Mline.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • Veilig betalen
  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
M line
 

Maak een afspraak bij de dealer Maak een afspraak

Slow Motion 4 Reviews

Gemiddelde uit 63 Reviews
8,4
8,7
8,6
8,6
Terug naar Slow Motion 4
Chris Gerritse 24-06-2020
9
10
10
9,7

Matras geeft zeer goede ondersteuning aan het hele lichaam, zowel voor rugslaper als zijslaper. Ventileert prima en voelt heel gerieflijk aan. De matras is heel geschikt op een verstelbare lattenbodem.

W.A. Bakker 28-05-2020
8
8
9
8,3

Voor het eerst een m- line matras gekocht. En het bevalt prima. Daar voor stond ik elke morgen op met een stijve rug. Dat is nu gelukkig verleden tijd. Wij zijn er heel blij mee.

Paul Dijkman 16-04-2020
9
9
9
9

Zeer fijne matras,je ligt er heel erg fijn op

H Moonen 03-04-2020
10
10
10
10

Het is een super matras. Ondersteund je hele lichaam

Aaldert Engberts 04-03-2020
10
10
10
10

De beoordeling op de 3 factoren zegt meer dan genoeg.

Tanja Holman 01-03-2020
9
9
9
9

Het matras vormt zich goed naar je lichaam en neemt ook de oorspronkelijk vorm weer aan gedurende tijd dat je er niet op ligt. Ik vind het een fijn matras dat erg lekker ligt.

Theo 22-02-2020
10
10
10
10

Voorheen vaak wakker worden met rugpijn. Sinds ons nieuwe matras is dit verleden tijd. Heerlijk!

Lourens van der Meij 20-02-2020
8
9
9
8,7

Wij hadden al ervaring met M-Line matrassen. Na 10 jaar op zoek gegaan naar vervangende matrassen en wederom kwamen we bij M-Line terecht. Dit maal voor de Slow Motion 4 gekozen met een lengte van 210 cm. Deze is iets zachter dan de vorige wat fijn is voor mijn schouders na 2 operaties.

Anonymous
9
10
10
9,7

Dit is de tweede maal dat wij M-line gebruiken, waarbij de ervaringen met de vorige de doorslag gaven.

Anonymous
10
10
10
10

Super fijn matras

Simon Christoffels 12-09-2020
9
10
9
9,3

heerlijk matras dat lekker ligt en goed past bij de elektrische verstelling

John Frölich 11-09-2020
9
9
10
9,3

Anonymous
10
10
10
10

M.E.M. Berkelouw 04-09-2020
8
8
9
8,3

Weer even wennen maar na een paar dagen slaapt dit matras heerlijk!

Anonymous
10
10
10
10

Goed uitgerust wakker geen rug pijn meer

Anonymous
10
10
10
10

Is inmiddels 2e Mline matras

Anonymous
9
9
10
9,3

Het gaat over 2 nieuwe hoofdkussens. Wij zijn zeer tevreden staan 's Morgens op zonder pijn in ons nek.

Anonymous
9
9
9
9

prima matras ligt heerlijk

Anonymous
10
10
10
10

Ligcomfort is zoals verwacht, goeie ondersteuning.

J. Boekhout 24-07-2020
8
9
8
8,3

Prima matras.

Trieneke Scholten-Buist 18-07-2020
10
10
10
10

Ben zeer tevreden met mijn aankoop!!!

Hans Nijland 17-07-2020
6
7
8
7

Ik had 1 matras met handgreep en 1 matras zonder handgrepen. Graag ontvang ik van u 1 matras hoes met handgrepen.

H van den Broek 16-07-2020
1
10
9
6,7

Gebruiksgemak slaat eigenlijk nergens op, je kunt er alleen op liggen. Doordat wij een 2persoonshoes hebben is het keren erg bewerkelijk.

Karin Bouwer 13-07-2020
9
9
9
9

Nancy Broeders 13-07-2020
8
8
8
8

A Blonk 12-07-2020
6
5
3
4,7

Het matras ligt zwaar en maakt het best lastig om te draaien en uit bed te stappen. Het is ook een warm matras. Hiervoor hebben we ook 10 jaar precies eenzelfde type matras gehad van M Line en waren zeer tevreden. Nu moet ik erg wennen en heb weer pijn in mijn onderrug. Ik hoop dat ik over een paar weken gewend ben. We slapen er nu ruim 3 weken op.

Anonymous
8
8
8
8

Prima

Harry Fontein 09-07-2020
9
9
9
9

Anonymous
10
10
10
10

F Bos 05-07-2020
8
9
9
8,7

Lex Biessels 05-07-2020
8
9
10
9

prima ook qua prijs/kwaliteit

Josien te Winkel 05-07-2020
9
9
10
9,3

Anonymous
7
7
5
6,3

Mijn mline is te zacht denk dat ik hem om moet ruilen ,slaap niet zo goed.

Anonymous
10
8
9
9

Krista Santman 03-07-2020
6
8
8
7,3

De matras is wel erg zwaar (alleen het bed verschonen lukt bijna niet), maar de kwaliteit is perfect!

Paul Koene 27-06-2020
9
9
9
9

Anonymous
8
8
8
8

Anonymous
7
6
4
5,7

Deze matras is veel te zacht. 's ochtends lig je in een kuil en wordt met rugpijn wakker. Deze gaat omgeruild worden voor een andere matras.

Nanda 07-06-2020
8
9
8
8,3

Als je gaat liggen is dit matras iets zachter dan het oude slow motion 3. Dit matras kan niet vast geritst worden aan onze huidige boxspring Het ligt wel erg comfortabel en is goed vochtregulerend.

Rachel Mudde 06-06-2020
9
8
8
8,3

genoeg stevigheid

D Versteeg 30-05-2020
10
10
10
10

eindelijk geen pijn meer in mijn rug de volgende ochtend!! had ik dit maar eerder gekocht

Teus van Harskamp 28-05-2020
9
9
10
9,3

Sabrina Boomgaard-Wolsleger 22-05-2020
10
10
10
10

Hiervoor ook een Mline matras gehad 14 jaar meegedaan. Vind wel dat deze warmer ligt.

Niels Groenendijk 20-05-2020
9
9
9
9

Frans van Dorst 12-05-2020
8
8
8
8

Geen

Karen 12-05-2020
9
6
6
7

We gaan allebei de matrassen omruilen, de 1 voor een zachtere en de andere voor een stevigere, koelere.

Sandra van Orsouw 02-05-2020
7
7
7
7

Ligt redelijk hard, maar wel volledig gesteund. Geen pijn aan schouders oid, maar hoop dat ie na verloop van tijd nog iets zachter wordt.

Christina Ammerlaan 24-04-2020
10
10
10
10

De matras is prima en we zijn zeer tevreden over de M line matrassen. Nadat onze oude M line matrassen na 11,5 jaar slecht werden konden we niet anders dan opnieuw voor M line gaan.

Theo Snijders 22-04-2020
9
9
9
9

De matrassen liggen goed,worden uitgerust wakker.

Jan Blikman 21-04-2020
8
8
9
8,3

Zit nog in de proefperiode en moet nog enigzins wennen, maar lijkt goed

Jaquelien Koops-Wassink 15-04-2020
9
10
9
9,3

Andre van Spanning 10-04-2020
10
10
10
10

Slaapt erg goed. Geeft goede steun. Bij het zitten om op bed te gaan zakt het matras wel erg door. Maar het ligt fantastisch.

Ferdinand Sparreboom 10-04-2020
3
5
2
3,3

Had er meer van verwacht, matras na tijdje toch te zacht voor mij.

Hielke Slager 01-04-2020
8
9
8
8,3

Henri van Oorschot 27-03-2020
9
9
9
9

Minder klachten van spierpijn

Martine Laureys 26-03-2020
9
9
9
9

Ligt zalig echt een luxe!

C.P. Stoel 21-03-2020
8
8
9
8,3

Heerlijk, gelijk geen rug klachten meer

Hazal Turkmen 07-03-2020
1
1
1
1

Zakt in

albertina grit 26-02-2020
9
9
9
9

Douwe Algra 11-02-2020
9
9
9
9

H Janssen 10-02-2020
10
9
10
9,7

Heb eindelijk na jaren weer fatsoenlijke nachtrust. Door me reuma was dat al lang niet meer het geval. Het is gewoon heerlijk om weer uitgeruste uit bed te komen zonder stramheid en/of pijn.

Aart van der Roest 09-02-2020
10
10
10
10

Voorheen kwam ik met rugpijn uit bed, nu is daar geen last meer van. Nu slapen we heerlijk op de M Line matras.

Jenny Heeren 04-02-2020
8
8
8
8

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verkooppunten

Altijd een verkooppunt
in de buurt.

Vind verkooppunten