Mline.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?

  • Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • Veilig betalen
  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
M line
 

Maak een afspraak bij de dealer Maak een afspraak

Slow Motion 6 Reviews

Gemiddelde uit 118 Reviews
8,5
8,7
8,7
8,6
Terug naar Slow Motion 6
Anonymous
9
9
9
9

Heb deze m.line matras aangeschaft. Omdat mijn oude matras niet meer ondersteunde. Het is een wereld van verschil. Zeer goede ondersteuning. Past Zich goed aan het lichaam aan. Je voelt als of je zweeft. Dus een topmatras. Een echte aanrader. Ook geschikt voor mensen met medice beperking.

Raymond Nigg 10-07-2020
8
9
9
8,7

Zeer fijn matras met een perfecte ondersteuning, we komen uitgerust uit bed sinds we op M Line slapen.

Margriet de wit 06-07-2020
10
10
10
10

Geweldig matras. Sliep meteen goed.

Anonymous
9
9
9
9

Dit is pas slapen, en uitgerust uit bed komen, we wisten dit al, we hadden hiervoor al 15 jaar Mline

Anonymous
10
10
10
10

Sinds een maand nu slapen we op de M-Line Slow Motion 6. Heerlijke matras met uitstekende ondersteuning en dito comfort.

Alfons Verbiest 12-06-2020
10
10
10
10

Ben uitermate tevreden met dit uitstekende matras!

Angela Maas 05-03-2020
9
8
9
8,7

Heel erg moeten wennen. Maar na enkele weken slaapt het prima.

G Been 24-02-2020
10
10
10
10

Ik ben erg blij met mijn Slow Motion 6. Als ik wakker word dan kom ik uitgerust van bed. Zou ook een ieder aan raden om als ze een nieuw matras nodig hebben om toch even een M Line te proberen.

Theo Platerink 24-02-2020
10
10
10
10

Wat een fijne matras om op te slapen. Had wat rugklachten en 'snachts toch te vaak wakker. In de morgen was ik erg moe bij het opstaan. Dit is sinds de nieuwe matrassen in bed helemaal over . Ik stap 's morgens lekker fit uit bed na een heerlijke nachtrust . Deze M Line is een echte aanrader met gewrichtsklachten. Super!!!

H Postma 11-02-2020
10
10
10
10

De matrassen geven een perfecte steun aan het lichaam. De periode tijdens mijn hernia heb ik op deze matras goed kunnen slapen. Je komt echt uitgerust van bed.

B.M. Van Oers 27-09-2020
10
8
7
8,3

Het was even wennen, ik vond hem in het begin vooral warm (was ook gedurende de hittegolf;)). En in het begin wat meer last van mijn rug. Maar na een maand slaap ik als een roosje. Lekker stevig maar niet te!

Anonymous
9
9
9
9

Nancy Dhondt 23-09-2020
10
10
10
10

Anonymous
8
8
8
8

Anonymous
9
9
9
9

After 2 weeks I was getting used to the metrass comfort

N Zonneveld 18-09-2020
8
8
9
8,3

Anonymous
10
10
10
10

Anonymous
9
8
8
8,3

Anonymous
9
9
9
9

saskia van Zanten 17-09-2020
2
1
1
1,3

na 18 jaar heerlijk op een mline 3 te hebben geslapen nu een 6 en 8. Vreselijk! Wij konden er niet op slapen. Na veel rugpijn wilden wij, het gold ook voor mijn man met zijn 8, na een week al omruilen. Mag dus niet! pas na 30 dagen! terwijl wij echt niet konden slapen. Toen maar op de matrassen van de caravan gaan slapen. Na meerdere bezoeken aan de winkel en het lenen voor een weekend van een Mline 4 bleek het aan onze spiraalbodem te liggen. Nu slapen wij op een leenbodem van de winkel op de 6 en 8 en het gaat beter. Jammer dat het omruilen van onze 6 en 8, naar een 4 met nieuwe bodems 7 weken moet duren, maar gelukkig dankzij de winkel in Culemborg weten wij zeker dat wij een 4 willen en dat wij andere bodems nodig hebben.

Hans de Laat 13-09-2020
9
9
10
9,3

Goede ondersteuning

Anonymous
10
9
9
9,3

schot in de roos, heerlijk geslapen vanaf de eerste dag! Lekker handig "hanteerbaar" matras (niet te zwaar bij verplaatsen/ opmaken)

Heleen van de Weerdhof- Verduijn 08-09-2020
9
9
9
9

Het matras ligt erg comfortabel.

Anonymous
9
9
9
9

zeer fijn matras

Anonymous
9
10
9
9,3

Heerlijk matras, wordt er uitgerust op wakker.

Patrick van Ruijven 24-08-2020
7
7
7
7

de matrassen slapen lekker

Anonymous
8
8
9
8,3

Op advies van mijn ergotherapeut dit type matras aangeschaft. Ik lig comfortabel op de matras, wat de bedoeling was van de therapeut.

Anonymous
10
10
10
10

Jan Hissink 05-08-2020
8
9
9
8,7

Arthur de Koning 04-08-2020
8
10
10
9,3

Prima product in tegenstelling tot het MLine hoofdkussen. Jammer dat de matras hoes geen mogelijkheid biedt om makkelijk te draaien. Zeker voor mensen die deze matrassen o.a. kopen vanwege lig comfort en ondersteunende gezondheid functie voor het lichaam, b.v. rug

Martin van den Berg 30-07-2020
9
9
9
9

Lekker stevig matras. Goede keuze geweest

Anonymous
6
10
10
8,7

Heerlijk matras. Enige nadeel is dat het erg zwaar is om het hoeslaken er om te doen. Maar ik slaap prima

R Kerkhoven 27-07-2020
9
1
1
3,7

is niet het juiste matras. heb een andere besteld nummer 8 maar dat gaat even duren , zie toelichting Beter Bed Delft.

Anonymous
10
10
7
9

Ligt heerlijk. Voor pure buikslaper raad ik het niet aan. Ben ik niet (meer), maar soms toch langere tijd op buik. Dat voel je in je onderrug.

Lida Rabelink-Ultee 25-07-2020
9
9
9
9

Voor deze M line matras sliep ik op een Tempur matras. Dit matras werd bij warm weer zacht, geen ondersteuning meer! Mijn M line matras heeft dit gelukkig niet en geeft mij een geweldige ondersteuning op de juiste plaats, Dit maakt mij een blij mens!

H.M.G. Lemmens 23-07-2020
6
9
9
8

Het matras is een beetje lomp vanwege het gewicht. Niet zo praktisch bij bed opmaken en omdraaien van matras. Ligt goed vanaf dag 1. Geen gewenning nodig.

Anonymous
10
10
9
9,7

de Goede 21-07-2020
10
10
10
10

Erg fijn matras

Patrick Scheilen 20-07-2020
10
10
10
10

René van der Vliet 18-07-2020
10
10
10
10

Anonymous
9
9
9
9

Aan de warme kant.

Rene Janssen 15-07-2020
10
10
10
10

Gewoon een hele goede matras

Anonymous
9
10
10
9,7

Ligt heerlijk, slaap meestal niet lekker op een ander matras dan gewend. Echter vanaf de eerste nacht slaap ik goed en heb geen last meer van m'n rug als ik op sta.

Dirk Van de Kaa 14-07-2020
10
10
10
10

We slapen er heerlijk ontspannen op

Anonymous
8
10
10
9,3

Anonymous
6
8
8
7,3

Anonymous
10
10
9
9,7

Peter J. Beij 10-07-2020
6
8
8
7,3

Deze matras wordt gebruikt door mijn vrouw, zij is zeer tevreden. Nadeel is de matras is lastig te keren in verband met het gewicht.

Henry Soetekouw 09-07-2020
7
8
10
8,3

zie boven

Cecil Bergacker 08-07-2020
8
10
10
9,3

we hebben 2 matrassen die heerlijk liggen en een goede ondersteuning bieden. het enige minpuntje is dat ze zo zwaar zijn met bed opmaken en het keren van de matrassen. maar daar lig ik niet van wakker ;]

M.P de Bok 08-07-2020
8
8
8
8

Goed matras,slaap lekker.

Anonymous
5
5
4
4,7

Anonymous
9
10
10
9,7

Heerlijke matras!!

Anonymous
7
10
10
9

Matrassen liggen prima. Enige nadeel is dat ze toch uit elkaar schuiven. Iets om ze aan elkaar te bevestigen zou handig zijn

Mario Daems 01-07-2020
9
8
10
9

Hele goeie matras met stevige ondersteuning. De matras wordt daarentegen soms toch warmer dan verwacht. In het algemeen zeer tevreden!

J. Bos 30-06-2020
7
8
9
8

vanaf de eerste nacht prima op de matrassen geslapen.

S de Jong 24-06-2020
9
9
9
9

Guido le Grand 21-06-2020
10
10
10
10

Prima matrassen

Fenna Bouwman 14-06-2020
9
9
9
9

Jan Linders 13-06-2020
7
9
9
8,3

Prima matras, slaapt heerlijk.en prima ondersteuningheel

Petra Visser 11-06-2020
10
10
10
10

Super fijn matras. Mijn tweede Mline matras, vorige was goed, maar deze.....echt nooit meer een andere matras.

Nancy Sangers 11-06-2020
9
9
9
9

Super fijne matrassen. Het matras vormt direct naar je licmaam. Hoge matrassen en heerlijk zacht.

A Faber 09-06-2020
8
8
8
8

Prima matras. Goed ondersteunend

Ron Slopsma 09-06-2020
8
8
9
8,3

de top dek is erg warm. maar het is erg comfortabel

J Pietersma 05-06-2020
9
10
10
9,7

Petra Veldkamp 05-06-2020
10
9
10
9,7

Slaapt heerlijk !!

Yuri Postema 05-06-2020
10
10
10
10

Rene Nahon 04-06-2020
10
10
10
10

Jos Mulders 31-05-2020
6
8
8
7,3

Alois Kowalczyk 30-05-2020
7
7
7
7

Slaapt goed.

S Van Klink 29-05-2020
8
9
10
9

Voor we een nieuw bed kregen, werd ik regelmatig wakker met pijn in m'n hoofd en nek, zo erg dat die hoofdpijn echt uitgroeide tot een stevige spanningshoofdpijn. Sinds we het nieuwe bed hebben in combinatie met de Mline Slow Motion 6 matrassen en Mline kussens, heb ik daar geen last meer van. In het begin was het wel even wennen aangezien het bed wel wat harder is dan we gewent waren, maar vanaf nacht 1 is de slaap kwaliteit enorm vooruit gegaan.

A.J Vosseberg 29-05-2020
10
10
10
10

Super

Eduard Knops 29-05-2020
10
8
8
8,7

Een lekkere stevige matras. Moest even aan de hardheid wennen, maar nu is het prima

Frans Gabriëls 28-05-2020
8
9
9
8,7

Goede nachtrust. Zeer tevreden.

Erik van den Heuvel 28-05-2020
10
10
10
10

bevalt tot dusver uitstekend!

FD Heemskerk 22-05-2020
7
7
7
7

Monique van Mourik 22-05-2020
10
10
10
10

Het is even wennen aan het matras, maar als je eenmaal gewend bent dan wil je niet meer anders. Ik slaap er heerlijk op en word iedere ochtend veel uitgeruster wakker dan hiervoor.

J.A.M. Steur 21-05-2020
8
8
8
8

Matras ligt heel goed, vooral ook fijn dat je de een aantal latten op de lattenbodem op stevigheid kunt stellen zodat je het ideale comfort zelf kunt bepalen.

Danny De Roo 18-05-2020
8
8
8
8

Ligt heerlijk en ik slaap ook beter. Ook minder last van me rug zo lijk het.

Anton Wijdeveld 17-05-2020
7
9
9
8,3

Slaapt heerlijk, alleen zwaar om op te dekken. Ook best warm toch nog.

Aljen Ludwig 04-05-2020
9
9
3
7

Ik word iedere ochtend wakker met een ontzettend zere onderrug. Daar had ik op mijn oude matras veel minder last van en valt me ook nogal tegen van dit dure matras. Ik val wel prima in slaap op het matras. Ligt ver comfortabel (stevig maar dat vind ik fijn),

Yolande Faas 04-05-2020
1
1
1
1

Beter Bed heeft de verkeerde matras geleverd. De tijk geeft echter wel SlowMotion 6 aan, maar de matras is veel te hard. Veel harder als mijn vorige 6 en harder als in de winkel. Mijn man slaapt op 5, en vind deze zelfs nog aan de harde kant. Op 14 april hiervan melding gedaan (na een maand verplicht inliggen), kan de matras pas 9 juni vervangen worden! De servicedienst zou te maken hebben met de Coronamaatregelen, wat ik niet begrijp. De matras hoeft alleen maar vervangen te worden, en de matras kan ik zelf wel in plastic verpakken.U begrijpt dus wel dat ik al die tijd, en ook nog de komende tijd geen goede c.q.slechte nachtrust heb.

D.S. Otto 03-05-2020
8
8
9
8,3

Fijn matras met de juiste stevigheid. Mocht je het snel warm hebben ‘s nachts dan kan je beter kiezen voor de Cool Motion. In combinatie met het M-Line hoofdkussen is ook het snurken flink afgenomen.

Bas Kolenberg 03-05-2020
9
10
10
9,7

J.F. Meiners 01-05-2020
10
10
10
10

Fantastisch bed

J. van der Voort 24-04-2020
5
6
7
6

Ben te vrede over het bed. Opmaken erg zwaar.

Christina Ammerlaan 24-04-2020
10
10
10
10

De matras is prima en we zijn zeer tevreden over de M line matrassen. Nadat onze oude M line matrassen na 11,5 jaar slecht werden konden we niet anders dan opnieuw voor M line gaan.

m korporaal 22-04-2020
4
7
7
6

Heerlijk matras .alleenzwaarder als ik dacht

Sonja van Breukelen 15-04-2020
8
9
9
8,7

fijn matras wel zwaar voor verschonen

Marianne van Tuijl 15-04-2020
8
8
8
8

Bart Kruijenaar 14-04-2020
8
8
8
8

Ligt heerlijk

Suzanne Den Hertog 13-04-2020
10
10
10
10

Heerlijk matras! Voldoen volkomen aan de verwachtingen! 2 matrassen in 1 tijk en geen gleuf in het midden!

Sander Verbeek 11-04-2020
8
9
9
8,7

Heerlijke matras dat luxe uitstraalt en bovendien het aller belangrijkste voor een prima nachtrust verzorgd.

Henry van Oosten 03-04-2020
8
7
8
7,7

Goed matras doet dat wat ik ervan verwachtte

Joost de Witt 03-04-2020
8
8
8
8

Na 6 jaar zijn er 1 of meerdere veren losgekomen. Hierdoor is er een kleine kuil in het matras ontstaan. Heb al gecontact gehad over garantie en service. Maar dit verwacht je toch niet van zo'n kwaliteits matras.

Jan Leysen 30-03-2020
5
5
4
4,7

na 4 weken gebruik voel ik al een put in de matras, is dat normaal? veel te duur product voor de geboden kwaliteit

Tjerk Brouwer 29-03-2020
8
9
9
8,7

Zwaar matras. Als je het bed opgemaakt hebt, ben je wel toe aan een uurtje liggen. Maar dat gaat dan weer geweldig ????????

Susan Abels 26-03-2020
9
9
9
9

Zeer tevreden

R Harkema 24-03-2020
8
8
8
8

esther van der loos 24-03-2020
8
3
1
4

Dit matras bevalt me totaal niet. Lig er meer op, zodat ik ondersteuning mis. Word met pijn in schouders en onderrug wakker. Door handicap kan ik alleen op rug liggen en krijg zo zere enkels en heupen. Creeer hierdoor doorligplekken. Inmiddels deze ingeruild voor de slowmotion 5. Deze wordt 6 april geleverd.

Mjg Elders 17-03-2020
9
9
9
9

Even Wennen, maar gaat nu prima.

Josephus van der Looij 14-03-2020
8
10
10
9,3

Vrij zwaar,moeite met bed opmaken

John Blinkhof 12-03-2020
8
10
10
9,3

Stevig, dik en goed ondersteunend matras. Zwaar om op te maken

Antonie van Pul 11-03-2020
9
10
9
9,3

Fijn matras. Ligt erg prettig. Is het geld absoluut waard

Wim Desmet 11-03-2020
10
10
10
10

We slapen heel goed nooit gedacht dat we een hele nacht door kunnen slapen

Paul Van Reepingen 10-03-2020
9
9
9
9

e.b.m Salle’-mansvelt 09-03-2020
9
9
10
9,3

Was even wennen maar goed voor de rug.

C.L. de Groot 08-03-2020
7
8
8
7,7

Hans van Schayk 07-03-2020
8
9
10
9

De aankoop voldoet geheel aan onze verwachtingen.

Rob Smits 24-02-2020
9
9
9
9

Annemarie Struijk 22-02-2020
8
8
8
8

Het natras is prima! Ik heb alleen nog wel vaak pujn in mijn rug als ik wakker word en dat vind ik jammer; ik had gehoopt dat dat weg zou zijn

Ab van elk 18-02-2020
10
10
10
10

Mirthe Verhagen 11-02-2020
10
9
9
9,3

Na veel te lang op een oud matras gelegen te hebben is het echt een verademing om eindelijk op een goed matras te liggen met de juiste ondersteuning. We zijn dan ook heel blij met onze aankoop. Eindelijk echt ontspannen tijdens het slapen. Op mijn oude matras had ik het ook snel te warm, maar dat is bij dit matras niet het geval. Heerlijk dus!

Siepie Sijtsema 06-02-2020
7
8
9
8

zwaar, een paar handgrepen aan de zijkant zou makkelijk zijn

JH de WAAL 04-02-2020
10
10
10
10

zeer tevreden

Riet Geerinckx 30-01-2020
8
8
8
8

H. Knol 28-01-2020
10
10
10
10

jakob Hut 27-01-2020
6
9
9
8

Matras is nogal zwaar als je het wil draaien (hoofd naar voeten end)

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verkooppunten

Altijd een verkooppunt
in de buurt.

Vind verkooppunten