• Gratis verzending
  • Gratis retournering
  • 100 dagen omruilgarantie op matrassen
M line
 

Advies nodig?
Bel met M line of maak een afspraak met een verkooppunt.

Winnaar ShoppingAwards categorie Slapen

Trotse winnaar van de Shopping Awards 2022
Topprestaties komen niet vanzelf. Daarvoor zijn we constant in beweging. Net als jij.

Slow Motion 8 Reviews

Gemiddelde uit 400 Reviews
8,6
8,9
9,0
8,8
Terug naar Slow Motion 8
Charlie van der Veer 30-05-2022
9
9
9
9

De vierde matrassenset binnen twee jaar en eindelijk denken we de juiste matrassen te hebben gevonden. Ze slapen in ieder geval heerlijk en geven goede steun. Ze werden gelukkig ook niet geleverd in een vacuum gezogen plastic zak en in een kartonnen doos en ze geven ook geen chemische dampen af. Het advies van BeterBed voor deze matras was gedegen en gestoeld op persoonlijke ervaring van de verkoper. Alle andere bedden in de zaak hebben we ook geprobeerd, maar de gekozen matras steeg er ver boven uit qua comfort en steun en niet te vergeten ... de prijs! Maar eerlijk is eerlijk, tot nu toe is de matras waar naar zijn geld.

Ludi van Even 10-02-2022
10
10
10
10

Perfect product. een heerlijk stevige matras met prima comfort: precies zoals gewenst. Ik was vlot aan de matras gewend. Sindsdien slaap ik beter; meer dan voorheen aan één stuk door.

Richard Tom 03-02-2022
9
9
10
9,3

In het begin even wennen, maar slaap nu heerlijk op dit matras en sta zonder spierpijn op.

Luise Klümper 30-01-2022
10
10
10
10

Het is de beste matras die ik tot nu toe ooit heb gehad! Zo zalig om er ‘s avonds op de gaan liggen. Ze is zacht maar gelijkertijd geeft ze ontzettend veel ondersteuning.

Anonymous
8
10
10
9,3

Advies was om de 4 weken het matras draaien, echter het matras is behoorlijk zwaar en daarbij niet makkelijk goed vast te houden. Als verbeterpunt is het gebruiksvriendelijker om handvatten b.v. in de vorm van lussen aan beiden lange zijdes te bevestigen.

Michiel Slockers 11-12-2021
9
9
9
9

Vanaf de eerste dag weer lekker geslapen. Ons oude matras was ook een M-line, maar na 13 jaar aan veravnging toe.

Saskia Logtenberg 09-12-2021
10
10
10
10

Na een weekje wennen slapen we heerlijk en staan uitgerust op

Jan Smit 13-10-2021
10
10
10
10

Het voelt letterlijk en figuurlijk als een soort rijkdom. Blij ook dat wij deze matrassen konden kopen met 25% korting. Als je op de matrassen gaat liggen voel je vanaf de eerste seconde dat dit de juiste, de enige en de beste keuze is. Je slaapt er echt goed op en je wordt echt uitgerust wakker. Dit kun je echt gerust doen. Ik ben van mijn rugpijn af. Ik snap wel waarom de grootste en de beste sporters kiezen voor dit matras........SLEEP well

Anonymous
10
10
10
10

Al eerder M-line matrassen gehad. Die bevielen heel goed dus nu voor de 2e maal dezelfde matrassen aangeschaft, waarvan de kwaliteit nog weer is verbeterd.

Hanneke Innemee 22-08-2020
9
9
9
9

Het matras is een verademing om op te slapen, geen last meer van stijve spieren!

Anonymous
10
10
10
10

slaapcomfort en ondersteuning zeer goed, een weldadige nachtrust

Joop Zwirs 24-07-2020
8
9
8
8,3

Geweldig heerlijk matras.

J.N. van der Wind 11-07-2020
10
10
10
10

Een fantastisch matras! Als ik s'morgens opsta kan ik direct soepel bewegen! Gewoon HEERLIJK!

Anonymous
8
9
10
9

Geweldige matras, heerlijk slaapcomfort.

Cor van Tricht 02-07-2020
9
9
9
9

Tot heden zeer tevreden met het matras. Goede nachtrust.

Anonymous
9
9
9
9

Matras ligt heerlijk en ik slaap als een blok.

Anonymous
9
9
10
9,3

We slapen als baby’s. Gewoon heerlijk.

Anonymous
10
8
8
8,7

Prettig matras om op te liggen. Je hele lichaam wordt goed ondersteunt. Was in het begin even wennen maar is nu top.

Anonymous
9
9
9
9

geen problemen meer met rugpijn, na het slapen.

Anonymous
10
10
10
10

Een heerlijk matras, lag meteen goed. Perfecte ondersteuning voor hele lichaam.

Anonymous
10
10
10
10

Eerste 3 weken even wennen, maar slaapt nu heerlijk veel eerder moeten doen

Anonymous
8
8
9
8,3

Matras ligt lekker, maar het vorige Slow Motion 8 matras was wel te snel op. We hopen dat deze langer mee gaat, wanneer dit niet is verwacht ik ook niet meer voor M-Line te kiezen.

Anonymous
8
8
9
8,3

Matras ligt lekker, maar het vorige Slow Motion 8 matras was wel te snel op. We hopen dat deze langer mee gaat, wanneer dit niet is verwacht ik ook niet meer voor M-Line te kiezen.

Marika Hoedemaeker 29-04-2022
9
9
9
9

Heerlijk matras! Wel vrij stevig. Ik moest daar de eerste week echt aan wennen. Maar na een week voelde het alsof ie wat zachter was geworden. Het matras biedt een mooie combinatie tussen stevige ondersteuning , maar toch zacht aanvoelen.

Anonymous
10
10
10
10

Mijn apple watch registreert mijn slaap en vanaf het moment dat ik mijn nieuwe matras heb slaap ik veel beter. Een kwalitatief betere slaap past bij dit matras.

M Bechthold 23-04-2022
8
8
8
8

Voelt stevig aan maar geeft toch de juiste ondersteuning.

Anonymous
9
9
9
9

erge goede ondersteuning , onze 2e m- line matras. en wederom weer tevreden

SwollCity 14-04-2022
7
8
9
8

2 nieuwe matrassen gekocht waarvan 1 sruks vanaf begin niet goed was, geen goede ondereuning bood en doorlag. Deze is na 6 weken slecht liggen omgeruild en voldoed nu aan de verwachting

Anonymous
8
10
10
9,3

Goede ondersteuning en comfort

Anonymous
8
10
10
9,3

Een nieuw matras is altijd even wennen maar na 2 nachten er op gelegen te hebben bevalt het prima. Het is weliswaar een zwaar matras waar ik persoonlijk wat moeite mee heb tijdens het opmaken van het bed. Verder ben ik zeer te vreden.

Anonymous
8
9
9
8,7

Handvatten aan de zijkanten zouden het regelmatig keren van de matrassen, zoals wordt aanbevolen, sterk vergemakkelijken.

Annemarie De Bruin 05-04-2022
5
10
10
8,3

Erg zware matras om te draaien. Jammer dat er geen lussen aan zitten om hem goed op te pakken. Verder erg tevreden

Leo Kunkels 31-03-2022
10
10
10
10

MLINE 8 matrassen gekocht, beter dan we ooit verwacht hadden. Uitstekende ondersteuning, past zich perfect aan je lichaamshouding aan, goede ventilatie het voelt altijd fris aan ook na een nacht slapen, ziet er ook mooi uit. Heel erg tevreden.

Martin Koning 28-03-2022
8
8
8
8

Fijn matras

Anonymous
7
10
10
9

Bevalt Prima! Matras is erg zwaar bij het verschonen van het bed. Nadeel is ook dat de geur van het schuimrubber nog steeds blijft hangen in de slaapkamer en het beddengoed. Tips om dit te voorkomen zijn welkom!

Anonymous
7
10
10
9

Bevalt prima. Matras is wel erg zwaar bij het verschonen van het bed. Nadeel is ook dat nog steeds de geur van het schuimrubber erg aanwezig is. Slaapkamer en beddengoed ruiken er naar. Tips om dit te laten verdwijnen zijn welkom!

Marja Vreeman 22-03-2022
8
8
7
7,7

De matras ligt comfortabel, ik heb veel minder last van drukpunten op dij, heup en schouder. Wel moet ik veel draaien, ook vanwege mijn nekklachten. Daarnaast vind ik de matras vrij warm ivm de vorige mlines slowmotion 2 en 3. T.a.v. de ondersteuning v.d. onderrug valt hij mij wat tegen. Ik sta nog regelmatig op met klachten. Ik heb atrose in de nek en het juiste kussen in relatie met de matras heb ik ook nog niet. Pillow blauw ligt een paar uur goed en dan wissel ik weer met een lager en harder kussen. Misschien hebben jullie nog goed advies voor mij als je dit leest.

Anonymous
10
10
10
10

Mocht je twijfelen of een 8 serie het geld waard is.... Niet twijfelen. Voelt de eerste paar dagen wat hard aan maar slaapt daarna heerlijk weg!

Anonymous
8
10
10
9,3

Matras ligt heerlijk, geeft voldoende ondersteuning. Wel is de matras zwaar bij het overtrekken van het hoeslaken.

Anonymous
7
7
6
6,7

Ik heb deze dure matras gekocht vanwege rugklachten. De matras ligt in het begin heel erg fijn maar maakt echter kuilen als je er wat langer op ligt en hierdoor sta ik helaas nog vaak op met rugklachten. Heel jammer en de matras is naar mijn mening veel te duur hierdoor

Jacob Kisjes 24-02-2022
1
1
1
1

Matras is niet goed

J. C. Harwig-Driebergen 18-02-2022
10
10
10
10

Goed stevig matras!

Gerard Twickler 18-02-2022
8
8
8
8

Matras is lekker stevig en past zich naar je lichaam aan. Het is het hardste matras maar ik vind het meevallen. Ben erg benieuwd hoe dit matras over een jaar zal zijn!

Marinus van Wier 16-02-2022
7
5
7
6,3

Bij nader inzien te harde matras.

Johanna van Zetten 12-02-2022
9
10
10
9,7

het is een zeer goed matras meestal moet je even wennen aan een nieuw matras maar na 2 nachten heeft mijn man goed geslapen. wordt smorgens echt uitgerust wakker en kan niet wachten om weer lekker vroeg naar bed te gaan.zijn rugklachten zijn aan zienlijk vermindert en het stijve gevoel smorgens met opstaan zijn verdwenen omdat het matras naar je lichaam vormt zonder dat je er helemaal in weg zakt.ook is het fijn dat de matrassen hoog zijn dus lekker om in en uit bed te stappen.het was een aanschaf maar als je goed slaapt......dat is zoveel waard.hetenige nadeel wat we eraan kan vinden is als je het matras moet voorzien van een hoeslaken,ze zijn best zwaar/degelijk,maar dat is ook echt het enigste.

Nel Mooij-Buis 08-02-2022
6
8
7
7

Zie toelichting bij matras nr 7. Voor dit matras geldt hetzelfde.

Anonymous
10
10
10
10

Zoals verwacht een prima matras.

Anonymous
6
7
9
7,3

Helaas is de 8 een stuk harder dan de 4 die we al meer dan 12 jaar hebben gehad. Je zakt er minder in dan de 4. Tot nu dus nog wennen, terwijl dit bij de vorige niet zo was. Matrassen zijn zwaar. Mooi afgewerkt. Ik hoop dat deze net zo lang mee gaat als de vorige.

P.G Koning 03-02-2022
8
8
8
8

De bedden liggen lekker, en we slapen er goed op. Het enige is dat ze vrij prijzig zijn in de aankoop.

Anonymous
9
9
9
9

Zie bovenstaande tekst bij slow motion 7

Anonymous
10
10
10
10

super fijn matras

Michiel Pannebakker 13-01-2022
8
8
3
6,3

matras geeft slechte ondersteuning in onderrug, zeker voor buikslapers, matras retour gestuurd, erg veel last van de rug

Anonymous
9
9
9
9

Matras moet eerst even “warm” worden. Daarna super matras.

Anonymous
8
9
9
8,7

Top matras, ligt uitstekend, aangeschaft bij Beter Bed met hulp van een goede verkoopster. We slapen veel lekkerder nu. Wel wat zwaar om het maandelijks te draaien van van hoofdeinde naar voeteneind. Om de as draaien moet niet meer bij deze matrassen.

Anonymous
8
8
8
8

Matrassen slapen heerlijk. Meer aan het kussen moeten wennen dan aan het matras.

Jeroen van den Berg 11-01-2022
10
10
10
10

Mijn rugklachten zijn met 90% afgenomen.. Hadden we jaren eerder moeten doen..

Anonymous
8
9
9
8,7

Wíj zijn zeer tevreden over de matrassen. Voldoende ondersteuning en een goed slaapcomfort.

Luit Kuipers 08-01-2022
9
9
9
9

Heerlijke matras, welke zorgt dat je goed uitgerust de nieuwe dag weer kan starten.

Heleen van den Hof 06-01-2022
8
9
9
8,7

Vanaf het begin ben ik uitgeruster was ook erg aan een nieuw matras toe. Heb goede ondersteuning vooral in mijn rug draai ook veel minder en als ik op de buik slaap zakt de rug niet zo ver in.

Anonymous
7
8
8
7,7

Goede stevige ondersteuning, - aanpassing aan lichaamshouding met drukpunten. Goede vocht en temperatuur regulering.

Rob Peters 01-01-2022
7
7
7
7

Wel jammer dat na nog geen twee jaar het matras al doorgezakte plekken heeft moet eigenlijk niet kunnen Volgens beterbed is dit normaal en zou dit meestal binnen de tolerantie vallen maar moeten nog komen meten Als dit zo is zou dat een rede zijn om geen mline matras meer aan te schaffen vorige matras was na 10jaar nog prima maar wilde toen een betere kwaliteit

Anonymous
3
5
6
4,7

Matras is erg zwaar

Annelies Sprimont 23-12-2021
10
10
10
10

.....ZALIG gewoon !! Mijn bed is heilig geworden. Ik slaap goed ,pijnvrij opstaan. De beste matras,hoofdkussen, bed , gewoonweg een topproduct!

Patricia 22-12-2021
10
10
10
10

Ik heb zelden zo'n fijne matras gehad. Het klinkt misschien overdreven maar m'n rugpijn, die ik met veel regelmaat had, is zo goed als verdwenen. Ik ben echt heel blij met deze keuze!

René Meester 21-12-2021
10
10
10
10

Supermatras. Geen pijn meer tijdens het liggen. En ook veel minder pijn na het opstaan.

Hjmw Faber 18-12-2021
10
10
10
10

We waren echt toe aan nieuwe matrassen dat merk je dat merk je pas echt als je uitgerust en zonder pijntjes wakker wordt. 's Nachts eindelijk niet meer te warm maar heerlijk aangenaam.

Chris de Vries 17-12-2021
9
9
10
9,3

het leegt heel goed.

Anonymous
6
10
9
8,3

Goed matras, stevig Wel zwaar om te draaien 1x per mnd. Perfecte matras , aanrader

Anonymous
10
10
10
10

Was direct een voltreffer voor rugpatient.

Anne Datema 07-12-2021
6
9
9
8

In verhouding met de 7 ervaar ik hier veel betere ondersteuning, op de 8. Ik mis eigenlijk alleen een paar handvatten om het matras makkelijker te kunnen tillen/draaien. Heerlijk op geslapen in de afgelopen maand!

Hennie Kouwenberg 30-11-2021
7
8
8
7,7

zwaar bij het draaien, maar verder een fijn matras

Anonymous
10
10
10
10

een goed matras

Anonymous
10
10
10
10

sochtends geen rugklachten meer dat is een verademing.

Els Opschoor 18-11-2021
8
8
8
8

Matras oké. Ombouw niet. We zijn ervan overtuigd dat we de kleur gekozen uit de showroom (taupe) We hebben zwart (onyx) geleverd gekregen. Nu na maanden vinden we dat nog steeds heel lelijk en somber. Op de bestelbon staat onyx, dus kunnen we niet anders concluderen dat de verkoopster de boel belazerd heeft.

Anonymous
10
8
8
8,7

Voor mij persoonlijk is dit matras iets te stevig.

Anonymous
10
10
10
10

Heerlijk matras, echt een aanrader als je van een wat steviger matras houdt.

Jan van de Beek 02-11-2021
10
9
9
9,3

wederom weer een erg fijn M line matras. Na omruilen met een 7 is de 8 de juiste ondersteuning en is rugpijn verledentijd

annedee jaeger 02-11-2021
8
9
9
8,7

Heerlijk matras en heb het idee dat ik uitgeruster en minder stijf wakker wordt. Mijn bed was al hoog, maar matras log en groot waardoor ik er nu bijna in moet klimmen. Heeft dus meer met m'n bed te maken dan matras maar daarom 2 punten aftrek voor gebruikersgemak

Anonymous
8
9
9
8,7

Zodra je neerligt op de SM8 voel ik de ondersteuning waar het nodig is. Na een niet zo goede Beka-ervaring kon ik een wissel uitvoeren naar deze matrijs. Voor mij een heel goede zet geweest.

Pieter abbink 29-10-2021
9
10
10
9,7

Prettige matras ik lig er goed op

Anonymous
5
5
5
5

We weten nog niet of t ons brengt wat we hadden verwacht. Maar nu is de garantie al afgelopen. Daar betaal je dan 5 ruggen voor.

Anonymous
9
9
9
9

Prima matrassen, we slapen vanaf dag 1 prima.

G.J van der Voort 26-10-2021
9
9
9
9

wij hadden eerst de 3 , toen de 4 maar nu de 8 . Betere ondersteuning en ons advies is dat bij het ouder worden de 8 wellicht ook de beste keuze is.

Arie Beekhuis 21-10-2021
9
9
9
9

Was wel even 'bang' om te moeten wennen aan een nieuw matras, ben nogal gevoelig voor rugklachten. Vanaf de eerste nacht: heerlijk geslapen, kan nu zelfs uitslapen, iets wat op m'n oude matras niet ging.

Hilda Nellissen 21-10-2021
7
9
9
8,3

Stevig best zwaar matras. Helaas voor mijn rugklachten geen verbetering.

Georges RA Bulckaert 19-10-2021
10
10
10
10

Idem als slow motion 6

Edwin van Alst 17-10-2021
8
9
9
8,7

Heerlijk matras wat goed ondersteund.

Anonymous
10
10
10
10

Prima matras.

Gerard van der Wel 10-10-2021
9
8
8
8,3

Dit matras is erg goed. Het biedt heel gericht steun op diue plekken die zwaarder zijn en uitsteken zoals je heupen. Als je last hebt van je schouders zak je wat minder weg en dan is de versie nummer 6 met de traagschuim laag wellicht beter.

Ferdinand en de Beus 06-10-2021
3
8
8
6,3

De matras is zwaar Bij het verschonen is het moeilijk om het hoeslaken om de binnenste hoek te krijgen

Anonymous
10
10
10
10

slaapt en ligt geweldig.

Marga Riekwel 05-10-2021
8
7
5
6,7

Ivm rugklachten (had ik ook al) is het voor mij nu nog te vroeg om nu te oordelen. Wel zou ik een tussenstuk willen aanschaffen tussen de 2 matrassen, indien dit mogelijk is.

Anonymous
7
7
8
7,3

nu 4 weken in huis en begin nu te wennen en gaat steeds beter slapen geen rugpijn meer als ik er uitkom

Chris Hoogerwaard 27-09-2021
9
8
7
8

Ik heb de matrassen aangeschaft ivm rugproblemen. Helaas tot op heden zit er nog niet erg veel verbetering in. Ik moet dus nog even volhouden en waarschijnlijk wennen aan het nieuwe matras en de ondersteuning??

Anonymous
10
10
10
10

Een beter matras bestaat er niet.

Jan Hamersma 23-09-2021
3
4
4
3,7

Op dit matras slaap ik erg slecht, ondersteuning is zacht, kom gebroken van het bed af. Nee dit is niet mijn matras.

Paul Canoy 13-09-2021
7
6
7
6,7

Ondanks dat het matras lekker ligt is het veel te warm. Zodra ik er een tijdje op lig krijg ik het veel te warm en slaap ik niet meer. Dus hetzelfde geldt ook voor mijn matras

A.F.G.M. van Herten 11-09-2021
10
10
10
10

Uitstekende matras met een prima comfort en heel goede ondersteuning.

W. J. Nuijten 09-09-2021
9
9
9
9

zitten nog maar op de helft van de test periode van 100 dagen maar tot nu bevallen ze goed.

patrick faes 07-09-2021
10
10
10
10

Super produkt!!!

M Veldhuizen 01-09-2021
9
9
9
9

Heerlijk matras. Tevreden. Over het product geen aanmerkingen.

Sivia Nugteren 31-08-2021
9
9
10
9,3

Matrassen bevallen uitstekend

Anonymous
10
10
10
10

Fijn matras

Anonymous
9
9
9
9

Zowel voor Slow Motion 7 en 8 geldt: behaaglijke matras. Ontspannen slapen. Warmer dan vorige (latex) matras

Anonymous
8
9
9
8,7

Slaapt heerlijk

Anonymous
10
10
10
10

Heel blij mee, het matras ligt goed, net te dik, niet te dun, precies goed! Goede ondersteuning ook.

Bas Nieboer 15-07-2021
10
10
10
10

top matras! Slapen heerlijk, temperatuur is goed.

Anonymous
10
10
10
10

Wat een heerlijke matrassen. Helaas slaapt nu niks anders meer lekker.

Anonymous
9
7
7
7,7

Deze 1 maand gebruikt. Had er meer van verwacht. Had gehoopt door deze aan te schaffen dat mijn onderrug problemen zouden afnemen...misschien omruilen in 7?

Piet Derks 01-07-2021
10
10
10
10

Zeer comfortabele matras met een zeer goede ondersteuning daar waar het nodig is. Slaap er zeer goed op.

Anonymous
8
8
8
8

Prima matras doet wat t beloofd

jan-willem dienske 15-06-2021
8
8
8
8

Tevreden met de keuze. Of het de investering helemaal waard is weet ik niet. Het is een duur matras en of het nou echt zo heel veel anders slaapt dan een goedkoper matras is de grote vraag waar een antwoord waarschijnlijk niet op gegeven kan worden...

L Feikes 13-06-2021
7
8
8
7,7

Heerlijke matrassen

Peter Zuman 07-06-2021
9
10
10
9,7

erg fijn matras, ligt comfortabel je komt weer fit uit bed . wat ons betreft een aanrader!!.

Anonymous
7
7
8
7,3

We moeten er nog echt aan wennen hardheid en dergelijke. Ik ben wel benieuwd hoe het matras over enkele jaren is of het nog 26 cm dik is of dat het dan al wat in elkaar gezakt is??

Anonymous
10
10
10
10

Een heerlijk matras waar we niet eens aan hoefden te wennen; we sliepen direct goed al na de eerste nacht

Anonymous
8
9
9
8,7

Heel goed dat er gezegd werd dat er tijd genomen moest worden om aan het matras te wennen. Nu, na 30 dagen veel comfortabeler dan in het begin. Matras is nogal zwaar om te keren.

Anonymous
8
10
10
9,3

matras ligt goed, slaap er lekker op.

Peter Lipman 20-05-2021
7
9
10
8,7

Na enkele dagen wennen steeds beter. Ben in de tussentijd ook 2 weekenden weg geweest, dus ook een ander matras nou dan weet je het wel.

Toine van Aard 16-05-2021
2
2
1
1,7

Matras zakt veel te ver in, waardoor je in een kuil komt liggen, kan daardoor niet normaal omdraaien en wordt elke keer wakker daarom. Zeer teleurgesteld in deze matras, ga het ook terug geven. Maakt op geen enkele wijze de verwachting waar.

Anonymous
9
9
9
9

Fijn matras. Erg comfortabel. Voelt heerlijk aan als je in bed stapt. Het matras vormt zich om je lijf maar zakt niet in.

Anonymous
10
10
10
10

Dankzij dit matras wordt ik elke dag weer uitgerust en zonder pijn in mijn gewrichten wakker. Ik kan dan ook iedereen dit matras aanbevelen.

Susanne jong 11-05-2021
10
10
10
10

Heerlijke matrassen, eindelijk geen rug en nek klachten meer.

Anonymous
10
10
10
10

Voor ons een geweldige matras, kan er geen minpuntje bij bedenken. Slapen eerder ook al 15 jaar op een M-line. Voor ons geen andere meer.

Wim Tunnissen 19-04-2021
10
10
10
10

Het brengt mijn hele lichaam tot rust, top matras, matrassen sluiten goed tegen elkaar aan je voelt nauwelijks de naad.

Anonymous
9
9
9
9

geen gewoon goed

Esther de Jong 14-04-2021
10
10
10
10

Zeer fijn matras met steun op de juiste plekken!

Carolien Van der Velde 29-03-2021
10
10
10
10

Voelt gelijk vertrouwd, niet hoeven wennen. Geen rugpijn meer!

Hilco de Weerd 29-03-2021
10
10
10
10

We slapen goed

Stefan Koster 25-03-2021
8
10
10
9,3

Perfecte matras, biedt goede ondersteuning terwijl je er toch op de juiste manier in weg zakt. Al eerder gehad en na de levensduur even een overstap naar een andere matras geprobeerd, maar toch weer teruggekomen bij dit product. Enige minpuntje is dat de matrassen zwaar zijn en het draaien wat kracht kost.

Anonymous
7
9
9
8,3

Zeer goede matrassen voor ons. We slapen beter en geen rugklachten meer.

remon Kerkhof 15-03-2021
9
9
9
9

super matras

Anonymous
8
9
9
8,7

Het matras draagt je als het ware en voegt zich naar je lichaam. Hierdoor kom t je lichaam helemaal tot rust en wordt je fit wakker

Liesbeth Suijkerbuijk 11-03-2021
8
9
9
8,7

Fijn stevig matras. Mooi vormgegeven.

Robert Anröchte 11-03-2021
10
10
10
10

Iets harder matras dan de slow Notion 7 maar desalniettemin ook deze ligt perfect! Deze matrassen hadden we jaren eerder moeten ontdekken ze zijn echt top!

Herma Eggengoor 02-03-2021
7
9
9
8,3

Het matras ligt heerlijk en we kunnen er goed op slapen. Doordat het martas dik is is het draaien van het matras voor 1 persoon wat lastig. Maar de hoofdzaak is een goed ligcomfort en uitgerust wakker worden.

Pierre Van Vliet 22-02-2021
9
9
9
9

Stevig en toch zacht matras Goede ondersteuning voor schouders

Anonymous
7
7
6
6,7

Tempur matrassen ingeruild na 30 dagen voor Mline matrassen. Misschien toch een beetje spijt..

Anonymous
10
10
10
10

Het matras licht geweldig, worden uitgeslapen wakker.

I.H.F. Franssen 17-02-2021
7
7
6
6,7

Bij Beter Bed in Roermond in eerste instantie Tempur Original Elite CT matras gekozen omdat dit geadviseerd werd i.v.m. onze rugproblemen. Omdat we hierin niet het comfort konden vinden die we zochten zijn we na 30 dagen overgestapt naar de Mline. Inmiddels zijn weten we niet of we de overstap hadden moeten maken omdat het comfort wel beter is, maar dat de ondersteuning niet zo goed aanvoelt dan bij de Tempur. We voelen ons niet zo uitgerust als bij de vorige matrassen. Dit komt omdat we veel draaien gedurende de nacht omdat we niet de juiste ondersteuning voelen. M.n. de ondersteuning bij de schouders en heupen vinden we te aanwezig. Doordat de heupen niet goed kunnen wegzakken ervaren we een verhoogde spierspanning in de de onderrug.

Nathalie Klijmeij 10-02-2021
9
9
9
9

Mijn man slaapt een stuk beter en heeft veel minder last van zijn rug. Hij is heel tevreden met zijn matras

Math Dolmans 10-02-2021
10
10
10
10

Voldoet ruim aan de verwachtingen.

Tom de Jong 05-02-2021
10
10
10
10

Matras voor een man 1.85m; 80kg is hem helemaal naar het zin, voor de zomer nog wel op zoek naar een iconic of cool motion 8

Anonymous
10
10
10
10

Veel matrassen versleten de afgelopen 10 jaar omdat ze net niet de juiste ondersteuning boden. M-Line geeft de juiste ondersteuning. Stevige matrassen (Slowmotion 8), maar door de traagschuim niet hard en dus goede ondersteuning. Plus de beste service. Na 2 jaar bleek het traagschuim kapot te zijn. De matrassen zijn binnen een maand vervangen. Top product en top klasse!

J De Jong 04-02-2021
8
8
8
8

Wel wennen dat het om op te tillen een zwaar matras is.

Anonymous
7
8
8
7,7

Perfecte matras, zitten nog in de proefperiode. Wisselen waarschijnlijk niet

Willem Larink 17-01-2021
8
8
7
7,7

de tijd is nog vrij kort om een volledige eindconclusie te hebben. Voor mijn gevoel is de matras wat aan de zachte kant, hoewel dit jullie meest harde matras is. Mijn man vindt de matras wel goed van hardheid.

Anonymous
9
9
9
9

Het is echt een top matras.We slapen heerlijk en worden uitgerust wakker.

Frans ten Bookum 08-01-2021
8
10
10
9,3

"gebruikersgemak".. uhh... ligt uitstekend. is niet helemaal licht. daarom een 8.

Anonymous
8
10
10
9,3

Het was een hele stap van binnenveringmatrassen naar de Mline. De matrassen voelen in het begin wat massief, maar na een paar weken lagen ze al uitstekend. We zijn allebei wat zwaarder, voor lichtere mensen kan het matras wat te hard aanvoelen. We zijn nu meer dan een maand verder en liggen allebei prima. Ik heb zeker minder tot geen pijn meer in mijn rug bij het opstaan.

Marlies Bruggemans 22-12-2020
9
9
9
9

Heerlijk matras, geeft precies de ondersteuning die ik nodig heb. Het wordt niet te warm en/of benauwd (al weet ik nog niet wat er gebeurt als het buiten bijna tropisch is.)

Simone 20-12-2020
10
10
10
10

Optimale ondersteuning en comfort

Anonymous
6
9
9
8

idem. Matrassen schuiven wat uit elkaar.

Marion van Teeffelen 16-12-2020
10
10
10
10

Het matras is zwaar met het oppakken om het hoeslaken erom te doen .

F Geertsma 16-12-2020
8
9
8
8,3

Zie bovenstaande. T

P.J. Zevenbergen 12-12-2020
10
10
10
10

duidelijke toelichting.

Jos Vangeel 02-12-2020
1
10
10
7

er werd ons aangeraden een dubbele hoes te gebruiken voor de matrassen : gemakkelijker het bed te maken maar nu kunnen deze niet meer om de 4 weken gedraaid worden zoals voorgeschreven omdat wij een verschillende hardheid hebben genomen

Anonymous
10
10
10
10

Een superheerlijke matras waarop ik vanaf dag 1 met veel plezier op slaap! Ik raad echt iedereen aan om dit type matras aan te schaffen! Het bevordert zeker een goede nachtrust!

Y Huizinga 30-11-2020
8
9
9
8,7

Degelijk. Ondersteunend matras. Zwaar is een voordeel en een nadeel. Veel kwaliteit. elke maand omwisselen moet met twee personen. We hebben het er voor over

Marian Verheij 24-11-2020
8
10
10
9,3

Door gewicht is bed moeilijk op te maken

Anonymous
10
8
8
8,7

Je zult even moeten wennen want hij is wat harder, maar vormt goed naar je lichaam en ligt niet te diep. Slapen op je zij/schouder is minder prettig in langdurige houding.

Anonymous
8
9
9
8,7

Slaapt super goed wordt uitgerust wakker, heb fibromyalgie maar stuk minder last doordat ik beter slaap.

Jeanette Boeter-Kasteleijn 23-11-2020
10
7
6
7,7

Mijn man ligt op dit matras. Hij heeft steeds het idee scheef te liggen.

Anonymous
9
9
9
9

Had hiervoor een Auping matras, maar met dit matras slaap ik veel beter en wordt in de nacht minder vaak wakker.

Anonymous
8
8
8
8

Gaat goed allemaal

Anonymous
10
10
10
10

Lig heerlijk, word eindelijk weer uitgerust wakker.

P Ackens 15-11-2020
9
9
9
9

Nu na 30 nachten slaap soms nog wat aan de harde kant, maar slaap zoveel beter dan voorheen!

Anonymous
10
10
10
10

Geweldig matras. Kan het iedereen aanbevelen.

De Heer G Brouwers 13-11-2020
9
8
10
9

waarom word het niet gezegd van CZ wij zijn bij CZ verzekerd hadden wel mogen vragen dat is niet leuk

cees klerk 11-11-2020
8
8
8
8

Slaapt lekker

Maarten Mensink 11-11-2020
10
8
8
8,7

1 van de matrassen wordt omgeruild naar een Slow Motion 7. Te hard matras elke ochtend rugpijn.

G Snijders 06-11-2020
10
10
10
10

We zijn erg blij met deze matrassen, we hadden flinke rugklachten en zijn zo goed als verdwenen!

Anonymous
3
8
8
6,3

fijne matras, maar erg zwaar bij het opmaken van het bed.

niels wiersma 28-10-2020
10
10
10
10

slaapt zoveel beter en ligt zo lekker en lekker ondersteund in je rug, is zeker aan te raden met mensen met rug klachten! e

Anonymous
10
10
10
10

Veel slaapplezier op mijn nieuwe matras.

Anonymous
9
9
9
9

De matras slaapt prima.

Anonymous
10
10
10
10

Heerlijke matrassen, ze liggen zo lekker dat je bijna niet meer wilt opstaan.

Aad Zwinkels 19-10-2020
9
5
7
7

Zelfde verhaal als bij de SM 7

Heidi Nieuwenhuis 19-10-2020
10
10
10
10

mijn man is zeer tevreden over het matras en slaapt sindsdien ook beter.

Anonymous
9
9
9
9

Goede kwaliteit en wat je verwacht van een kwaliteits product. Even wennen en daarn awil je niet anders.

Alphons Verbaarendse 15-10-2020
9
9
10
9,3

Fantastisch product, wij hebben weer een M-line matras gekocht, daarvoor was de oude matras ook gezond om op te slapen.

Anonymous
9
9
9
9

Deze matrassen zijn niet te vergelijken met wat we hadden.. Wat een wereld van verschil. Het was de eerste week even wennen om volledige ondersteuning te hebben op alle punten van je lichaam. Maar sindsdien worden we lichamelijk helemaal uitgerust wakker. Het valt ook op dat na intensief sporten waarbij ik normaal een aantal dagen spierpijn had, dit vele malen sneller hersteld.

Jorin 13-10-2020
7
5
7
6,3

Ligt te hard voor mij, gelukkig kan ik hem nog ruilen voor de 7

Anonymous
9
9
10
9,3

kom na de nachtrust uitgerust mijn bed uit

Anonymous
9
9
9
9

de slow motion 8 is een matras voorzien van alle gemakken

A van Dongen 28-09-2020
8
8
8
8

Matras prima boxspring valt tegen in gebruik

Eddy Hendrickx 28-09-2020
9
9
9
9

Sinds ik deze matras heb, slaap ik terug heel de nacht door en met minder pijn in de rug smorgens.

Joke van der Endt 27-09-2020
10
10
8
9,3

Prima mtras. De hardheid is nog even wennen.

Anonymous
7
9
9
8,3

jammer dat er geen handvatten aan het matras zitten, het matras is best wel zwaar om te draaien.

Anonymous
8
8
8
8

Een heerlijke matras Lekker relaxed wakker worden

Hennie de Croon 23-09-2020
8
10
10
9,3

vormt zich naar jou lichaam waardoor je heerlijk slaapt

Anonymous
9
8
8
8,3

Matras bevalt goed; heup- en rugpijn veel vermindert.

Anonymous
10
10
10
10

Ik slaap als een roosje, zeker met het aangepaste hoofdkussen van Mline.

Anonymous
10
10
10
10

Absoluut aan iedereen aan te bevelen.

Bianca Van Van kuilenburg 12-09-2020
10
10
10
10

Eindelijk weer de hele nacht doorslapen,en niet meer wakker worden van pijn in mijn rug,ik word nu hoogstens wakker omdat ik moet plassen! Ik heb best getwijfeld vanwege de aanschafprijs, maar de twijfel na 1 maand is weg!

Maria Steelink 01-09-2020
10
10
10
10

Goed en stevig bed. Slaapt meteen prima

M Pouwels 28-08-2020
8
8
8
8

fantastisch product vanaf de eerste da

Arnold van Wezel 24-08-2020
10
10
10
10

Geweldig matras, slaapt geweldig, goede ondersteuning, Neemt veel vocht op,en geeft veel beluchting. Echt een aanrader voor iedereen. Eenmaal een M line, altijd een M line. Ik bedank M line voor de mooie bos bloemen voor de Reclame die ik voor M line maak.

Anonymous
8
9
9
8,7

goede lighouding. comfortabel.

Anonymous
9
9
9
9

Matras voelt heerlijk aan en op specifieke plaatsen (rug en schouders ) is ondersteuning duidelijk merkbaar en daardoor zeker ontspannend slapen! Voor iedereen met klachten zeker aan te raden.

J Berk 14-08-2020
9
9
9
9

Een zeer comfortabel matras, je voelt een goede ondersteuning, waardoor je uitgerust en fit wakker wordt

J.W. Kuivenhoven 06-08-2020
10
10
10
10

Dit matras slaapt heerlijk zeker als je div lichamelijke klachten heb.

John Cornelissen 03-08-2020
8
8
8
8

In verhouding tot gelijkwaardig geteste producten van o.a. Lidl veel te duur.

Jeroen Schreuder 01-08-2020
10
10
10
10

Heerlijk comfortabel matras

monique Bos 29-07-2020
9
9
9
9

Moest even wennen, slaapt inmiddels beter. Lost helaas niet alle rug klachten op, maar zeker wel tevreden

Simon Zwier 28-07-2020
10
10
10
10

Vanaf de eerste nacht prima gelegen

Anonymous
10
10
10
10

Goede ondersteuning op alle zones

wim korevaar 23-07-2020
10
10
10
10

Jammer dat er geen handvaten aan zitten. Matras is behoorlijk zwaar.

m. de haan-satter 22-07-2020
8
10
10
9,3

Matras ligt heel fijn.

Luke Laferte 20-07-2020
10
10
10
10

Beste aankoop ooit. Slaapt heerlijk en we komen lekker tot rust.

P. Peeters 20-07-2020
9
9
9
9

Het was flink wennen van een hangmat (M Line van bijna 17 jaar oud) naar stevig en ondersteund. Maar na 2 weken wennen is het weer super lekker slapen

J Haitsma 19-07-2020
6
7
7
6,7

Moet nog erg wennen. Gevoel dat het een slap matras is, dat ik weg zak. Ben een hard matras gewend. Wel veel minder rugpijn.

Anton Burm 18-07-2020
9
9
9
9

Het is ondertussen al het 3e mline product, dus dat is wel duidelijk dat de mline matrassen goed zijn.

Monique Italiaander 18-07-2020
9
10
9
9,3

Heerlijk uitgerust wakker worden. Minder rugpijn????

Anonymous
1
1
10
4

Dit matras is net een steen waar je op ligt. Zo keihard. Misschien is het even wennen, maar tot nu toe word ik elke dag met pijn in m’n schouders en rug wakker. Ikzelf weeg 90kg, waardoor dit matras werd aanbevolen in de winkel. Ik zou er nog even 2 keer over nadenken. (Zeker voor het bedrag wat je er voor betaald)

Silma 17-07-2020
10
10
10
10

Ligt heerlijk en comfortabel

Ben Marchal 14-07-2020
10
10
10
10

Is een super matras

Monique Smulders 14-07-2020
8
10
10
9,3

Super blij met matras. Wel zwaar tillen met verwisselen hoeslaken

Anonymous
10
10
10
10

Slaap nu als een roos!

Leonie Krebbers 10-07-2020
7
9
9
8,3

Mijn slaaphouding is verbeterd door het matras. Op mijn oude matras was ik een buik slaper. Dit nieuwe matras ligt zo lekker als ik op mijn zij lig, dat ik nu meer op mijn zij slaap. Ik slaap goed op dit matras en sta ‘s morgens uitgerust op.

Raymond Nigg 10-07-2020
8
9
9
8,7

Zeer fijn matras, we komen uitgerust uit bed sinds we op M Line slapen.

Peter Monden 09-07-2020
9
9
9
9

voldoet aan de verwachting

Bert Kervezee 08-07-2020
10
10
10
10

Ik had al voor de 2e keer een M-line hoofdkussen en nu 2 nieuwe matrssen. Ik had geen betere keus kunnen maken....

CJWM Bloemers-Koch Koch 07-07-2020
8
10
10
9,3

De matrs voldoet aan eisen/wensen die wij aan de matras hebben.

Anonymous
8
6
6
6,7

Ik heb nog steeds rugklachten bij dit matras. Helaas . Hij ligt op zich wel lekker. Blijft een misterie

Anonymous
8
10
9
9

Fijn matras. Het matras is wat zwaar om te draaien, maar dit wisten we van tevoren. Een goede nachtrust is belangrijk en daar draagt dit matras zeer zeker aan bij.

Marita Gorissen-Deelen 02-07-2020
9
9
9
9

Prima matrassen. We hadden al ervaring met Slow Motion 4.

Anonymous
9
9
9
9

Prima matras en goede nachtrust

mary pirovano rong 27-06-2020
9
9
9
9

ook een goede matras moest wel wennen

Anonymous
7
7
7
7

Ik heb geen last , maar voel ook geen verbetering

Anonymous
9
10
9
9,3

was even wennen met het in bed gaan omdat deze matras dikker is als mijn vorige. Vanaf de eerste dag er goed op geslapen.

Romke Kolthof 17-06-2020
10
10
10
10

Super goed matras

Anonymous
10
10
10
10

Wij slapen heel erg goed op onze nieuwe mattrassen.

A.F. de Jong 12-06-2020
6
9
9
8

Heel dik matras zodat ook het beddengoed vervangen moet worden. ons vorige matras was ook een M-line slow motion. deze was ook goed en dunner dus toen was het makkelijker om de matras hoes te wisselen/verschonen.

Jose Van der Zwan 09-06-2020
10
10
10
10

Dit zijn onze 2e m line matrassen Liggen heerlijk. Kom uitgerust uit bed Zal het ook een ander aanbevelen. Alleen zijn de bijgeleverde hoeslakens niet geschikt voor de matrassen. Veel te ruim. Is wel de juiste maat ☹️

wiecher de vos 08-06-2020
7
6
7
6,7

erg hard,en mijn vrouw heeft wat last van druk plek op heup

piet tax 08-06-2020
10
10
10
10

ik slaap er van de eerste nacht perfect op

Jack Karregat 06-06-2020
8
8
8
8

ligt gewoon erg lekker

G Theodore 05-06-2020
10
10
10
10

Voordien hadden wij de Slow Motion 6, maar de Slow Motion is de allerbeste .

H.C. Hoogerwerf 04-06-2020
8
7
7
7,3

In het begin vond ik het bed erg hard. Gelukkig was dat na een week al een stuk beter. Voor mij is het bed als ik op mijn rug slaap nog net iets te hard ter hoogte van mijn billen. Tot nu toe los ik dat op door mijn hoofdeinde iets omhoog te zetten. Ik hoop echter dat dit over een poosje niet meer nodig is.

Sonja Wissink 03-06-2020
10
10
10
10

Heerlijk matras, nooit meer anders. Hebben we wel geprobeerd, maar toch weer terug naar Mline.

Kees 01-06-2020
9
10
10
9,7

Perfecte matrassen, heb er 2 van 1m bij 2.1m, goede ondersteuning , goede ventilatie, doet precies wat er omschreven wordt

Kees Korsmit 30-05-2020
9
9
9
9

Slaapt perfect

Jean Beiten 24-05-2020
5
6
5
5,3

Ik heb met opzet de duurste uitvoering gekocht van M-line. Dit vanwege het feit dat ik behoorlijk last van mijn rug kreeg en mijn huisarts een nieuwe matras adviseerde. Nadat ik mij op internet had verdiept in de matrassenwereld kwam ik bij M-line uit en nadat ook de verkoper bij Groter in wonen (Maastricht) mij positief had geadviseerd voor deze matras besloot ik om dan maar een hoop geld neer te tellen voor iets goeds. Dacht ik. Na enkele maanden ben ik er nog steeds niet aan gewend. Ik sta elke dag opnieuw met pijn in de rug op, maar gelukkig verdwijnt die wel in de loop van de dag. Hierdoor weet ik (vrijwel) zeker dat er niets verkeerds zit in de rug, want anders had ik daar wel de hele dag last van. Het zal óók niet aan de matras liggen, maar feit is wél dat de matras ook niets toevoegt aan mijn fysieke welbevinden!

J.A.M. Steur 21-05-2020
8
8
8
8

Matras ligt heel goed, vooral ook fijn dat je de een aantal latten op de lattenbodem op stevigheid kunt stellen zodat je het ideale comfort zelf kunt bepalen.

Zoë de Haze 20-05-2020
7
8
8
7,7

Top matras! Alleen het draaien van de matras kun je bijna niet alleen, laat staan met de duo cover er rond. Verder een absoluut top matras!

Arjan Hogendoorn 19-05-2020
9
4
10
7,7

Lekker hard matras slaapt heerlijk

Harrie Lavreysen 29-04-2020
7
9
9
8,3

Had een kleine week nodig om te wennen, maar voelt nu heel vertrouwd. Matras vormt helemaal naar mijn rug en geeft goede comfort.

Karin Volgers 23-04-2020
10
10
10
10

Ik slaap veel vaster en als ik wakker wordt dan ben ik fit.

w koenderink 17-04-2020
10
10
10
10

bevalt goed ,ligt lekker

Gosse Laverman 15-04-2020
7
8
8
7,7

Hier ligt mijn man op en hij vindt het prima liggen. Vindt het ook lastig op te maken, omdat het zo dik en zwaar is.

Wim Hoekzema 13-04-2020
7
10
10
9

matrassen zijn nogal zwaar bijvoorbeeld met omdraaien (boven naar beneden)

Barbara Simons 12-04-2020
9
9
9
9

ik slaap als een Ross!!!

A Rijbroek 08-04-2020
8
10
10
9,3

Het opmaken met een laken is wel lastig door de dikte van het matras.

sophie manders hartkamp 07-04-2020
10
10
10
10

zeer tevreden , liggen heerlijk dit is de 2 de matras van m line na 10 jaar , waren we aan nieuwe toe ,

Desirée de Munnik- Lekkerkerker 06-04-2020
6
8
9
7,7

Zie toelichting op zeven

Henri Reurink 05-04-2020
10
10
10
10

Heerlijk matras, geeft de ondersteuning die mijn zwakke onderrug nodig heeft in combinatie met mijn mline kussen slaap ik nachten door.

B.A.T. Egberts 28-03-2020
8
8
8
8

Heerlijke matras. Voor mij de lekkerste ondersteuning als het fris is in de slaapkamer en de matras ‘een tikje harder’ is.

johnny van Gussem 16-03-2020
8
8
8
8

Heel goed ligcomfort , sta s,morgens uitgerust op

Tijs Vanderlinden 10-03-2020
9
9
9
9

Ik ben een woeler maar meestal wordt ik op mijn buik wakker. Doordat dit matras wat harder is en veel ondersteuning biedt heb ik geen spierpijn meer bij het opstaan. Mijn rug voelt ook veel beter aan.

Anna 08-03-2020
6
8
8
7,3

Goede fijne matras. De matras zweet niet. Wel zwaar om ieder maand te keren.

Wilfried de Bree 09-02-2020
8
8
7
7,7

Ondanks het goede comfort zijn onze matrassen helaas al na drie jaar niet meer zoals het hoort. Gelukkig valt dit onder de garantie en krijgen we nieuwe kernen. Maar een beetje een tegenvaller is het wel. Hopelijk gaan de nieuwe straks langer mee.

René Tips 09-02-2020
10
10
10
10

Heerlijke matras.

Henk Verhoeven 08-02-2020
8
8
8
8

Goede stevige matrassen. Liggen goed, worden zonder pijn in de rug wakker????????????????????????

johnny Van Gussem 04-02-2020
10
10
10
10

Nog niets ontvangen

Jose van der Leije 31-01-2020
9
9
9
9

een goed product wat aan alle eisen voldoet

Matrassenwijzer. Ontdek welke matras het beste bij u past.

Matrassenwijzer

Ontdek welke matras
het beste bij je past.

Doe de test
Verkooppunten. Altijd een verkooppunt in de buurt.
Verkooppunten

Altijd een verkooppunt
in de buurt.

Vind verkooppunten

Mline.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om je beter van dienst te kunnen zijn, daarnaast willen we graag jouw toestemming voor onze marketing cookies waarmee wij je beter en persoonlijkere aanbiedingen kunnen doen op partnersites. Ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies?