• Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
M line
 

Advies nodig?
Bel met M line of maak een afspraak met een verkooppunt.

Winnaar ShoppingAwards categorie Slapen

Trotse winnaar van de Shopping Awards 2022
Topprestaties komen niet vanzelf. Daarvoor zijn we constant in beweging. Net als jij.

Slow Motion 5 Reviews

Gemiddelde uit 274 Reviews
8,2
8,6
8,6
8,5
Terug naar Slow Motion 5
Philip Stes 13-02-2022
10
10
10
10

Voor ons een 10/10 op alle vlakken! Het is gewoon een zalige wolk om op/in te slapen, hij geeft je ook echt het gevoel dat je in je matras zakt maar hij geeft wel voldoende ondersteuning waar je het nodig hebt. Door medische problemen hadden we beide steeds onderbroken nachten omdat we gewrichtspijnen kregen van onze oude matras en die gaf ook het gevoel dat we echt OP de matras lagen en gaf dus niet de nodige ondersteuning. Dat is nu gelukkig dankzij onze Slow motion 5 verleden tijd!

Gert Hagoort 31-01-2022
10
10
10
10

Klinkt wellicht raar, maar iedere keer verheug ik me weer op het moment waarop je in bed stapt en het directe slaapcomfort ervaart van de nieuwe M line. Ben er ongelooflijk blij mee1

W. Kantebeen 27-01-2022
10
10
10
10

Voldoet volkomen aan verwachting. Verkoper noemde de Mline matras de "Rolls Royce" onder de matrassen. Wat mij betreft is dit volkomen terecht. Matras is geleverd op 27 december 2021 en vanaf die nacht heb ik s-morgens bij het opstaan geen rugpijn meer!

Anonymous
9
9
10
9,3

Ligt heerlijk geen last meer van rug. Voor het eerst weer kunnen uitslapen in de vakantie

E.W.M. Canters 07-11-2021
7
9
9
8,3

Prima matras, lig er ontspannen op. Goede ondersteuning, sta fit op Matras is redelijk zwaar( te merken bij het opmaken van het bed)

Peter Groen 24-07-2020
10
10
10
10

En ze slapen heerlijk. Geen rugklachten en geen zere heup meer wanneer we s-morgens opstaan.

Marjo Smits 06-06-2020
8
9
9
8,7

De matrassen liggen zeer fijn en geven goede ondersteuning. We hebben hiervoor ook reeds op een M-line matras geslapen

Petra Veldkamp 05-06-2020
9
9
10
9,3

Lage rugpijn is verdwenen !!! Heerlijk matras. Dacht dat het wennen zou zijn maar dat is niet het geval.

Joske Galiart 01-06-2020
10
10
10
10

Geen hoofdpijn meer bij het wakker worden.

D.S. Otto 03-05-2020
8
9
9
8,7

Heerlijk matras die voor mij m’n nachtrust weer heeft teruggegeven. Ik slaap weer door en voel me goed uitgerust de volgende ochtend. Extra fijn in combinatie met een M-Line hoofdkussen.

G Van Melis 05-03-2020
8
8
8
8

Slapen er goed op, we staan uitgerust op geen rugpijn meer

Vera Dekerf 28-02-2020
9
9
9
9

gewoonweg zàlig, lekker zacht, een weldaad voor mijn rug

I van Wel 25-02-2020
9
9
9
9

Prima matras. Ligt heerlijk.

B De Roock 19-02-2020
10
9
9
9,3

Fijn matras

Janine Kuliha 18-02-2020
6
8
8
7,3

De eerste keer kreeg ik het advies om de Slowmotion 4 te nemen. Ik had elke morgen het idee dat ik overal blauwe plekken had. Na 6 weken ben ik terug gegaan naar Beter Bed. Volgens deze verkoopster was dit matras absoluut geen goede keuze bij fibromyalgie. Dit keer kreeg ik het advies om de Slowmotion 5 te nemen. Gelukkig kon ik het matras ruilen maar helaas was ook een stuk duurder uit. Ik heb dit matras nu 6 weken en slaap er heerlijk op. Dit matras geeft goede steun en door de pocketvering erin kun je je gemakkelijk omdraaien en makkelijk uit bed komen. Ik word er zowat uitgeduwd. Ik ben superblij met dit matras. Het was alleen nog fijner geweest als de eerste verkoopster iets meer verstand van matrassen had gehad dan had ik de eerste keer al meteen het goede matras gehad.

Anonymous
9
10
10
9,7

Deze past perfect bij mijn lichaam, hierdoor lig ik eindelijk recht met mijn ruggengraat waardoor ik veel uit geruster wakker word. Enorm blij met de keuze die ik uiteindelijk heb gemaakt.

C Smits 23-05-2022
7
10
9
8,7

Tot nu toe tevreden. We hebben, i.v.m. tussendoor vakantie, nog even de tijd nodig om er goed aan te wennen.

Anonymous
10
10
10
10

Hele fijne zachte matras met een goede ondersteuning.

Anonymous
10
10
10
10

Heerlijk slapen

Ilona 01-05-2022
10
10
10
10

Echt waar , de matras is super. Ik slaap heel goed! Niet verwachten.

Anonymous
10
10
10
10

Geweldig...gaan liggen..wat moet ik nu al opstaan

Jeroen 03-04-2022
9
9
9
9

Super matras, mijn oude matras was ook goed maar omdat ik altijd last van mijn onder rug heb moest ik mijn bed elektrische (bij mij benen) omhoog doen voor de ondersteuning voor mijn rug. Met mijn nieuwe M line matras hoeft dit niet. Super ondersteuning, ligt echt heerlijk.

Anonymous
6
6
6
6

Had last van mijn rug, heb ik na 1 maand nog steeds. Heb er nu een topper opgelegd in de hoop dat dat beter gaat en dat ik de hele nacht door kan slapen en niet wakker wordt van de rugpijn

mc Pronk 01-04-2022
6
7
3
5,3

onze ervaring is dat we een beetje naar de zijkant van het matras drijven als je niet in het midden van het matras blijft liggen. ook als je in bed stapt lijkt het matras scheef te zakken, als je later weer in het midden ligt, toch voelt dit gek

P De Vries 26-03-2022
10
10
10
10

Wat een heerlijke matras. Ik ben gelukkig van mijn rugklachten af!

Stef Wigeri van Edema 25-03-2022
8
8
8
8

Prima matras

Anonymous
7
10
10
9

Heerlijk matras. Was in het begin even wennen na altijd een koudschuim matras gehad te hebben maar nu ben ik erg tevreden. Alleen jammer dat het matras zo ontzettend zwaar is.

Anonymous
10
10
10
10

Mijn vriend had flinke rugklachten en was elke nacht rond 4u wakker vd pijn. Sinds dit nieuwe matras van Mline geen last meer.

Anonymous
9
9
9
9

Jaren slecht geslapen en nu weet ik weer wat lekker slapen is

Wilma Cobussen 17-03-2022
9
5
5
6,3

Had een zachter matras verwacht, slow motion 5 in een winkel uitgeprobeerd, aanmerkelijk zachter dan de geleverde matrassen.

Cees Wijnands 07-03-2022
10
10
10
10

Heerlijke soepele en toch stevige matras die goed ventileer

Anonymous
3
3
3
3

Ik heb dit slow motion 5 matras nu 2 maanden. Ik kan er niet aan wennen. Het blijft pijnlijk bij mijn heup. Het is te hard. Hiervoor had ik ook een mline matras en daar heb ik 15 jaar goed op geslapen. Helaas kan ik het matras niet meer gratis ruilen omdat dit al mijn tweede matras is.

Michel Trappeniers 28-02-2022
8
10
10
9,3

Zeer goede matras en kussen. Zalig om in te slapen.

Ronnie Wagter 28-02-2022
2
2
2
2

Matras is te slap en geeft mij teweinig ondersteuning wordt juist wakker met rugklachten .

Ria Groen 25-02-2022
10
10
10
10

Prima matras waarin je het gevoel hebt erin te liggen in plaats van erop. Dat wil zeggen dat het matras zich aanpast aan je lichaam met de juiste ondersteuning.

Anonymous
8
8
9
8,3

Slaapt heerlijk. Wij zijn er blij mee!

Karlien Luytens 14-02-2022
8
9
9
8,7

Zeer tevreden van de nieuwe matras. Elks heeft zijn eigen aangepaste deel zonder dat je 2 aparte matrassen hebt. Ik slaap sinds we deze matras hebben veel beter dan voordien.

Anonymous
6
9
9
8

Jammer dat er nog steeds geen handvat lussen aan de zijkant zitten om het matras te draaien van hoofd naar voeteneind. Daar heb je hulp bij nodig, aangezien wij dit iedere maand doen. Zoals wordt aanbevolen.

Anonymous
10
8
8
8,7

Na 4 weken erop geslapen te hebben diverse lichamelijke klachten. Vermoedelijk toch te zacht voor mij. Binnenkort voor advies naar de winkel. Wellicht maak ik gebruik van de omruilgarantie voor een ander m line matras.

Anonymous
8
9
9
8,7

Ligt heerlijk

Anonymous
7
9
9
8,3

Voldoet geheel naar verwachting

Anonymous
9
10
10
9,7

Tot nu toe bevalt de matras prima en ik verwacht ook niet dat daar verandering in komt. Kwaliteit is gewoon zeer goed

Anonymous
8
8
8
8

Prima matras!

Pieter Smits 01-01-2022
9
9
9
9

Voldoet aan de verwachting.

Rob Peters 01-01-2022
7
7
7
7

Wel jammer dat na nog geen twee jaar het matras al doorgezakte plekken heeft moet eigenlijk niet kunnen Volgens beterbed is dit normaal en zou dit meestal binnen de tolerantie vallen maar moeten nog komen meten Als dit zo is zou dat een rede zijn om geen mline matras meer aan te schaffen vorige matras was na 10jaar nog prima maar wilde toen een betere kwaliteit

Anonymous
3
5
6
4,7

Ik word nog steeds iedere ochtend met pijn in de heupen en onderrug wakker. Het matras is superzwaar, moeilijk te hanteren

Anonymous
7
8
9
8

Heerlijk comfortabel bed, ondersteunt goed. Ik vind het wel een warm matras

Anonymous
8
8
8
8

In het begin was het even wennen aan de zachtheid, maar inmiddels zijn we er wel tevreden over.

Anonymous
9
9
9
9

Zeer aangenaam ligcomfort en degelijke ondersteuning. Direct goed gevoel bij het slapen gaan. Geen rugklachten meer vanaf de ingebruikname.

Frans Huijskens 15-12-2021
9
8
9
8,7

Slaapt vele malen beter dan de m line matras die ik eerst had( nummer 3).

Anonymous
8
8
9
8,3

Prima matras. Voldoet tot op heden volledig aan onze verwachtingen.

W. van der Vleuten 09-12-2021
7
10
9
8,7

matras is zwaar. Jammer dat er geen lussen aanzitten dit zou veel gemakkelijker zijn om het matras te keren.

Anonymous
9
9
9
9

Slaapt zeer comfortabel.

Beerd Volkers 14-11-2021
4
9
2
5

Te zacht bij hoofd eind. Je kan daardooe niet gped zitten tegen hoofdbord

Anonymous
8
8
8
8

Een matras dat niet te zacht en ook niet te hard is. Ze zakt er heerlijk in weg door de toplaag maar voelt ook de juiste ondersteuning. Perfecte combinatie dus van zacht en hard.

Anonymous
8
8
8
8

prima matras slaapt prima

Foekje Godschalk 04-11-2021
8
10
10
9,3

Goed matras

Anonymous
10
10
10
10

Heerlijk matras, echt een aanrader

Arie Beekhuis 21-10-2021
9
9
9
9

Een ruime 9, omdat een 10 niet realistisch is

Anonymous
8
9
9
8,7

Heerlijk ontspannen en perfect voor niet alleen rugslapers, maar ook zij en buik.

B Mostart 19-10-2021
6
8
8
7,3

opmaken bed lastig dikke matras

Anonymous
2
10
10
7,3

De matrassen moeten regelmatig gedraaid maar dat is heel erg lastig omdat er niets aan de matras zit om deze te kunnen draaien. Geen inkepingen of handvatten. Deze gekozen ivm schouderklachten maar qua omdraaien zou ik deze niet kiezen.

Anonymous
9
10
9
9,3

Ik sta s'morgens veel minder stijf op dan voorheen.

Bas Drabbels 12-10-2021
6
6
6
6

Ik ben nog steeds aan t wennen na een maand. Het bed is erg warm en ik heb het gevoel of ik in een berg kleding ben geploft. Niet veel ondersteuning. Het lijkt ook wel een ander matras als in de winkel van beter bed. Ik heb nog een aantal weken proef slapen tot de 100 dagen maar ik ben bang dat mijn matras dan al omgeruild is.. maar welk matras dan wel?... Er staan er veel op de site maar kan ze niet uit proberen .. bij beter bed hebben ze niet het volledige assortiment.. We zien het wel..

Lisette in 't Veen 11-10-2021
8
8
8
8

Heerlijk matras, fijne ondersteuning en daarnaast ook zacht genoeg om je schouders ruimte te geven en hierdoor minder nekklachten.

Roel Rutten 05-10-2021
9
9
8
8,7

bevalt goed, slapen erg goed.

jan leijnse 19-09-2021
8
10
10
9,3

Heb nu minder klachten bij drukpunten van heupen en schouders. Afgelopen 2 weken bij m'n dochter geslapen. Zij heeft een slow motion4. We vinden deze prettiger. Zei neemt de volgende keer een 5. Verder erg tevreden.

Anonymous
9
9
9
9

Een matras dat heerlijk zacht aanvoelt maar tevens een goede ondersteuning geeft. Je wordt op dit matras iedere ochtend uitgeslapen wakker.

Paul Canoy 13-09-2021
4
7
8
6,3

Ondanks dat het matras lekker ligt is het veel te warm. Zodra ik er een tijdje op lig krijg ik het veel te warm en slaap ik niet meer

Anonymous
9
8
8
8,3

Wel even wennen, nu na een maand tevreden.

Erwin Kloosterman 09-09-2021
10
10
10
10

De matrassen slapen heerlijk. In de winkel uitgeprobeerd en geen minuut spijt gehad van de aanschaf. Ondersteunt je lichaam heel goed, s’ochtends minder last van je spieren en gewrichten.

Jeroen Vink 05-09-2021
8
10
10
9,3

Wij hadden hiervoor de slow motion 4 en die gaf meer stevigheid aan de randen van het matras. Nu ervaren we meer dat we in de “naad” van de matrassen liggen en met uitstappen hebben wij het gevoel dat je eruit rolt. Dit komt waarschijnlijk ook dat de 5 en 6 dikker zijn, maar wij zouden niet meer terug willen naar de 4.

Anonymous
8
8
8
8

Matras ligt heerlijk en is het beter dan mijn oude matras. Een goede aankoop gedaan.

P.j. De de Bruijn 19-08-2021
3
3
3
3

Valt ons vies tegen dit bed eerst slowmotion 7 gehad veel te hard op advies winkel naar 5 gegaan is het ook niet rugklachten schouderklachten.

Carla vanderHam-Eelman 15-08-2021
9
9
9
9

Na de laatste 5 jaar al 3 verschillende matrassen uitgeprobeert te hebben, gekozen na advies in de winkel voor een m line slow motion 5. En wat ligt ie heerlijk zacht en toch voldoende ondersteuning. Ik heb fibromyalgie, en deze matras helpt mij weer te ontspannen en veel beter te slapen. Wat ben ik blij met deze matras.

Anonymous
10
9
9
9,3

Ligt heerlijk!

Anonymous
8
9
9
8,7

zeer comfortabel

F.A. Korse 02-08-2021
8
8
8
8

Ligt lekker, goed matras

Berend van Zanten 21-07-2021
10
10
10
10

Een geweldige positieve ervaring

J Otter 20-07-2021
9
8
9
8,7

Voor het eerst sinds tijden weer de hele nacht door geslapen

Anonymous
9
9
9
9

Moeilijk op te maken als je niet zo groot bent, zwaar om een hoeslaken erom te doen.

Anonymous
8
8
9
8,3

Top matras, super blij mee!! Perfecte keus voor de eerste 10 jaar!!

Anonymous
9
10
9
9,3

Ik gebruik de slow motion 5 in combinatie met verstelbare bedbodems. Deze matras is dikker, comfortabeler maar ook wat zwaarder wat draaien van kant lastiger maakt.

B.J.G. Gout 21-06-2021
7
10
8
8,3

Het matras ligt heerlijk!!! Heb gekozen voor 1.20m, absoluut een luxe na een 0.90m. De ondersteuning is wel goed. In het begin wel moeten wennen, heb me ook afgevraagd of ik geen steviger matras had moeten nemen!? Maar ondertussen gewend! Wat gebruikersgemak betreft ligt dat voor mij wat moeilijker. Als het matras gekeerd moet worden, dan zal ik hulp in moeten schakelen ivm fysieke gesteldheid.

Anonymous
10
10
10
10

zeer comfortabele matras

jos van der heijden 16-06-2021
9
9
9
9

Hele fijne matrassen

f Ilsink 08-06-2021
4
8
8
6,7

Combinatie met Auping boxspring is volstrekt onvoldoende. De 2 matrassen glijden uit elkaar! Daar hadden we geattendeerd moeten worden!

Anonymous
9
8
9
8,7

Heel fijn matras! Had nog wel iets zachter gemogen maar geeft hierdoor wel veel steun.

maria van den heuvel 02-06-2021
6
8
7
7

zware matras. de zone bij zijligging is minder comfortabel als bij rugligging

Hélène Sombezki-Giesbertz 28-05-2021
10
10
10
10

Ben zeer tevreden met het matras. Ligt heerlijk,

Cees Schoonbrood 28-05-2021
10
8
10
9,3

Comfort is ok moet alleen nog wennen vermoed ik. Momenteel iedere ochtend wat last van mijn onderrug. Hoop dat dit wel weggaat.

Anonymous
9
10
9
9,3

De lage rugpijn wordt steeds minder, bij het liggen voel ik mijn rug ontspannen. Mijn verwachting is dan ook dat de rugpijn helemaal weg zal gaan.

Hans Wessels 22-05-2021
8
9
8
8,3

De matrassen zijn zwaar en bij eventuele verplaatsing is het alleen niet te doen. Een handvat zou zo mogelijk uitkomst brengen.

Kurt Herkströter 20-05-2021
9
9
9
9

Het is echt een heerlijk matras. Heel veel comfort en ik laap na jaren weer heerlijk. Kom echt uitgerust mijn bed uit.

Anonymous
7
8
7
7,3

Eerste matras was na reeds 3 jaar ernstig verzwakt. Hopelijk gaat de vervanger langer mee.

Anonymous
10
10
10
10

Hiervoor heb ik een M line gehad en vind het fantastische bedden, echt een aanrader

Bart Verkerke 11-05-2021
8
9
9
8,7

Deze matrassen bevallen ons erg goed en slapen heerlijk zacht zonder dat ze te ver doorzakken . Ondersteuning is erg goed op orde voor zowel mij als mijn vrouw. Comfort is erg hoog en geeft een luxe gevoel.

Anonymous
8
7
8
7,7

Wij slapen prima op de MLine matrassen maar hebben voor het behaaglijk gevoel ook een topper op het matras liggen.

Wim De Boer 19-04-2021
10
10
10
10

Uitstekend matras. Ligt erg lekker. Geen rugklachten meer bij het opstaan.

Esther de Jong 14-04-2021
10
10
10
10

Ben heel erg tevreden met dit fijne matras Geeft goede ondersteuning en heb geen last meer van mij rug na een nacht slapen.

Anonymous
9
10
10
9,7

Ligt heerlijk. Binnen 3 nachten van mijn rugklachten af.

EV 07-04-2021
10
9
9
9,3

Het is een fijn matras. Ik moest wel even een paar dagen wennen, maar nu liggen ze heerlijk.

Anonymous
9
9
9
9

Goed product ligt erg lekker

Anonymous
8
8
8
8

Ik moest eerst wennen maar nu wil ik niet anders meer

A Zondervan 18-03-2021
9
9
9
9

Prima matras, ligt prettig en comfortabel.

Bertus Boere 16-03-2021
6
5
7
6

De verwachting die ik en mijn vrouw van de matrassen hadden , is niet uitgekomen.

Anonymous
7
8
8
7,7

Prima product. Mis alleen bij het keren van de zware matrassen lussen aan de zijkant. Vorig jaar twee Cool motion matrassen gekocht en die hadden die faculteiten wel . Deze bedden met ons huis mee verkocht aan de nieuwe eigenaren.

Anonymous
10
10
9
9,7

Slaap gewoon heerlijk. Een matras die uitnodigt om te blijven liggen en mij er niet uitstuurt. Is alleen heel warm

Karel Roth 27-02-2021
10
9
9
9,3

Absoluut perfect matras

Johan Zuidema 21-02-2021
8
9
8
8,3

We zijn er blij mee.

Anonymous
9
7
9
8,3

Het heeft met dan twee maanden geduurd voordat het matras echt beviel..

Peter van der Horst 11-02-2021
9
9
10
9,3

Heerlijk matras

Elly van Eijbergen 11-02-2021
8
9
9
8,7

Een heerlijk matras. Geweldig geadviseerd door de verkoopster van Beter Bed Hoogeveen Mevrouw Scholten.

Anonymous
10
10
10
10

Mijn slaapscore is hoger geworden

Anonymous
10
10
10
10

Nooit gedacht dat ik zo heerlijk zou liggen op een zachtere matras. Na altijd op harde matrassen geslapen te hebben heeft mijn lichaam nu iets anders nodig. Het ligt echt goed. Deze M Line is zijn geld dubbel en dwars waard.

Jan Rijke 21-01-2021
6
6
8
6,7

Fijn matras, echter nog te kort in gebruik om een compleet oordeel te geven. Gebruikersgemak minder i.v.m. het gewicht van het matras (bij het maandelijkse keren) Matras lijkt naar 1 zijde af te lopen, hebben het gekeerd en zullen nog even aanzien of het probleem zich nog voordoet als wij het matras weer terug keren naar de oorspronkelijke positie.

Jan Rijke 21-01-2021
6
6
8
6,7

Fijn matras, echter nog te kort in gebruik om een compleet oordeel te geven. Gebruikersgemak minder i.v.m. het gewicht van het matras (bij het maandelijkse keren) Matras lijkt naar 1 zijde af te lopen, hebben het gekeerd en zullen nog even aanzien of het probleem zich nog voordoet als wij het matras weer terug keren naar de oorspronkelijke positie.

Anonymous
1
1
1
1

We hebben het tweede matras nog steeds niet ontvangen.. hopelijk komt hij morgen na 3 maanden wachten...!!!

Oda Kwik 12-01-2021
9
9
9
9

Het omdraaien is wat zwaarder, maar voor de rest ligt het prima.

Anonymous
5
5
5
5

Het matras ligt zelfs na 30 dagen inslapen nog steeds niet lekker. Het lijkt wel of ik een totaal ander matras als in de winkel heb gehad. Over mijn m- line reistopper ben ik al jaren tevreden. Maar zelfs met de topper op het matras ligt het nog steeds keihard terwijl ik de slow5 heb

Anonymous
8
1
1
3,3

Eerst de coolmotion 6 en die vond ik net wat te hard. Deze omgeruild met de coolmotion 5.... wat een hel! Ik word in een diepe kuil wakker en zo’n last van mijn onderug, zelfs mijn spieren in mijn kuiten doen pijn. Ik kan amper bed uitkomen en ga overdag kapot van de pijn over mijn hele rug. Lijkt wel met de dag erger te worden. Oh, wat heb ik een spijt van deze aankoop... zo’n enorme spijt!

Anonymous
9
10
10
9,7

Gewoon fantastisch, het geld meer dan waard!

Elisabeth Samson-Gerrits 12-12-2020
7
8
6
7

Onverwacht dat er na 5 weken gebruik als een soort van kuilvorming is ontstaan.

Peter Frijters 11-12-2020
8
8
8
8

Fijn matras met goede drukverdeling.

Monique Schlepers 09-12-2020
7
6
6
6,3

Op dit moment is de matras te hard i.c.m. met de rugklachten die ik nu ervaar

Anonymous
10
10
10
10

Goed matras ,goede zachte bovenlaag ,zodat je geen topper nodig hebt

Debora Scheele 29-11-2020
10
10
10
10

slaapt heerlijk

Anonymous
10
10
10
10

uitermate te spreken over ons nieuwe matras

Anonymous
10
10
10
10

Echt heel fijn, zacht en ondersteunend matras.

Ronald Witteman 20-11-2020
8
10
10
9,3

Slaapt en ligt fantastisch. Wel zwaar bij verschonen.

R. Lange 13-11-2020
7
9
9
8,3

Ik had eerst voor de Slow Motion 6 gekozen, omdat ik van een wat harder matras hou. Maar ik heb geleerd dat hardheid niet hetzelfde is als ondersteuning, de 6 bleek te hard voor mij. De verkoper raadde de 6 ook eigenlijk vanaf 80 kilo aan, ik weeg slechts 60 kilo en kon bijna letterlijk geen deuk in het matras liggen. Ik heb omgeruild voor de Slow Motion 5 en deze ligt heerlijk. Geen lage rugpijn meer, ik slaap diep en wordt uitgerust wakker.

Anonymous
10
10
10
10

Matrassen slapen heerlijk vanaf dag 1

Hennie Stam 06-11-2020
10
10
10
10

Het zijn perfecte matrassen, beter kunnen we niet wensen

Anne van Oosten 21-10-2020
10
10
10
10

Na een uitgebreide testronde bij Beter Bed dit matras uitgekozen. Voldoet aan al mijn verwachtingen! Precies waar ik naar op zoek was, een matras dat goed ondersteunt maar lekker zacht is. Heel blij mee.

Anonymous
10
10
10
10

ondersteunt en vult mijn holtes van me lichaam op

Marianne Berman 20-10-2020
10
10
10
10

We zijn erg blij dat we deze keuze hebben gemaakt De combinatie van matras en kussen bevalt ons uitstekend en slaapcomfort is aanzienlijk verbeterd We raden het iedereen aan

Rik de Heij 15-10-2020
7
8
9
8

Ik heb wel moeten wennen aan het matras. Rug- en heupen deden zeer, maar dat wordt langzaam beter. Ik begin “lekker te liggen”. Ik denk dat deze matras in tegenstelling tot het oude mijn lijf veel beter tegendruk geeft en dat mijn spieren daar flink aan moeten wennen.

Anonymous
10
10
10
10

Heerlijk zacht, stabiel en warm matras voor mijn echtgenote. Vergelijkbaar met het hiervoor door haar gebruikte tempur matras. Heel tevreden

Anonymous
8
8
8
8

Slaapt stukken beter als de vorige matras die veel te hard was.

Anonymous
10
10
10
10

Super matras!

Peter 17-09-2020
10
10
10
10

Een fantastisch matras. Jarenlang had ik drukpijn met uitstraling naar de benen vanwege versleten onderrug. Nu sta ik 's morgens weer op zonder pijn. De matras geeft mij de juiste ondersteuning en ligt heerlijk comfortabel. Ik weet nu al dat de volgende weer een M-Line matras wordt.

A J Harmsen 15-09-2020
9
10
9
9,3

Licht en slaapt uitstekend.

Hans de Laat 13-09-2020
9
9
10
9,3

Ligt erg goed en niet te hard

Anonymous
10
9
9
9,3

schot in de roos, heerlijk geslapen vanaf de eerste dag! Lekker handig "hanteerbaar" matras (niet te zwaar bij verplaatsen/ opmaken)

Anonymous
9
9
9
9

Bevalt zeer goed.

Anonymous
10
10
10
10

Mijn vorige matras was ook een Mline. Nu gekozen voor Mline 5. Een goede keuze blijkt! We zijn weer voor vele jaren gegarandeerd van een goede nachtrust.

Els van Rhee 27-08-2020
8
8
8
8

Heerlijk matras

Wil Lamballais 15-08-2020
8
7
6
7

Nieuwe MLine 5 geeft minder ondersteuning dan de oude versie (2010). Helaas geldt voor matrasmaat 140x200 geen omruilgarantie, terwijl matras als eenpersoons in gebruik is.

Eef Kuster 14-08-2020
10
10
10
10

Slaapt geweldig en ligt lekker.

MJM de Ruijsscher 02-08-2020
8
7
9
8

Matras vereist eigenlijk een bijbehorend kussen omdat je slaaphouding veranderd

monique Bos 29-07-2020
10
10
10
10

Matras doet wat het beloofd

R Kerkhoven 27-07-2020
9
9
9
9

Top matras voor mij.

Jiska Huizing-Weijermans 21-07-2020
9
9
9
9

Ik vind het een heerlijk matras. Mijn echtgenoot heeft hetzelfde matras geadviseerd gekregen. Dit bevalt helaas niet. Sinds het gebruik heeft hij rugklachten. Het matras lijkt veel te zacht voor hem. We hebben hierover contact opgenomen met Beter Bed.

de Goede 21-07-2020
10
10
10
10

Erg fijn matras

J Haitsma 19-07-2020
6
8
8
7,3

Dik matras, lastig met opmaken.

Anonymous
9
9
9
9

Was een beetje bang dat het matras te zacht zou zijn maar hij is prima!

Rene Janssen 15-07-2020
10
10
10
10

Mijn vrouw had nek en rugklachten, op advies van Beter Bed deze matras gekocht, Alle klachten na in gebruikname weg! Heel blij en tevreden

Anonymous
8
8
8
8

Matras slaapt heerlijk en geeft heel dynamische steun!

Peter J. Beij 10-07-2020
6
8
8
7,3

Heerlijke matras, nadeel erg zwaar om te keren

Henry Soetekouw 09-07-2020
7
8
10
8,3

In begin wennen aan nieuw bed eenmaal gewend helemaal top, wat betreft gebruiktsgemak het is wat zwaarder om het bed op te maken omdat we een topmatras gewend waren

M.P de Bok 08-07-2020
8
8
8
8

Goed matras,slaap lekker

Anonymous
8
8
8
8

Fijn matras

mary pirovano rong 27-06-2020
9
9
9
9

goede matras vormt naar je lichaam

Laura Kesting 22-06-2020
6
6
6
6

Het is een prima matras... maar ik durf te zweren dat het een andere is dan in de winkel. We zijn al 3 keer terug geweest om t verschil te merken en het lijkt helaas een totaal ander matras.

Carel Dicke 20-06-2020
8
10
10
9,3

Zachter dan ons vorige matras, maar goede ondersteuning van het lichaam.

Hans van den Elsen 18-06-2020
10
10
10
10

het ondersteunt maar je voelt het niet. heerlijk.

Anonymous
7
6
5
6

Mijn vrouw en ik slapen regelmatig tijdens onze slaap op de buik. Alleen zijn de Slow motion 5 matrassen erg zacht. Het buikslapen is niet erg prettig en Ik heb wat meer last mijn onderrug. We hebben nu een maand erop geslapen. Het ligt niet slecht op je zij, maar helemaal tevreden zijn we beiden nog niet. Misschien dat we er nog wat aan moeten wennen? Wie weet?

Arzu Bayram 17-06-2020
6
5
4
5

Matras is te zacht voor ons.

Arzu Bayram 17-06-2020
7
5
4
5,3

Matras is te zacht

Anonymous
8
8
9
8,3

Prima matras, ligt goed. Een flinke verbetering ten opzichte van onze vorige matras.

Ron Slopsma 09-06-2020
8
8
9
8,3

Het matras past zich snel aan je lichaam, alleen het draaien is daardoor moeilijker.

i de Lange 08-06-2020
8
7
7
7,3

ik vind hem harder aanvoelen dan in de winkel. heb á morgens last van de zere heupen en rugpijn

Menno 03-06-2020
7
8
9
8

We kochten twee éénspersoonsmatrassen naast elkaar. De overgang tussen de twee matrassen is duidelijk te voelen. Bij het uitpakken trokken we van één matras het label stuk. We missen handvatten aan de zijkant die de hanteerbaarheid verhogen bij het draaien van de matras.

R Smaak 02-06-2020
10
7
5
7,3

Ik voel dat ik op het matras lig, die weinig ondersteuning bied

Nicolette Dicke 01-06-2020
9
9
8
8,7

Ik moet nog steeds wel wat wennen aan het matras. In de winkel voelde het nog wat zachter, of je er nog meer in lag. Maar heb hiervoor ook M-line matrassen gehad met grote tevredenheid. Ze zijn wel erg duur maar het is wel een kwaliteitsproduct.

Marianne Heck 31-05-2020
9
10
10
9,7

Na 30 jaar slapen op ons waterbed was de overgang naar matrassen voor ons een enorme stap. We waren nogal sceptisch of matrassen wel iets voor ons zouden zijn, maar Beter Bed heeft ons van goed advies voorzien en verzekerden ons dat we hier geen spijt van zouden krijgen . Uiteindelijk zijn we overstag gegaan voor twee Slow Motion 5-matrassen. Omdat wij jaren lang op één watermatras hadden gelegen waren we niet heel erg zeker of we de naad tussen deze twee matrassen zouden voelen. De matrassen konden ondanks de Corona-periode snel geleverd worden. De eerst nacht slapen op dit matras was spannend. Eerlijk is eerlijk, het was wennen. We vonden het bed koud in vergelijking met ons verwarmd waterbed van 300 Watt) en voelde volgens mijn man net aan als een “hunebed”. Maar Beter Bed had ons al aangegeven dat we 30 dagen moesten “proefslapen” om een eerlijk oordeel te kunnen vormen. De tweede nacht sliep al beter en na een week, wonder boven wonder, had mijn man veel minder rugklachten. Wij zijn beiden zij-/buikslapers. Ik draai veel minder vaak in mijn slaap, slaap dieper en langer door en voel me ‘s ochtends echt uitgerust. Kortom, voor mij niet anders meer dan dit heerlijk en luxe matras.

Alois Kowalczyk 30-05-2020
5
5
5
5

ik kan geen goed oordeel vormen omdat ik heupklachten heb en geopereerd moet worden.het toeval wil dat op t moment dat ik het matras in gebruik nam mijn operatie niet door kon gaan ivm de coronacrisis..conclusie is dat ik het niet kan beoordelen op dit moment omdat ik nog steeds niet ben geopereerd..ik vind de matras wel duur

Frans Gabriëls 28-05-2020
8
10
9
9

Zeer tevreden. Goede nachtrust.

Gino De Bruyne 16-05-2020
5
5
5
5

Te harde matras.

J. van der Voort 24-04-2020
5
6
7
6

De ribbels in het schuim voel je bij het liggen. In de winkel was het niet opgevallen. Moet daar erg aan wennen. Heb er een topper op gedaan. Is dan wat zachter. Het opmaken gaat niet zo makkelijk. Is erg zwaar.

Pascal Rinket 18-04-2020
8
2
8
6

We hebben 2x een slowmotion 5 besteld omdat die zo super soft en comfortabel voelt terwijl die een hele.goede ondersteuning biedt. Maar nu we ze thuis hebben voelen ze veel harder aan. We zijn terug gegaan naar de winkel en daar voelen we echt een groot verschil met thuis. Als het aan de temperatuur op de slaapkamer ligt dan is proefritten in de winkel misleidend. Zelf hebben we het idee dat we op een 6 liggen ipv een 5.

Bart Kruijenaar 14-04-2020
8
8
8
8

Ligt heerlijk!

Arie Veldhuis 06-04-2020
7
7
7
7

Bevalt goed

H Stoffer 06-04-2020
10
10
10
10

Wij zijn in het filiaal Zoetermeer prima geadviseerd welk matras te kiezen. Op zijn advies hebben wij na goed samen overlegd te hebben een besluit kunnen nemen voor dit matras. Het comfort is dik in orde het matras volgt je lichaamslijn perfect en biedt hierdoor prima ondersteuning

Jan Leysen 30-03-2020
5
6
4
5

toplaag is erg hard scheiding tussen de 2 matrassen is voelbaar te duur voor de geboden kwaliteit

J.G.M. van der Voort 28-03-2020
5
7
8
6,7

De ondersteuningen

Cindy van Polen 24-03-2020
7
8
8
7,7

matras is vrij zwaar om te keren en beschikt niet over lussen aan de zijkant

Bouke Hartman 24-03-2020
3
3
3
3

We zochten een 2 persoonsmatras, de verkoper vertelde ons 2 kernen in een hoes te kunnen doen, dat zou je niet merken. Maar wij worden toch steeds wakker in de geul tussen de 2 matrassen

Maikel 23-03-2020
8
10
9
9

Superfijne matrassen. Wat ik wel jammer vindt, als je 2 matrassen met elkaar verbindt dmv de twincover, zak je toch al gauw naar het midden van beide matrassen. Je moet dan beide matrassen omdraaien wat een eetje lastig is met maar 1 rits aan de twincover.

Tijs Vanderlinden 10-03-2020
9
9
9
9

Ligt heel comfortabel, geen rugpijn meer!

Alice Gorissen 06-03-2020
10
10
10
10

Heerlijk, vooral als de matras is opgewarmd. Ik slaap heerlijk.

Judith van Adrichem 26-02-2020
6
6
6
6

Na jaren in een waterbed te hebben geslapen hebben we nu een m line. We vinden het nog erg wennen, het lijkt toch harder aan te voelen dan in de winkel.

F Teunisse 15-02-2020
6
6
6
6

Ik ben er nog niet uit of dit de matras is voor mij. In de winkel vond ik hem zachter. Na 6 weken slapen en wakker liggen weet ik het nog niet.

W.C.G. van den Dungen 12-02-2020
8
8
9
8,3

Een heerlijk matras

Tanja De Vries 05-02-2020
5
10
10
8,3

Ik moest erg wennen aan t matras . Het is erg zacht en ik had het gevoel in een kuil te liggen . Echter vormt de "kuil "zich naar je lichaam en ondersteunt je lichaam op elk vlak . Een weldaad voor je lijf. Voorheen sliep ik op een harder matras en werd ik elke nacht wakker van mijn gewrichts pijnen en stond ik stijf en gebroken op . Nu slaap ik langer door en ben bij het opstaan niet meer zo stijf . Ik blijf tegenwoordig graag nog wat langer liggen. Een fijn en goed ondersteunend matras. Een nadeel is dat het matras moeilijk te draaien is . Het matras is behoorlijk zwaar. Een paar handvatten aan de zijkanten zou een uitkomst zijn Ik ben ongelooflijk blij met mijn m line slow motion 5 matras

Atid Spaan 31-01-2020
8
7
8
7,7

Ligt goed en ik slaap beter, helaas zijn de rugklachten nog vreselijk

jakob Hut 27-01-2020
6
9
9
8

Matras is nogal zwaar als je het gaat draaien .

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verkooppunten

Altijd een verkooppunt
in de buurt.

Vind verkooppunten

Mline.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?