M line
 

Advies nodig?
Bel met M line of maak een afspraak met een verkooppunt.

Winnaar ShoppingAwards categorie Slapen

Trotse winnaar van de Shopping Awards 2022
Topprestaties komen niet vanzelf. Daarvoor zijn we constant in beweging. Net als jij.

Topper Luxe firm Reviews

Gemiddelde uit 89 Reviews
8,6
8,6
Terug naar Topper Luxe firm
Ilker Aliskan 10-02-2022
10
10

De M-line topper ligt echt comfortabel en zorgt voor een goede nachtrust. Wordt niet meer wakker met spierpijn maar uitgerust de dag beginnen. Een aankoop dat ik al veel eerder had moeten doen.

Thijs de Vries 06-02-2022
10
10

Fantastische topper, goede ondersteuning, slaapt heerlijk

Anonymous
7
7

Ik vind dat het lang duurt voordat t matras warm wordt en dus zacht. Mijn slaapkamer is koud en het matras blijft ook lang koud helaas.

José Nieuwdorp 18-12-2021
9
9

Ligt prima, lekker zacht.

Joost Hooijmeijer 11-06-2020
10
10

De eerste nachten even wennen maar nu willen we niet anders meer, het matras ligt stevig en toch heel zacht en heel veel ondersteuning.

Yvonne Otten IJsselstein 07-03-2020
9
9

Ik slaap fantastisch op dit matras. Veel minder last van mijn rug.

H Henk Veenstra 06-12-2019
9
9

Heerlijk matras, uitgerust 's morgens

Stef van den Beuken 19-11-2019
9
9

Topper Luxe Intense. Ligt erg fijn en geeft goede ondersteuning. Slaap er heerlijk op.

I. Kleefstra 28-10-2019
9
9

Hele fijne topper, ligt uitstekend! Kan het iedereen aanbevelen.

Marga Beekman 25-08-2019
10
10

Slaapt ontzettend goed. Heel veel steun in de rug. Hele fijne stevige topper. Fijn matriaal.

Anonymous
10
10

Had iedere ochtend rugpijn bij het opstaan en nu niet meer en heb daardoor ook een veel betere nachtrust gekregen.

Bas Rijk 20-05-2022
8
8

Bevalt goed.

Sylvia 14-04-2022
9
9

Vanaf de eerste nacht is het heerlijk slapen op deze topper. Ik heb er niet aan hoeven wennen

maria van den elzen 22-03-2022
9
9

zeer fijne topper

piet van den elzen 22-03-2022
8
8

hele fijne topper vormt geheel naar je lichaam. in het begin denk je o wat hard maar na een paar tellen is dit volledig over.

Anonymous
10
10

Topper met heel goede ondersteuning! Hier slaap ik heerlijk op!

Anonymous
10
10

Een prima topper, geeft een goede ondersteuning waardoor we heerlijk slapen en geen rugklachten meer hebben.

Arjan van Dam 24-02-2022
10
10

Echt een fantastische topper. Vanaf dag 1 slapen wij hier perfect op! Nooit meer een ander merk dan Mline!! Voor mijn vrouw hebben wij tevens een Mline kussen gekocht!

John de Kort 13-01-2022
9
9

Uitvoerige uitleg

J.M. Bliek 17-11-2021
9
9

Topper ligt iets zachter dan matras alleen. Was bang dat hij te warm zou zijn maar dat is absoluut niet het geval. Ik slaap langer dan voor we de topper hadden, kortom een hele goede keus.

V Varwijk 04-11-2021
9
9

Mooie kwaliteit

Anonymous
10
10

Ligt heerlijk, slaap veel beter.

Bas Knoester 11-10-2021
8
8

Slaapt heerlijk, ik ben zeer tevreden

A.C. de Bruine 31-08-2021
8
8

hij zakt iets uit buiten het bed, het is nog te vroeg om te kijken of het erger wordt

Anonymous
9
9

prima topper / duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen

J Moes 30-07-2021
9
9

is goed voor de rug is de ervaring tevreden

Anonymous
7
7

Fijn matras. Had van mij nog wat steviger gemogen. Pijn in rug is verminderd als gevolg van slapen op dit matras

Cas van Rooij 18-06-2021
8
8

De eerste dagen op onze nieuwe topper was even wennen , maar nu slapen we er heerlijk op.

Anonymous
10
10

Heel fijne topmatras. Niet te zacht en niet te hard. Ligt uitstekend, slaapt uitstekend.

Dirk Kuiper 14-05-2021
7
7

In eerste instantie waren wij absoluut niet tevreden. De aflevering liet te wensen over. De toppers leken wel gebruikt. Ik kan mij ook niet voorstellen dat MLine zo een topper aflevert. Voor een klacht kreeg ik Beter Bed niet te pakken dus na de zoveelste keer het maar eens geprobeerd bij MLine, dat was uitstekend geregeld en er werden twee nieuwe Toppers gebracht. Deze zijn goed en netjes afgeleverd. Maar daar zijn wel een paar maanden overheen gegaan. Jammer had anders gemoeten.

cor van tienen 06-04-2021
9
9

wel even wennen maar na een week slaapt het heerlijk

Anonymous
10
10

Geweldig ligcomfort.

Dirk Kuiper 05-03-2021
9
9

Geachte Mline medewerkers. Helaas was de levering van de matrassen niet wat wij van Mline hadden verwacht. Ik heb het probleem uitgelegd en Mline was het volkomen met mij eens. Er ziin twee nieuwe matrassen besteld. Ik kan dan ook niet anders zeggen dat de services van Mline uitstekend is.

Monique van der Geest 25-01-2021
7
7

Moet nog wel wennen. Wordt toch wel wakker met pijn in mijn rug.

Anonymous
10
10

Een mooie kwaliteitstopper, voelt goed aan bij het liggen en geeft een rustig gevoel bij het slapen. Bij draaien blijft hij mooi in contrast en valt weer terug in de goede lighouding. Na het slapen hersteld de topper zich snel en voelt als nieuw weer aan.

Anonymous
8
8

Moet er aan wennen, maar na 1 week slaap je perfect.

Anonymous
10
10

Ik slaap eindelijk weer eens door in de nacht. Het topmatras ligt super goed en heerlijk. Ik heb geen pijn meer in mijn nek en veel minder pijn in mijn schouder. Ik zal een matras van Mline zeker aan andere mensen adviseren.

J.B Nieuwenhuijse 15-11-2020
10
10

We komen heerlijk uitgerust uit bed. Move well sleep better!

Martien van Engelen 16-10-2020
9
9

Af en toe verschuift het topdekmatras, dat is het enige minpunt.

Anonymous
8
8

Goede matrastopper en fijn kussen. Helaas heeft het (nog) weinig invloed op mijn nekklachten.

J van Leeuwen 02-10-2020
9
9

Wij zijn zeer tevreden met deze topper

Johanna van der Steen 16-07-2020
6
6

Het is een fijne topper, hij ligt fijn, maar de hoes die er omheen zit, verschuift en de topper blijft niet stabiel op ons bed liggen, schuift heen en weer. Wij vinden de prijs/kwaliteit niet in verhouding.

CHM Moens 15-03-2020
9
9

Voldoet geheel aan de verwachting bij ons beiden.

H.j Landman 28-10-2019
2
2

Ik had deze topper aanbevolen gekregen door het filiaal van wegen rugproblemen maar na een maand erop geslapen te hebben heb ik nu meer pijn dan voorheen dus geen waar voor je geld

Jeroen van den Berg 25-08-2019
5
5

Het is jammer dat de topper steeds verschuift. We moeten de topper iedere dag rechttrekken

Wil Trumpie 11-07-2019
10
10

Heel comfortabel Uitstekende kwaliteit

Ivo Nugter 29-06-2019
3
3

Zeer ontevreden. Het matras trekt zich samen in de hoeken en moet wekelijks weer worden uit-geplooid en verdeeld worden. Zeer teleurstellend voor een matras uit deze prijscategorie. Met recht is dit mijn slechtste aankoop ooit!

J Hoogduyn 25-06-2019
5
5

De hoes van de topper draait. Iedere morgen moet je de naden weer op zijn plek draaien. Echt waardeloos! Door het gesjor aan de hoes ben ik bang dat hij over een tijdje stuk is. Deze toppers zijn zeker geen aanrader!

H.R. van Slingerland 21-06-2019
9
9

De topper geeft een goed slaapcomfort, maar dat mag ook wel nu deze gloednieuw is. Hoe dat over een jaar is moet nog blijken. Hopelijk blijft het natuurlijk zo.

jurgen de ruiter 22-05-2019
7
7

Slaapt goed maar nog steeds wakker worden met pijn in mijn rug

Leon van Lent 16-05-2019
9
9

Super fijne toppermatras ,ligt heerlijk

Ron van Dooren 15-05-2019
10
10

De topdek matrassen nemmen goed de vorm van je lichaam aan, je wordt heerlijk uitgerust wakker. Een echte aanrader.

Hein Siemons 29-04-2019
8
8

We zijn van een waterbed via een hele zachte topper van swisssense overgestapt op de Mline topper op de swisssense boxspring onderstel. Nog elke avond melden we de harde topper van Mline waar je na enige tijd in wegzakt. Het was erg wennen maar vanaf het begin super geslapen en uitgerust wakker geworden.

Dirk Engels 16-04-2019
9
9

We hebben een prima aankoop gedaan. We staan zonder rugklachten op en zijn goed uitgerust. Een aanrader!

Vanessa van Duijl 11-04-2019
10
10

Niet te warm, comfortabel..slaap heerlijk

FCB 02-04-2019
9
9

Een vijf jaar geleden gekochte boxspring, inclusief latex toppers, heeft nooit echt het gewenste slaapcomfort geleverd. Op advies van familie, die slapen op M-line matrassen, zijn we ons eens gaan oriënteren op M-line toppers. Een geweldige upgrade van ons bed! Perfecte ondersteuning en prima ligcomfort. We worden iedere dag uitgerust wakker en rug- en schouderklachten zijn vrijwel verdwenen.

Nathasja Ouwerkerk 28-03-2019
9
9

Matras vormt perfect naar lichaam, waardoor je goed uitgerust wakker wordt

Katja Zambib-Otten 20-03-2019
9
9

Heerlijk ligt het, alsof je opgetild wordt! Enige minpuntje is de sterke geur, die zeker in het begin erg aanwezig is.

René Ravesloot 15-03-2019
8
8

goede keus gemaakt

A. Sterken 16-02-2019
9
9

Voldoet aan de verwachtingen en het product ziet er goed uit. Heeft naast goede eigen schappen als uitstraling. Prefect

Diana 07-08-2018
9
9

Het is even wennen, in het begin gevoel van in een kuil liggen maar na 2 weken wel aan gewend. Bij het gebruik van de elektrische bodem verschuift de topper wel snel, maar is ook wel makkelijk terug op de plaats te schuiven. Temperatuur is goed, ook tijdens tropische zomerdagen geen hinder van extreme warmte door de topper

Inge van Kemenade 04-08-2018
1
1

Geen idee of het de topper of matrassen betreft maar wij slapen sinds onze M-Line, die we speciaal hebben aangeschaft vanwege rugklachten van mijn man, erg slecht. In februari zijn we met deze teleurstellende bevindingen naar Sonnemans gegaan. Zij hebben met ons meegedacht en een nieuw matras besteld. Helaas heeft dit niet het gewenste effect gehad. We hadden hoge verwachtingen van onze nieuwe M-Line maar slapen nog steeds beter in ons oude bed, dat op zolder staat en zijn zoekende hoe het komt dat we in ons nieuwe bed, beduidend slechter slapen. We overwegen een andere topper (een hardere topper) aan te schaffen om te ervaren of dit helpt.

FJW Charité 13-03-2018
2
2

Topper rolt zich op in de hoes wachten nog op nieuwe toppers ook voor zon bedrag slechte afwerking Moeten sparen voor zo'n duur bed dit doe je maar een keer in je leven

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verkooppunten

Altijd een verkooppunt
in de buurt.

Vind verkooppunten

Mline.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?