Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt M line gebruik van cookies. Door op "Ik ga akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Ik ga akkoord

Kijk hier voor een M line verkooppunt in de buurt

Spaanse Hockeybond

Voor de Spanjaarden is de komst van de Udense beddenfabrikant een mooie opsteker in aanloop naar het Wereldkampioenschap, zo bevestigt teammanager Alejo Noblom. “Wij willen de beste faciliteiten voor ons team. Een goede nachtrust wordt daarbij niet onderschat. Immers, willen we hier in Den Haag een goede prestatie neerzetten, dan moeten alle details kloppen. We laten niets aan het toeval over en M Line ondersteunt ons hierin.” Aanvoerder Santi Freixa onderstreept deze woorden. “Dit is fantastisch nieuws voor ons team en het Spaanse hockey. Voor mij persoonlijk was het leuk om een prominente rol te spelen in de totstandkoming van de samenwerking. Vooral vanmorgen toen ik met teamgenoten met een grappig filmpje heb mogen verrassen met dit mooie nieuws!”.

Voor M Line is topsport bekend terrein. “Wij positioneren ons al jaren als hét slaapsysteem voor topsporters. Om die reden kozen al meer dan driehonderd topsporters voor onze matrassen, waaronder onlangs ook Nederlands hockeyster Eva de Goede. Het partnership met de Spaanse hockeybond is door ons geïnitieerd, maar wordt gestuurd vanuit Spanje. Dit past ook perfect in de internationale koers die we vandaag de dag varen. Hopelijk kunnen we de komende jaren een bijdrage leveren aan de ambities van het Spaanse team.”, aldus Ton Anbeek, CEO Beter Bed Holding.

De Spaanse hockeybond kan haar zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor staken. Santi Freixa, aanvoerder van de Spanjaarden en speler van Amsterdam, is persoonlijk verantwoordelijk voor de komst van nieuwe hoofdsponsor M Line. In aanloop naar het oefenduel Nederland – Spanje werdt de samenwerking officieel beklonken.

Doe de test
en ontdek welke matras
het beste bij u past

Doe de matrassenwijzer

Onze verkooppunten
Altijd een M line
verkooppunt in de buurt!

Vind verkooppunten