Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt

Madiea Ghafoor

De Nederlandse atlete Madiea Ghafoor (9 september 1992) staat bekend als een sterke sprintster. Op de Olympische Spelen van Rio in 2016 vertegenwoordigde ze Nederland bij de 400m teamestafette. Individueel is de 400m haar favoriet, maar ook kortere afstanden zijn op haar lijf geschreven. Voor optimale prestaties hecht ze veel waarde aan haar slaap. "Rennen maakt mij blij, maar wat mij echt gelukkig maakt is een goede nachtrust."

 

Hoe zou jij het gevoel van een overwinning of klasse prestatie omschrijven?
"Een overwinning is het beste gevoel dat je kan krijgen als topsporter. Je leeft om te winnen, je leeft om steeds betere prestaties te leveren. Als je hebt gewonnen, of een hele goeie tijd hebt gelopen in mijn sport, dan heb je het gevoel alsof je de wereld aan kan en dat er nog veel overwinningen zullen komen."

Hoe ga jij om met tegenslagen?
"Tegenslagen horen helaas bij topsport, maar ik ben iemand die niet lang blijft hangen als ik een tegenslag heb. Ik zet mijn knop om en ga nog harder trainen om niet nog meer tegenslagen te krijgen. Maar tegenslagen kunnen ook positief werken. Door een tegenslag kan je ook beter worden, het houdt je scherp voor je aankomende wedstrijden."

Hoe bereid jij je voor op een wedstrijd?
"Een dag voor een wedstrijd zorg ik ervoor dat ik niet teveel doe of dat ik iets doe waar ik mij prettig bij voel en helemaal relaxed ben voor mijn wedstrijd de volgende dag."

Hoeveel invloed heeft een goede nachtrust op een training/wedstrijd?
"Heel veel invloed. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je beter presteert, zowel op de trainingen als tijdens een wedstrijd. Je lichaam is jouw tempel. Die heeft de juiste verzorging nodig en de juiste materialen om te presteren. Een goed bed zorgt ervoor dat je lichaam elke dag weer 100% opgeladen is om prestaties te leveren tijdens de trainingen."

Wat is jouw grote droom?
"De 400m lopen in Tokio tijdens de Olympische Spelen 2020 en dan minimaal de halve finale bereiken."

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten