M line
 

Advies nodig?
Bel met M line of maak een afspraak met een verkooppunt.

Winnaar ShoppingAwards categorie Slapen

Trotse winnaar van de Shopping Awards 2022
Topprestaties komen niet vanzelf. Daarvoor zijn we constant in beweging. Net als jij.

Topper Luxe soft Reviews

Gemiddelde uit 14 Reviews
9,1
9,1
Terug naar Topper Luxe soft
Sander Maat 17-02-2022
8
8

Prima topper, vormt prima naar je lichaam, en schuift nauwelijks weg doordat ie zwaar is. Een dure maar zeker z'n geld waard goede aankoop!

Margreet de Vries 06-02-2022
10
10

Wat een fantastische topper, goede ondersteuning, slaapt heerlijk.

Nicky Broos 22-07-2020
10
10

Top product, geen rugpijn meer en wij slapen veel beter. Worden niet meer wakker voor de wekker. Als onze matrassen versleten zijn kopen wij zeker één Mline matras.

Benjamin van Vianen 09-06-2020
8
8

Het product is prima, wel kleiner dan de opgegeven afmeting. Mijn matras is 210 en heb het gevoel dat de topper 205 is. Dit sluit niet mooi aan.

Anouk 25-05-2020
9
9

De topper ligt heerlijk zacht en geeft goede ondersteuning bij de gewrichten. Hierdoor minder last van heup en rug. Blij met de aankoop!

Sandra Koenen 27-02-2020
9
9

Topper ligt heerlijk comfortabel, neemt de vorm van je lichaam aan.

Antoinette Bodenstaff 10-12-2021
10
10

Zeer fijn topmatras! Doet wat het beloofd!! Ik heb versleten nek,schouders rug en knieën, mijn klachten zijn beduidend minder met dit comfortabele matras!!!

Anonymous
10
10

In 1 x goed slaapt heerlijk, echte aanrader

R Post 28-08-2021
9
9

Ik doe uit principe geen aanbevelingen van bedrijven, producten of diensten

Anonymous
5
5

Ik krijg een goede nachtrust, maar als ik ziek ben en voor een langere periode in bed moet liggen, wordt het erg ongemakkelijk, pijnlijk en moeilijk om van links naar rechts te draaien.

Anonymous
10
10

Zeer comfortabel TOPdek

Elske Schilder 03-03-2021
10
10

Een geweldig comfortabele topper gevonden! Jarenlang last van rugklachten, slecht slapen en nu uitgerust wakker worden. Wat een verademing.

Erik Neggers 19-11-2020
10
10

Hij is aan de prijs maar iedere euro waard tot nu toe

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verkooppunten

Altijd een verkooppunt
in de buurt.

Vind verkooppunten

Mline.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?