Gussem 04-02-2020
10
10
10
10

Nog niets ontvangen

Miriam van den Nieuwenhof 03-02-2020
7
6
6
6,3

Voorheen met veel genoegen op een Mline geslapen en daarom wilden we vergelijkbare matrassen. Dit type zou het meest overeenkomen maar het is absoluut anders. Het voelt echt anders dan ons vorige heerlijke matras en het slaapt niet slecht maar echt beduidend minder fijn! Ons vorige kreeg alleen maar tienen!!

Weet je niet welk matras de juiste keuze is?

Op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt?